Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Eu sunt Oana, mandra matushica de Rares si Bianca (Laura25).
Va citesc zilnic de foarte multa vreme, inca de pe vremea cand erati toate , v-am vazut tuturor pozele cu mandretele de bebelusi, m-am bucurat alaturi de voi de progresele lor, am fost ingrijorata de colici, febra de dintisori, vaccinuri, refuzuri de hrana, treziri in miez de noapte.
Si vreau sa va multumesc tuturor, fara exceptie, pentru ca, cu toate ca sunt doar aspiranta, sunt deja experta in diete, tratamente si ingrijirea bbeilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Irda, crede-ma ca 2-3 ore pe zi sa stea cineva e OK !!

Eu nu pup de la sot nici 2 ore pe saptamana dar pe zi....

Cat despre soacra..... subscriu !!

Hai ca mai fac o pauza ca am de terminat un bilant.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Laura-vazut pozicile,placut piticii !! La fel si comentariile,ca de fiecare data ma delectez cu ele !! E minunat ca se joaca impreuna si cresc impreuna!

Briana-multa sanatate puiutei,sa se faca bine cat mai repede! Sa stii ca nici pe mine nu ma ajuta nimeni si nici nu as vrea! Sunt prea disperata dupa copil ca sa pot sa-l las cu cineva.Si cand mai vine mama si soacra in vizita tot cu ei stau ca nu-mi vine sa ma desprind de el nici sa ma duc sa mai fac niste treaba!Partea nasoala e cand o sa ma duc la serviciu,dar mai e pana atunci!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ce sa zic.... Eu am avut parte si de un bebe cuminte si sanatoasa chiar daca a fost prematura si micutza si am putut sa stau si acasa cu ea in CIC ca nu era nici o diferenta la bugetul familiei.

Admir mamicile care au puiutzi mici si s-au intors deja la lucru.

Am uitat sa va spun marea veste.....Daria s-a ridicat in picioare singura aseara.......de vreo 3 ori catzarandu-se pe mine si de 2 ori pe caditza!!!

Se pare ca marginea patului e cam sus pentru ea sa se ridice in picioare sprijinita de ea!
Am ramas traznitzi si eu si Mihai! Si cand ma gandesc ca trebuia sa aiba 6 luni si cateva zile daca s-ar fi nascut la termen.....

Pupici
Revin

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele, am patit-o cu Cristina aseara a cazut din pat!

...din cel al Mirunei, unde o pusesem in fund sa se joace. Am mai si comentat cu sotul ca daca se da pe o parte pica din pat, dar n-a mutat-o nici unul dintre noi.... si evident cum e treaba cu legile lui Murphy a cazut exact pe partea unde era cel mai putin loc si buuuf si si acum are mama o fata julita pe nas.

Rusine pentru parinti!!!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Vreau sa urez un calduros tuturor bbilor nascuti astazi, cu o mentiune speciala pentru Victorita (un mic secret: eu am fost petitoarea pentru Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Bogdana pupam nasucul julit al Cristinei, sa treaca repede!

Daria a cazut de 2 ori din pat pana acum.O data pe tura mea si o data pe a lui tati! Ca el nu m-a crezut ca nu trebuie lasata singura in patul mare! Acum ca merge in 4 labe nici atat nu vede sa fie singura....tot timpul sta cineva cu ea in pat s-o pazeasca, ca ametzita mea habar n-are cand se termina "imashul" si cade ca o tartacutza coapta!

Apropo de cazut din pat.....am vazut o emisiune la Tv acum vreo 2 ani cred, despre cum percep copii pericolul de a cadea, dar nu mai stiu de la ce varsta ziceau ca nu mai cad ca-si dau seama .....Bebele ala mergea in 4 labe, dar nu stiu cat avea (ca putea sa aibe si 1 an si sa mearga in 4 labe).
Daria n-are nici o greatza inca......daca o las se arunca cu capul inainte exact jos din pat!

Voi stiti ceva de asta?

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cristina multumim frumos de urari si pupici lui Mihnea si Rares. Si Mihnea cel pitic are predilectie catre ambalajele care fosnaie si hartii . Mereu sunt cu degetul la el in gura s aii scot cate ceva din gurita si smecherul ma musca mama mama cu cei doi dintoci .

Laura multumim frumos dar suntem maricei duminica facem 8 luni. Te admir ptr cele doua minuni de strumfisori. Sunt minunati.

Cat despre cazaturi Mihnea a luat in week-endul trecut la munte o cazatura(prima) la baita de la mama din brate de am crezut ca nu mai am ce aduna . Dar nu a avut nimic. Eu au caputul moale si suturile si inca ceva copii si betivii stiu cel mai bine cum s acada

Fetelor eu incep sa ma oftic, ca nu zice mama . Taticul lui este f mandru ca zice tata si tare se mai amuza cand ma oftic eu.

Irda si Briana cred ca toate sunteml a fel cu somnul. Eu ma intreb daca voi mai dormi o noapte intraga vreodata. Cat despre soacra subscriu eu nu am lasato pe a mea nici sa il ia in brate.

De ceva timp Mihnea se culca pe la 22 - 22.30 si se mai trezeste odata peste noapte sa bea apica si apoi pe la 5-6 sa pape un bibe de lapte si apoi ne jucam cam o ora si mai trage o ora de somn dupa. Este matinal ca si mama lui si tata lui.
Dar exista un dar in timpul zilei doarmein patut dar noaptea doarme cu mine in pat si uite asa dorm si eu , acum s avedem cum o sa il dezvat de dormitul cu mine in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Am revenit. Gata bilantul !

Deci

Monica-Elena, nu te necaji. O sa zica mama cand nu te astepti.
Ela cea mare a spus mama la 1 an jumate.

Pe mine ma arata doar cu degetul si scoatea sunete gen aaaa !

Asa ca... rabdare

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

salutare!
La multe luni sarbatoritzilor de azi!
am intrat si eu sa va spun niste noutatzi:
ieri i-am facut lui Alex radiografia la shold(are pliuri inegale) si e ok
...si am pus poze noi,la 6 luni si un album nou de 7 luni
multzumesc celei care se ocupa de listutza am vazut ca mi-au aparut datele...

va las ca ma ceva treaba,revin mai tarziu

anca @alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput