Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am uitat sa felicit pe toti vorbareti(mama/tata sau alte cuvinte in repertoriul lor)
Si bravo pt dimensiuni puilor
Irda-felicitari mai ales voua pt progresele Dariei,e intr-adevar tare agila mai ales ca ar trebui sa socotesti varsta reala cum zici si tu.
anis-vad ca iar fetele astea se ia de mana cu
Dra mea de 2 zile face cachi dupa Novocalmin asa ca dam rateu cu brio pt ca nu pot sa ii mai bag altul ca imi e frica chiar daca cred ca il scoate.Nu face in 15 min dar in 20 face.Asa ca poate sa se resoarba in org si nu as risca sa ii mai pun.Asa ca m-a invins-nu mai am ce sa facdecat sa suport.Partea buna e ca nu mai tzipa asa tare.Ca nu mai putem sa o vad cum tzipa saracuta de ea.Nu ne mai trezim la ora.Ne trezim la 2h si 20min.
De mancat mancam de dam in branciMa trimite la plimbare cu ligurita si fanfara de cantecele/jucarele si alte artificii cu tot.
Am fost la dr marti si ne-a facut poza la pata din cap si mi-au zis ca daca vrem putem sa o scoatem intre 12-14 ani.Asta daca o va deranja pe fata.Si pot sa ma duc cand vreau de acum la dermatolog,nu mai trebuie sa astept este clinica in fiecare marti.Asa ca imediat cum sun ma programeaza martea urmat si gata.M-am cam enervat,am intrat intr-o dr si s-a rezolvat
Si Oana face cam tot ce a zis Irda de fata ei.Si e tare scumpa cum ridica ea fundul in sus,in picioare vrea des.Si cum se aseaza din 4 labute in fund intr-o ranaInca nu ii iese bine dar nu mai avem mult.Si avem si cuvinte noi in vocabular:da,mami si mai multe in bebelineza
Eu sunt fascinata de progresele pe care le face si nu ma pot dezlipi de ea.Scrasneste de cand si-a descopperit dintii de sus,shuiera,ma imita daca cloncan sau fac ntz sau alte chestii usoare.
Si ea mai deschide gurita la desene.se gadila si rade in hohote.in hohote rade si la niste jucarii.apasa butoane la jucarii,telefon/telecomenzi etc.mai sunt dar nu mai pot scrie ca sunt cu ea la pc scriem amandoua.
de la ea pt toti:
.0armioki/

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by OanaNG

Eu sunt Oana, mandra matushica de Rares si Bianca (Laura25).
Va citesc zilnic de foarte multa vreme, inca de pe vremea cand erati toate , v-am vazut tuturor pozele cu mandretele de bebelusi, m-am bucurat alaturi de voi de progresele lor, am fost ingrijorata de colici, febra de dintisori, vaccinuri, refuzuri de hrana, treziri in miez de noapte.
Si vreau sa va multumesc tuturor, fara exceptie, pentru ca, cu toate ca sunt doar aspiranta, sunt deja experta in diete, tratamente si ingrijirea bbeilor.

Ma bucur ca te-ai hotarat sa iesi din "umbra". Scrie repede cateva mesaje sa iti vada fetele postarile imediat. Sper sa ai motive sa scrii cat mai des si la topicul acesta. de la nepoti.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

am si eu o intrebare:
ati dat porumb la bb? ...eee bb... deja umbla, vorbesc si sa nu mai vorbim de personalitate!
eu incerc maine... cica, e bun, le place ...

Unde imi e cuscra? m-a uitat de tot?

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Emaaimee Oana frumushica si sa treaca durerea... nici eu nu mai reusesc cu Novocalmin... afara la aer si somn... iar seara cantam si ne jucam. Pleaca tatal meu azi... acu mi-a zis...a fost de mare ajutor....

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by emaaimee
Andreea- ce caraghios v-ati inscris la concurs de mers in 4 labutzeSper sa merga ginerele,dar daca cumva sare peste etapa asta si/sau merge pe fund?

Nu sare, nu sare. Astazi s-a tarat pentru prima oara in fata. Pana acum o facea cu spatele ca racul. Era o punga interesanta pe pat si a vrut neaparat sa ajunga la ea.

De cateva zile incerc sa il culc la 9.30-10, ca pana acum se culca pe la 11. Am reusit sa-l adorm la 10, dar avem si o parte negativa. Acum se trezeste de 2 ori pe noapte .

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna seara, mamici si pitici, mergareti, vorbareti si mai ales, atleti!
Multumim de urari, de si de floricici!
Pe Rares il in mod deosebit, iar matusii Oana, nu putem decat sa-i multumim de suport! Din tanara aspiranta sa o vedem Mamica! Sa cresteti si voi mari, Bianca si Rares, sa-i tineti mereu tineri pe parinti! Am vazut pozele si ne-au placut teribil! felicitari pentru TATA! Fetele au ceva cu tatii ca si a mea de cand se trezeste pana se culca numai asa zice, si se uita fix in ochii mei!

Emaaimee, sanatate Oanei si sa VINA DINTOSELUL MAI REPEDE!

Irda, felicitari pentru progresele Dariei care este o scumpica!

Diana, l-ai tuns si vopsit? L-ai facut permanent sau negru?
Dezvaluie misterul ca e jale de pariuri!

Anis, ce face Ingrid? pe dintisori, sa treaca durerea!

Brianamica, putere de munca si rabdare! Fetele sa fie sanatoase ca restul vine de la sine!

Ancutzathree, sanatate lui Alex si pupici pe pliuletele inegale!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele, care sunt cerealele care nu au gluten? Ca nu mai stiu.
Vreau si eu sa-i cumpar lui Tudor cereale. Nici nu stiu de care. Am vazut ca la Metro au Milupa si Bebelac. Sunt bune Milupa? Sau sa caut Humana?
Am inceput sa mancam iaurt. Si papa cam 150. In general cam asta e cantitatea de papica. Daca ii dau mai mult, varsa.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by joker
Mancaciosul meu papa tot de la mami si mai mananca si piure de mar si mandarine, facut special de mami pentru el...

Cum il prepari mami de Edut?

I-am pus si putin orez...Ieri am fost la cumparaturi si ne-am uitat la cereale dar nu stiu de care sa ii iau...
Victoria prefera Milupa!

I-am luat Edutului carut nou...coupe!!!de vara...Vechiul e cam pe duca, din cauza rotilor...cu toata firma lui...
Sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de nenumarate iesiri in el!

Edut sta in piciorute dar nu merge inca...de abia astept sa mearga, mai ales in patru labute...CRed ca va fi tare caraghios...

Felicitari pentru stat! E posibil sa nu mai mearga in labute daca vrea mai mult sus!

Mai nou, jucaria noastra e telecomanda, mai ales cand mami si tati vor sa se uite la ceva si au uitat telecomanda pe lanag mine....hihihihi!!!
Da, da, si a noastra! Sau telefonul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersi Ella&Kasi
Andreea-sunteti boieri cu trezitul de 2 ori/noapte.Si nor-ta avea d-alde nani asa tarziu si am fraierit-o.In fiecare seara cate 5-10 min mai devreme pana am ajuns si noi sa ne culcam macar la ora rezonabila.De la Hipp e sigur orez praf si ala nu are gluten.
Oana mea e cu suzetain gura.Dar nu o suge o musca
Oana-bine ai venit si sa te vedem repede si apoi cu.Sa mai vii si pe la noi sa ne mai povestesti de frumosii pana o sa ne dai vestea mare

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Anis, felicitari pentru tarc! Sa-i fie de folos! Sa se joace in el ca sa stea si mami linistita intre doua ture de dinti!

Acusor, pupam pe Teo! este un simpatic dolofanel, smecher ce stie sa pozeze!

Mergi la inceput