Nunta in Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
Neatza fetele!
Incerc de dimineatza sa va scriu ceva:
va doresc o saptamana plina de bucurii ca doar e saptamana noastra!
eu maine am petrecere cu colegii de serviciu, facem pe 7 ca sa avem timp pe 8 pentru mamele noastre scumpe care ne-au dat viatza!
Sa va bucurati mamele si sa va bucure copiii vostri (care aveti si care veti avea!)
Sa va bucurati de ziua de 8 martie din plin.e unica! ...doar e numai a noastra!
nusha..merci, daca vorbesti tu acolo sus, stau linistita!
8 martie vineeeeeeeeee!!!
PS: sa nu va bucurati "prea mult" ...ca azi incepe postul!
mexxa spune:
Buna dimineata fetelor....va doresc o saptamana cat mai frumoasa... sa primiti cat mai multe floricele si tot ce va doriti.
Darria eu nu am pretentii prea mari...sa fie ce o vrea Dumnezeu insa daca s-ar putea sa aleg parca tot o motata cu codite asi vrea
Tu ce faci?ce ai fata sau baiat?
Eu in rest sunt bine...incerc sa supravietuiesc.
Pupici
9+
http://community.webshots.com/user/mexxa
ralnied1 spune:
bey, lorex, eu vorbesc cu Doamne-Doamne, nu Nusha (nu vezi ca ea nici nu s-a trezit inca?)... ia citeste mai bine!
In alta ordine de idei, multumim pentru urarile facute asa, in avans! La fel iti dorim si noi tie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nushulica spune:
salutare fetelor!!
faza tare este ca acu stateam si citeam ce a scris lorex si ma miram ca nu-mi aduceam aminte sa fi scris eu asa ceva dar nu e nici o problema pun si eu o vorba buna
ralu abia acum va urez si eu LA MULTI ANI!!! pentru ieri ca nu am mai apucat
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
vera1981 spune:
Buna dragele mele! Sa aveti o saptamana de VIS, sa primiti cele mai multe FLORI si... SA FITI IUBITE!
kriss79 spune:
O saptamana buna va urez si eu!!Sa primiti multe si sa aveti o zi de 8 martie excelenta!!
Cristina S.
liza303 spune:
[u]LA MULTI ANI!SA AVETI O SAPTAMANA PLINA DE IUBIRE!SA DARUITI SI SA PRIMITI MULTA IUBIRE![/u]
Darria spune:
Asa cum v-am promis, va spun acum
Are mama o fetita frumusica foc
Are mama o fetita cat un ghemotoc - stiti cantecelul
Din nou nu a vrut sa ne arate ce este(statea in fundulet) dar doamna doctor s-a chinuit sa vada ce este si ne-a spus ca 90% este fetita. Poate la urmatoarele eco o sa binevoiasca sa ne arate "duduca", sa nu ne mai duca cu presul
Revin mai tarziu
SunSmile spune:
WOW! FELICITARI! Sa fiti fericiti toti 3 si sanatosi tun! Sunt bucuroasa TARE pentru tine! Hai ca am inceput sa push ochii...ma retrag!
quote:
Originally posted by Darria
Asa cum v-am promis, va spun acum
Are mama o fetita frumusica foc
Are mama o fetita cat un ghemotoc - stiti cantecelul
Din nou nu a vrut sa ne arate ce este(statea in fundulet) dar doamna doctor s-a chinuit sa vada ce este si ne-a spus ca 90% este fetita. Poate la urmatoarele eco o sa binevoiasca sa ne arate "duduca", sa nu ne mai duca cu presul
Revin mai tarziu
enderbaby spune:
Darria, felicitari pentru don'soara, stiam eu ca e fetita ! S-ai dai pupicei din partea mea (macar verbali)!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos