Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bianca a spus TATA (cm de altfel ma asteptam, avand in vedere preferintele din familia noastra )! si de cand a descoperit ca poate, tipa intr-una "tata-tata-tata". Abia astept sa vina sotul de la servici sa-i vad fata.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor!

Pupici apasati pe nasuc, cheliute sau talpici...depinde unde s-a lovit fiecare dintre bb-ei!!!

Laura ai niste copii minunati,vad ca e o nebunie cu amandoi...

La multi ani! tuturor puilor care implinesc niste luni importante astazi si sa-i vedem mari, frumosi si destepti!

Simona, sa-ti traiasca puiul, trebuia sa te felicit personal pt ca tu totdeauna imi raspunzi la mesaje, esti ff draguta. Sa stii ca am pus poze cu mine ca sa nu ma mai certi...ca nu apar deloc. Atat ca sunt din perioada cand eram insarcinata dar si ffff fericita. Si acum sunt fericita cu puiul meu, dar e altfel de fericire

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Mateiut face progrese cu facutul la olitza , deja de 3 zile bona il pazeste si n-a mai scapat nici un kk in pampersi...sper sa devina obisnuinta cat mai repede. L-a dezobisnuit si sa doarma in brate ceea ce mie imi convine de minune, seara ii place sa-l adorm in brate dar cand se apropie sa pice in somnul ala profund, se foieste sa-l pun in patutz....

Asa am reusit si eu sa mai dorm noaptea, ca dormeam ca pisica-n gheare pana acum...cu el in brate in pat, tzeapana toata noaptea sa nu scartzai patul, sa nu ma misc brusc...etc.

Acum se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte dar adoarme repede.

In schimb cu mersu'n 4 labe sau statul in fund avem probleme, vrea direct in picioare...nici o pozitie nu-i convine.Doar in picioare sau sa-l tin in brate cu fata spre obiectele din jur ca sa le poata pipai...

Si nu mai vrea sa zica mama cu nici un chip, doar ba-ba la nesfarsit si papa.De tata nici nu se pune problema...

Pupici la pitici si mai intram cand avem timp

Luiza&Matei Scantei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Starchi, tu cand l-ai pus pe Matei pe olita ?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Brianamica iti doresc din suflet sa rezisti in continuare! atunci cand ne zambesc sau au mai descoperit ceva parca uitam...

Andatudor, nici eu nu mi-am dorit la primul bb ajutor acum as avea nevoie de 2 ajutoare + unul ptr tata lor!

Monica Elena, felicitari pentru puiutzul tau!!!!!
Irda si voua felicitari!!!

noi ne laudam cu primul "MA-MA" clar!!! dintii tot nu se arata dar urla de mi-e mila ... mai ales seara!

Simona, da! imi e greu dar eu stiu ca "singura mare durere in viata este moartea ... restul sunt fleacuri..."

Anis, ai scos carnitza?

Mamini, ... la mai mare!!! eu n-am fost inca luna asta la masuratori... sa-mi fie rusine!

noi nu am cazut... dar ... e de asteptat! Iulia a cazut si tot intreaga e!!!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Laura, puii tai sunt super. sper ca Victoritza nu vede poza aia

Starchi, felicitari pt progrese! Simona are dreptate, nu te mai piti, mami frumoasa!

Ancutza, ai baiat mare si tu arati BETON!

Monica-Elena, felicitari pt plimbaret, nu-mi vine sa cred ca e asa mare, 8 luni in curind...sa stii ca eu tot mai astept pozele cu Mihnea
.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna dragele!
Uram si noi retroactiv sarbatoritii zilelor de 21,21 si 23Ca de atunci nu am mai intrat
Am vazut noi ale tuturor .Sunt niste scumpi si frumosi,ne facem mari!Si gemanashii nostrii vedete sunt de coma in poze cu titrarea de rigoare si cred ca si la joaca
Apropos de gemenashi-Isa-te rog sa nu cazi prada supararii o sa treaca. la baietei de la noi si pt tine
Bun venit si noi si bun revenit celor care nu au scris asa des.Am vazut si pozele voastre,
Simona-ma alatur si eu fetelor si iti spun ca iti multumim ca ne raspunzi la toate
si care au cazut.
Diana-si tu ai un par f frumos.Si as zice si eu ca te-ai vopsit.Hai ca s-a deschis bursa pariurilor.
Andreea- ce caraghios v-ati inscris la concurs de mers in 4 labutzeSper sa merga ginerele,dar daca cumva sare peste etapa asta si/sau merge pe fund?
Luiza-ce draguta erai

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

noi ne laudam cu primul "MA-MA" clar!!! dintii tot nu se arata dar urla de mi-e mila ... mai ales seara!
Mamini, ... la mai mare!!! eu n-am fost inca luna asta la masuratori... sa-mi fie rusine!

Ella2000 si printesele

poze

multam.
sa va fie de bine cu vorbitul, a mea de cind a descoperit saptamina trecuta ca poate spune mama o tine numai intr-o boscorodeala, ne "cearta" seara cind o culcam si noaptea cind se trezeste pt papa si plinge pina aducem biberonul "mamamamama bababababa"...nu-i tace guritza, e draguta rau.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

a!
[red]LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!![/red]
Laura, felicitari ptr, TATA si pentru superbii tai copilasi!

Diana, la bb cat tre sa fie pulsul??? multumesc anticipat!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Palmyrah, multumesc de pont.Nu voi cumpara...Vreau doar niste cereale simple, fara adaos de fructe..le amestec eu cu fructe sau iaurt sau cu laptele meu...

Felicitari plimbaretului micut...si vorbaretului...

De abia astept sa vad ce a facut Diana...s-a tuns, s-a vopsit, sau a despodobit bradul...hihi

Si Edut da din cap...nu te ingrijora, le place miscarea, asta e tot...desi pe noi ne ameteste lor le face placere.,..nu inteleg de ce...

Voi vreti o soacra....oricare dar nu a mea!!!Pentru ca o "iubesc"mult de tot..

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput