Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
maddy77 spune:
Simonique,ma bucur ca i-a placut lui Mario supita!
Marinela,nici eu nu vad pozele..
Dupa 2 mese de 50 ml,ma gandeam ca mananca mai mult acum...de unde...60 ml.Bianca in schimb e foarte vesela,impinge cu limba biberonul si rade la mine.Fetele mai vechi in diversificare,spuneti-mi daca are vreo legatura cu sucul de mar?
Vroiam sa va zic ca mi-a scazut laptele foarte tare,milca se apropie de sfarsit..abia ma mai mulg de 2 ori pe zi si daca scot 100ml.Eu oricum sunt multumita si de atat,sper sa nu ma chinui cu pastile ,ci sa dispara laptele treptat.
Am pus si eu poze noi in albumul de 3 lunisi 4 luni sper sa mearga.
alinam spune:
Maddy e super simpatika Bianca si pletoasa :)
Fetelor cred ca Mirunica are concurenta serioasa la par pe Bianaca
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Si noua ne-a placut supica. Ar mai fi vrut, dar doar 3 lingurite i-am dat (nu 2). Maine tot ata ii dau ca i-a venit inapoi ceva colorat.
Da, da si Bianca e pletoasa...:) si codite are...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
marinela79 spune:
nu stiu de ce nu merge, incercati la semnatura, mercic ca va uitati
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
LiaMia spune:
ioana sa fie dupa dorinta ta!
maddy are un par super bianca si e dragalasa foc! nici vlad al alinei nu-i mai prejos...
felicitari pt succesele obtinute lui simonique si codrutei!
sa ma laud si eu: i-am facut lui bb orez pasat cu banana si tare mult i-a placut ca a mancat tot castronasul!!! sunt bucuroasa ca nu stiam ce sa-i mai fac in perioada asta de regim.
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
b_irina_c spune:
Gabitz multumim de urari .
Marinela poate ai uitat sa-l faci public. Eu le vad pe toate, mai putin ala de 5 luni. Oricum e frumos tare Iaris .
Si Bianca are un par mare. E tare dulcia cu mot in frunte .
Eu i-am inlociut destul de repede mesele astea 2 (masa 2 si 3), dar nu mai stiu in cat timp am scapat de completarea lor cu laptic . Acum ma chinui sa mulg dim si seara, dr mai tarziu de 4.30-5 nu reusesc ca-mi explodeaza tzitzi. Ca noaptea mulg pt dim, apoi dim pt masa de la 5-6, sa aiba bb lapticul meu pana vin eu de la servici. Asa ca voi pleca la servici cu un sutien fluturand si voi veni cu el plesnind .
O sa va trimit o felie virtuala de tort . E gata, l-am bagat la frigi, maine il rastorn sa-l ornez (daca pot, ca de obicei il las asa ca e frmos cu portocalele alea mari pe el) ca invitatii nu pot veni duminica. numai cand ma gandesc la el.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
simonique spune:
Ioana, asteptam poza cu "pofta de mancare" a Mirunei
Hildegard, succes la supa, sper sa iti iasa...
Maddy77, si noi avem probl cu papat laptic de cand cu diversificarea. Ti-am admirat si noi papushica si chiar ii face concurenta Mirunei la codite
LiaMia, vad ca te specializezi in retete de regim
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
LiaMia spune:
marinela, mamita lui iaris, ia vezi tu ce faci cu adreasa aia de pozici ca nu mere! iar daca accesam din semnatura, sunt noua albume, cel mai recent fiind luna a patra, nu a cincea sau eu m-am zapcaucit
LiaMia spune:
simonique of of of tare ar fi fost bine sa nu fie nevoie de asemenea specializare...
LiaMia spune:
irina ma abonez si eu la o felie de tort!!! si mai ales la reteta daca consimti sa ne-o impartasesti