De unde pot procura medicamente ptr stimulare

buna fetelor ,
dna dr mi-a prescris Menogon si Pregnyl , aveti idee de unde le pot procura ? cat costa ?
multumessssssssccccc
Raspunsuri

luli spune:
Danita din cate stiu eu (nu bag mana in foc) romania nu mai are licenta pentru menogon, dar - incearca la farm 2NA din spatele mag Unirea.
Poate mai stiu si alte fete...
Pregnyl-ul nu e problema, il gasesti.
Behind every love is a great story
Luli

Andrusha spune:
Danita, Menogon gasesti la farmacia SF Ecaterina - Piata Unirii(langa magazinul Adorama). Pretul nu-l stiu exact (din ce-am citit pe forum am vazut ca ar fi in jur 350.000 lei), maine trec pe acolo si iti dau informatii mai exacte daca te intereseaza.
Bafta!
Andrusha

Andrusha spune:
Aaa, si Pregnyl 5000 Unitati stiu ca gaseam la Spitalul Giulesti la asistente, parca etajul 2, ultima usa, mai este o farmacie chiar in intersectia aceea cum se intra pe calea plevnei cu strada ce vine de la Basarab, nu-mi amintesc exact cum se cheama farmacia, si am mai gasit si la farmacia sensiblu vis-a-vis de intercontinental sau farmacia 2Na in spatele magazinului Unirea. Sper sa-ti fie de folos si sa nu te pun pe drumuri. Anul trecut sigur aveau :).
Andrusha

danita spune:
multumesc fetelor . andruska te rog daca poti sa intrebi ar fi super ! sau eventual sa ceri un nr de telefon . eu nu sunt din bucuresti si se pare ca la noi nu prea se aduce ...
thx thx
pupici

Andrusha spune:
telefon, 3350708, dar daca trec o sa intreb, ca trebuie sa ma aprovizionez si io, pregnyl de cate unitati iti trebuie?
A

Tabitha spune:
Danita: eu, cand am avut nevoie de medicamente care nu se prea gasesc pe piata, m-am dus la o farmacie, le-am spus cine este distribuitorul in Romania al acelor medicamente si i-am rugat sa ia legatura cu ei si sa-mi aduca ceea ce aveam nevoie. Si s-a facut in 2-3 zile. Eu discutasem deja cu distribuitorul, dar mi-a zis ca ei nu dau decat la farmacii, nu la pers. fizice... Iti urez multa bafta ! Chiar ar trebui sa ma uit pe acasa, stiu ca de la FIV mi-a ramas si mine ceva, menogon sau puregon, nu mai retin exact.

danita spune:
am sunat la o farmacie din oras ce am gasit-o ca maiaducea si mi-a raspuns ca nu se mai importa. sper sa se fii inselat farmacista .
pupiciiiiiiiiiiii

Catalina spune:
Danita, eu m-am externat ieri de la Giulesti si aveau menogon si pregnyl din belsug. Vindeau intr-o veselie. Suna la spital si cere la cabinetul de sterilitate. Acolo spune ca nu esti din Bucuresti si ca ai nevoie de medicamente si ai auzit ca de acolo poti lua. Intreaba si cat costa ca e mai mult decat in farmacii.
Succes!
Catalina

Tabitha spune:
Intrebare: de ce la Giulesti costa mai mult medicamentele decat in farmacii? Zau ca nu-mi explic.