Parfum pentru El
Raspunsuri - Pagina 2
hanako2004 spune:
ARAMIS e un parfum ce persista si placut..
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra
poze

anairda36 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Noua ne place foarte mult Bulgari - Extreme. Adica si lui ii place, si mie sa-l miros. Cind se da cu asta umblu dupa el ca un catel...
hahahahahaaa nebuna esti Simino da trebuie sa recunosc ca asa fac si eu cand imi place cum miroase, umblu dupa el si-l tot miros si magaru stie si normal ca-i place :)
ciciep spune:
Eu am testat odata pe mana lui Calvin Klein - Black XS, dupa care toata seara il mai opream in mijlocu' drumului si ii mai miroseam manutza...inchipuiti-va ce show pe drum

Miresica de 1 al lui Cuptor
Raza de soare spune:
Ultraviolet - Paco Rabanne, ne innebuneste pe amandoi
, apoi Aqua di Gio si L'eau - Issey Miyake...
XS - Calvin Klein, dupa parerea noastra e prea "serios"... dar cadourile aproape intotdeauna sunt binevenite...
Sunt un om.
Sunt un copil, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by anairda36quote:
Originally posted by Siminaf
Noua ne place foarte mult Bulgari - Extreme. Adica si lui ii place, si mie sa-l miros. Cind se da cu asta umblu dupa el ca un catel...
hahahahahaaa nebuna esti Simino da trebuie sa recunosc ca asa fac si eu cand imi place cum miroase, umblu dupa el si-l tot miros si magaru stie si normal ca-i place :)
"never say never"

Deci nu sint singura...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Carmen_Marieta spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.O sa fac o listuta si merg la Beauty Shop si miros.Ce o sa-mi placa trec la cumparat...
adrianafedorca spune:
sotul meu se da cu Kuros de la YSL si pasa de cartier , sunt absolut bestiale, imi plac si mie , mai ales Kuros
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
katty spune:
Ultimul pe care i l-am luat si-i place este Aqua di Gio.
Urmatorul pe lista lui de preferinte este Kenzo pour l'Homme, si Fahrenhait de la Christian Dior.
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)