ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Calida, e de inteles ca te simti asa dupa atata vreme de stat acasa. Cred ca toate trecem prin faza asta. Important este sa-ti gasesti de lucru ca sa te scoata la liman. Pe mine m-a ajutat faptul ca am incercat sa-mi perfectionez engleza, iar timpul petrecut pe acest site a fost un adevarat balsam. In plus, faptul ca am incercat sa dorm suficient si sa nu fiu epuizata, a contat. Incercam sa impusc macar o juma de ora sau o ora la pranz cand dormea puiul. Treburi se pot face si-n restul timpului..
Iti doresc sa-ti regasesti linistea si optimismul

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Asta ni se-ntampla tuturor celor care am avut o viata activa.Eu am 2 copii unul de 5ani si unul de 11luni.Pe primul l-am lasat la 6 luni si-am plecat la munca.Am regretat atat de mult incat am jurat ca daca voi mai avea un copil,voi sta cu el cat se poate de mult.Pe langa faptul ca am stat toata sarcina nemiscata in pat ,cu cel de-al doilea copil,intentionez sa stau cu el pana va face 1,6 luni,mai ales ca are ceva probleme de sanatate.
Eu am un venit mai mic stand in CIC,solutionarea problemelor de sanatate ale copilului necesita multi bani,casa a devenit neincapatoare si imi doresc din tot sufletul alta,masina nu mai merge,masina de spalat s-a stricat si nu mai stoarce,frigiderul numai ingheta......Ce sa fac?Plus ca sunt sluga numarul unu in casa.
Sunt atatea neajunsuri ,mai ales printre noi cei cu un venit modest,dar sa stii ca NIMIC NU ESTE MAI IMPORTANT DECAT SANATATEA VOASTRA SI A COPILULUI VOSTRU.
Cand ma mai apuca si pe mine disperarea,ma uit in urma si ma vad: a mamica activa in campul muncii,superocupata,dar macinata de regretul ca nu a putut sta mai mult langa fetita ei.Si ma mai uit si la evolutia copiilor mei sub ingrijirea mea....si asta ma fac sa depasesc momentul.
Am descris un pic si situatia mea ca sa-ti dai seama ca nu esti singura,si de ce nu ,si ca "raul" tau nu este cel mai rau.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calida spune:

Buna!Intadevar situatia mea nu e atat de rea ca a altora.dar ce sa fac daca cateodata sunt asa de pesimista?Draga Lazy,si eu am trecut prin fazele:Sa stricat boilerul,masina nu si mai incalzea apa,casa mea e toata cu fundul in sus,niciodata nu sunt multumita de cum arata oricat as aranjao,e f mica,si uite tot asa.Am zis ca pana la urma voi sta acasa cu Robert pana la 2 ani.Da nu stiu pana cand voi reusi sa ma stapanesc,pana am sa vad din nou totul negru probabil.Voi incerca sa mai fac si altceva,ma enerveaza si faptul ca copilu nu vrea sa manance,cateodata strig la el si mi pare asa de rau.
Draga Amalia,la fel ca si pt tine,acest seit pt mine e un adevarat balsam,avand in vedere ca toti prieteni mei au un program pe care nu ni-l putem insusi,am ramas cam singurei,de fapt nu singuri ci cu voi,toti cei prezenit aici>Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de noi!
Draga Iren,daca am sa fac lista cu lucrurile bune din viata mea,chiar am pt ce trai si pt ce ma bucura.Multumesc pt sfat si ca esti alaturi de noi!
Va pupam pe toti!
Sanatate la copilasi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Calida, nu mai fi suparata...Bucura-te de ceea ce ai si de faptul ca sunteti sanatosi.Asa cum a zis si Lazy.Si crede-ma ca stie ce vorbeste pentru ca eu i-am citit povestea aici pe forum.
Bucura-te ca ai o casa, indiferent cat de mica.Sunt altii care se chinuie stand cu parinti, socri,cumnati sau mai stiu eu cu cine.
Bucura-te ca ai un sot langa tine pentru ca sunt atatea mamici care-si cresc puii singuri.
Bucura-te de fiecare zambet al bebelui tau pentru ca timpul va trece si-ti vei dori momentele astea alaturi de el.
O sa-mi spui ca e usor sa dai sfaturi...Ei bine, si eu am avut momente d'astea.Dar pe de alta parte am vazut si auzit atatea chestii ca am realizat ca atata vreme cat suntem sanatosi, nu ne mai putem dori nimic.
Si hai sa-ti zic ceva.Mergi si intereseaza-te daca vrei sa-ti faci un credit pt ca mie mi s-a spus ca puteam lua daca mai aveam cel putin 6 luni de CIC.Eu mai aveam doar 2.Acum depinde ce vrei sa-ti iei.E vorba de credit pentru produse.Deci iti iei produse(aragaz, hota, frigider etc)
Hai, te rog, nu mai fi atat de pesimista si incearca sa-ti revii.Viata asta e prea scurta pentru a nu fi traita din plin.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Calida,ti-am citit povestea si am zambit.Prea seamana cu a mea:mamica de Robert si eu,nascut tot in 2004,in oct.,ce-i drept,singura de dimineata pana seara tarziu(atunci ajunge sotul meu acasa de la munca),depresiva destul de des,bantuita de acelasi sentiment de inutilitate si vinovatie ca eu stau acasa,iar altii se spetesc muncind,cu o buna prietena care si ea are o fetita de 3 ani,dar la care nu pot apela mereu...
Anul asta mi-am propus sa fac ceva,sa nu ma mai las prada starii de lancezeala,asa ca am pus mana si am facut scoala de soferi si mi-am luat carnetul chiar din prima,m-am apucat de distributie de produse cosmetice(sunt vreo cateva firme la noi in tara,nu dau nume),asa ca mai castig un ban in plus,si distributia o fac tot pe la mamici in parc si prietene,am inceput sa-mi trimit CV-uri pe Internet ,poate imi gasesc un serviciu mai bun,chiar daca momentan sunt angajata unei firme unde ar trebui sa ma intorc in octombrie.
In rest,incerc sa nu ma las prada disperarii cand micutul meu nestamparat se joaca cu nervii mei,chiar daca mai cedez cateodata incat ajung sa-mi sun sotul cu lacrimi in ochi ca nu mai pot,ca Robert iar mi-a facut vreo faza de m-a scos din pepeni.Sunt convinsa ca in momentul in care voi incepe munca imi va fi si mai greu,de aceea incerc sa profit la maxim de aceasta perioada cand singura grija majora este sa-mi cresc copilul frumos si sa ma bucur de fiecare zi petrecuta alaturi de el.
Pupici optimisti!

poze CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Trebuie sa faci "ceva", sa iti gasesti alta preocupare in afara ingrijirii copilului.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Buna la toata lumea!Va multumesc ca sunteti asa dragute,incepusem sa-mi fac probleme ca sunt singura,dar voi mi a-ti intins o mana.Sa nu credeti ca ma bucur,ca mai sunt si alte persoane in aceeasi situatie,dar am inceput sa-mi ridic moralul si sa constat ca nu sunt singura in aceeasi situatie si ca nu sunt de vine de toate.Multumesc Georgi pt cuvintele frumoase si de incurajare si mamici Oana ii multumesc dealtfel.Sunteti niste dulcici cu toate.Am un copil cel mai frumos,cel mai destept si vreau sa ma bucur de el cat de mult.Voi incerca sa nu mai fiu pesimista,nu promit dar voi face tot posibilu.Acum simt ca am prietene alaturi de mine,si ca mu mai sunt singura!!!
Va multumesc inca o data!
Sanatate la copilasii!
Va pupam!!!
Si pt ca azi este 1 Martie cate pt toata lumea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Vezi Calida?Nu e chiar asa de greu.Incearca sa vezi partea plina a paharului.
Hai ca acum vine primavara si iesim cu bebeii la aer ca si eu m-am cam saturat de stat in casa.
Acum mi-am dat seama...Cred ca v-am trimis o carticica?sau ma insel?

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Buna Georgi!Da intradevar ne-ai trimis carticica,si ne e de folos,multumim.Astazi ma simt in sfarsit si eu putin mai bine,am ajuns la coafor si m-am facut frumoasa.A venit mama mea in vizita la noi si am profitat la maxim,desi mie greu sa-l las pe Robert singur,si am fost cu gandul tot la el.Dar cand am ajuns acasa copilul era bine si sa bucurat f mult de revedere,iar eu am fost topita!.
Va pupam !!!!

Mergi la inceput