asortati geanta/poseta cu pantofii??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

eu inca mai asortez geanta cu pantofii.

Shi io la fel, da se pare ca-s demodata ...ei, shi ce!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Si eu, si eu...

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

eu inca mai asortez geanta cu pantofii.

Shi io la fel, da se pare ca-s demodata ...ei, shi ce!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Nu rezist sa nu va spun ca eu nu am posete, asa ca, nevoit de soarta, imi asortez INTOTDEAUNA unicul-si-singurul-ghiozdanel-albastru-turbat cu multimea de adidasi, pantofi, sandale sau slapi pe care le schimb in fuctie de sezon.......

Evident, mi se rupe in 14 de moda desi, daca stau bine si ma gandesc, si modei i se rupe in 14 de mine

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

CORECT!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

la serviciu, oricum m-as imbraca, am geanta servieta. cand am o zi sport iau un sac/rucsac al sotului. in rest, am geanta neagra iarna, si deschisa la culoare pe caldura.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu incerc sa ma asortez pe cat posibil...geanta cu pantofii(de obicei sunt negre)....dar si bijuterii la ceea cu ce ma imbrac...e chic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

In ultimul timp am observat ca prefer gentile de mana....pt vara am una rosie la care tin tare mult.Voi ce genti preferati?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu la fel,dar nu imi prea plac gentile de mana,imi place sa am mainile libere.
In privinta gentilor mari,imi plaaac,poti sa bagi de toate in ele.dar inca nu mi-am achizitionat cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

prefer geanta micuta si cu breatea scurta, cat sa fie pe umar pana sub brat. nu de alta da eu circul cu transportul in comun

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

osna-posetele mele si incaltamintea care nu imi mai plac(ma plictisesc f repede)ajung la sora,mama,soacra sau alte rude
Sa revin la subiect:am vazut la tv o tanti stilista care zicea ca posetele se mai asorteaza si cu silueta.Adica o persoana mica de statura si slabuta e cam caraghiosa cu o geanta lunga si mare cat o zi de post de exLa fel o pers rotofeie bine nu se vede bine o geanta mica mica gen portofel.Ati inteles ideea,nu?
Eu nu asortez neaparat geanta cu pantofii.Imi place mult sa am un detaliu al pantofului de culoarea gentii sau invers.Ca m-am saturat de monotonia geanta la fel cu pantofi.Mai port uneori asa,dar cat mai rar.
Si imi mai place sa imi asortez geanta/pantofii cu tinuta.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

DARAEL-ce nostim ai fost

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput