Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Abia pe 10 maaaai ? Si eu abia astept sa vad filmul, ca tare mi-a placut cartea !
La noi in blocul de vizavi cineva cred ca a dat foc la ceva, ca au venit pompierii si salvarea ... au intins furtune pe toata strada ! Andrei e incintat de masinile cu luminite (girofarurile) si ne tooot uitam pe geam sa le vedem !
Bun venit schimbul III ! Olivia, o zi usoara la munci !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
mitzu, andreea e in china cu al ei sotior, probabil ca pe cale sa se intoarca!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Hehee, Andreea, ti-ai schimbat titulaturaaa !![]()

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
polux spune:
Salutare.
Eu una am facut greva astazi.Asa ca am stat acasa si am lenevit.
Dar acum mi s-a facut o foame de lup.De de prea mult stat pe scaun ti se face foame.E normal dupa atata efort. Roxi nici mie nu-mi place senzatia asta de foame acuta.
Papadie, iar sunteti loviti toti in aripa.Off,offf,pupam fetele mumoase, sa treaca gripa si temperatura.
Alice mama, eu am rezolvat problema vantului.S-a speriat de cele doua caramizi din buzunar si dus a fost.pana data viitoare care poate fi chiar azi.Asa ca nu ma invidia, caci gradele(ultima tura) s-au pierdut pe undeva prin Atlantic, ca la mine sunt 0 grade acum.
O vazut Giulia cea mancacioasa.Cum papa ea strudel.Pupici la dulceata de fata.
Monica, de ce nu vrei tu sa intelegi, ca tratamentul si antrenamentul ptr campionatele de haltere iti e rezervat numai tie, nu si bonei. Asa ca daca nu era mama prin preajma, somn de voie fara leganat.
Hehehe Roberta, ce te inteleg cu, cautatul materialelor si ptr sot.Noi nu am facut aceeasi facultate, caci sotul a facut-o cand era deja casatorit.Dar tot eu trebuia sa alerg dupa materiale.Asa este daca ii inveti cu narav.
Roxi frumoaso, esti singurica weekendul acesta?ohoooho, curata destrabalare.trimite pe Patrick la mama si foloseste timpul numai ptr tine.Sau foloseste-l ptr tine si Pat.
Pupici.Sunt prin preajma.
Liliana
Dorsilia spune:
sa nu uit : Alice (Corina), merci de reteta !
Eli, bafta la intarcat, eu i-am facut de la un moment dat omleta in unt lui Danut ca am auzit ca e mai usoara/sanatoasa decat facuta in ulei, cine sa mai inteleaga cum e mai bine ?

acusi nu-i mai dau decat ou fiert tare si gata socoteala
Azi Danut iar m-a capiat, a mancat numai 125 gr de mancare de dovlecel, restul a completat cu gogosi, fructe si cereale milubrei cu scorti
Papa- sanatate mielului
hai ca merg sa-l culc, e treaz de la 11 dimineata
polux spune:
Papadie, vad ca ai chef de stat la bucatarie, nu vi mataluta si la mine, ca eu chef ioc.
Eli ma bucur ca merge bine intarcatul.Dar ptr tine cum merge? Te mai dor....?
Cori, bine ai facut ca ai amanat momentul gradinita. Trebuie sa te mai bucuri de pitica un pic, caci apoi o sa tot mearga la gradinita, scoala etc.Chiar daca ieseau ceva bani...sufletul nu se hraneste cu bani.
hehehe Olivia, ce intelegi tu prin sa mai si dormi.da, dar niciodata mai devreme de 2 noaptea.Noroc ca 2 zile pe saptamana scularea e la 8 dimineata, adica curata leneveala pe capul meu. Si din cand in cand mai cad lata si dorm cate 10 ore legate (cu 3-4 sculari doar),dar asta cam o data pe luna.
Ma bucur ca sunteti mai bine, si ai dormit si tu din nou omeneste.
Spor la lucru.
Weekend placut la toate.Eu maine mai am un training de cateva ore,dar e okay, in subconstientul meu deja sunt in weekend.
Liliana
papadie spune:
ete gata cu bucataria:D m-am rezumat la ficatei cu piure:)
maine "adio vara":))
azi e vineri, ha? Bem?
cre c-o sa ne stie forumu de betivelea alea de la iul aug 2004:)))))))
philip spune:
io-te la e, ii arde de baut, cu unu-n poala si-unu-n burta, frumos iti sade...no, hai noroc, hac!
caaaaaremeeeen, pe unde-ti lucesc ochisorii azi?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
no, hai, pasarika, te iert azi da' maine sa vii repejor cu moarea aia, da?
philip
&andreea
copilasi dragalasi