Nunta in Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 11
SunSmile spune:
Buna seara gagici
Am intrat repede sa va dau salutul si o intind. Vine sotiorul si iesim la restaurant si ii avem si pe cumnatei cu noi...cica deh, sa-si sarbatoreasca fetele!
Asa ca ...Lorex bine ai venit! Sa ai o nunta minunata!
Ralu esti sefa ma?...No bine, acceptam!
Nusha, Darria, Lulla, Racine, Mexxa, Lili, Lizuca, Oana, Karisma...si tuturor va doresc o seara faina si o primavara frumoasa si calda!
Pupici
Darria spune:
Oana: distractie placuta de pe acum pt. ca atunci nu stiu cat timp liber o sa mai am ca sa intru pe Dc(explicatie: un mic pitic).
Noi suntem ok ambidua(cum zicea nepotica la amandoi).
Lorex: felicitari pt. eveniment si sa fiti fericiti
SunSmile: distractie placuta
Ralu: stai ca eu abia acum observai sefa? ete ca eu nu sunt de acord, nu-mi place sefia Na, acum ce mai zici?
lorex spune:
multumesc fetelor care mi-au urat bun venit!
da, am si eu nunta anul asta (muuuult asteptata nunta)..de, asa am ajuns si eu pe-aici si mi-a placut de voi ca sunteti unite si m-am hotarat sa raman cu voi!
multumesc darria!
lullabay spune:
Salutare.....cam lunga lipsa..imi pare rau Lili ca nu am avut timp sa intru sa te felicit..cateva probleme...o fac acum..asa ca: Sa fiti fericiti si sanatosi, sa va bucurati unul de celalat, sa aveti parte in viata numai de bucurii...si CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!
Eu azi am primit un martisor tare frumos:am vazut bebica la poza..era asa caraghios si se plimba prin burtica... la un moment dat si-a pus manutele sub cap si statea cu burtica in sus ca la plaja..e un dulce...m-am topit!asa ca acum sunt in Nirvana tot stau si ma uit pe pereti si nu pot decat la el sa ma gandesc..
Zambeste,maine va fi mai rau!
lullabay spune:
Ma scuzati... v-am spus ca sunt in Nirvana....O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE IMPLINIRI TUTUROR!!!!!
Zambeste,maine va fi mai rau!
lgireada spune:
Salutare,
V-ati ales baba? Ca azi e frumos afara si m-am gandit ca azi sa fie baba mea
Lulla sa-ti traiasca bb-ul
Eu azi ma duc dupa poze, tre' sa fac selectie din 650 poze, mor de nerabdare si curiozitate si mai am cateva ore pana la pranz.
Va doresc o zi frumoasa
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
enderbaby spune:
Neatza, si o primavara cat mai frumoasa si cat mai calduroasa!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
liza303 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA ,PLINA DE CADOURI SI FERICIRE!
LILIANA ITI DORESC CASA DE PIATRA , O VIATA IN DOI IMBELSUGATA,COPII FRUMOSI SI IUBIRE PANA LA ADANCI BATRANETI!
Darria spune:
Lula, ti-a topit inimioara? Mai ai un pic de asteptat pana sa-l simti si sa vezi atunci ce o sa fie.
Al nostru la 11 saptamani, si-a acoperit cu manutele ochisorii ca-l deranja lumina(stii ca verifica medicul cateva secunde). O sa ai multe momente de "Nirvana" pe masura ce creste
Sarcina usoara si un bebe sanatos
Liliana, nu mi-am ales baba ca nu cred in asa ceva, nici macar pt. amuzament
O zi placuta fetelor