Gradinite Cotroceni

Gradinite Cotroceni | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Am o fetita care va implini in mai 3 ani si care merge deja la o gradinita particulara care ne cam seaca...As vrea ca din toamna sa o dam la o gradinita de stat din Cotroceni. Nu stiu insa nimic despre cele 2 gradinite (cea de langa scoala 150 si cea de langa Medicina)...Daca sunt conditii bune - curatenie, mancare buna, tratament uman...fara batai din partea educatoarelor etc. M-ar interesa si cand se fac inscrierile...si daca trebuie cotizat pentru asta...din cate am vazut toti spun ca da, dar nimeni nu da un pret concret!!!
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Eu am baiatul la gradinita nr. 271, vis-a-vis de Medicina. Pot sa spun ca sunt multumita, mincarea e buna, curatenie desavirsita, iar educatoarele si ingrijitoarele se ocupa de copii.Inscrierile se fac in martie cred. Si baiatul meu a fost intii la o particulara, si la inceput ne-a fost foarte greu sa ne obisnuim cu sistemul,diferentele sunt mari, dar daca ai rabdare te obisnuiesti.
Cit despre cotizatie, eu n-am dat nimic, dar ma recomandase cineva. Doamna directoare este o femeie extraordinara. Iubeste copiii si face tot ce-i sta in putinta sa fie bine.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Gradinita de langa scoala 150 are numai program scurt. Si eu iti recomand tot gradinita nr. 271. Am auzit insa ca se "patrunde" cam greu acolo. O alta gradinita de stat in Cotroceni este in spatele complexului Nic, piata Cotroceni (parca pe starda Louis Pasteur, nu mai stiu exact). Nu-mi amintesc numarul ei. Au o curte imensa de joaca si si acolo se "patrunde" greu.
Bafta multa!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Inscrierile la gradinita 271 au loc intre 15 si 30 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Si eu tindeam catre 271, dar banuiam ca se "patrunde" greu! Imi e cam neclar ce inseamna acest lucru. Voi merge in recunoastere zielel astea, sper sa nu ma refuze din start!!!

Mergi la inceput