Exista crese particulare?

Exista crese particulare? | Autor: roxisialexia

Link direct la acest mesaj

Am vazut subiectul cu argumente pro si contra cresa....ma gandesc serios sa incep serviciul si trebuie sa aleg intre bona si cresa.....intrebarea mea este,(daca ma puteti ajuta)...exista crese particulare in sect 3 si cam cat e costul pe luna?...Am incercat sa gasesc informatia asta pe net dar nu mi-a iesit...
Va multumesc mult

Roxana mama de bb Alexia...21 octombrie 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu am cautat o cresa particulara,dar mi s-a spus ca NU sunt si mi s-a recomandat o gradinita particulara,unde primesc copiii mai mici.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
eu am copilul la gradinita little one. intradevar sunt foarte multumita de ea...si au microbuz care se plimba prin bucuresti si ia copii...am vazut ca stai in militari, de acolo ia un copil...asa ca daca iti place ideea, poti incerca.
pupici si spor la cautat!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc mult, dar eu ma intrebam, de cresa....si care este varsta la care se poate da un bb la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

multumesc mult Adela...chiar nu stiu ce sa mai zic ...bona nu gasesc..cresa nu e....of...o sa rezolv eu cumva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna roxi
acorns nu este doar o gradinita, are cresa acreditata de ministerul sanatatii (cred ca este singura din bucuresti). dar trebuie sa vorbesti cu directoarea, sa o intrebi daca primeste copii atat de mici.
succes!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput