Uleiul de masline

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Uleiul de masline eu il folosesc numai la gatit.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Vad ca se face si masca pentru par..dar eu am parul gras sau spre gras..adica dac anu ma spal la 2 zile se posteste si a treia zi se lipeste de cap....totusi acum l-am vopsit suvite si la spalare e cam aspru...pot folosii mastile de par cu ulei?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

blanca000,si eu am parul gras,exact cum ai spus tu mi se intampla si mie!folosesc masca cu ulei pt regenerare,nu are legatura cu tipul de par,nu ti-l afecteaza.totusi,eu pun zeama de la o jum de lamaie in compozitia mastii si parca am observat ca nu se mai ingrasa asa repede,adica in loc sa-l spal la doua zile obligatoriu acum pot sa stau trei zile!si parul meu a devenit mai lucios,mai sanatoas,nu se mai electrizeaza si varfurile nu mai stau asa zburlite!!
foloseste cu incredere!

pupici

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Vara la plaja in loc de crema pt bronzat am auzit ca este super bun si nu te mai arzi si nici nu te mai cojesti

Eu nu am incercat inca dar cred ca asa este

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Si totusi nu stiu de care ulei de masline se foloseste, pt masti etc.
Se gasesc pe piata mai multe feluri de ulei, cel de gatit o fi bun ?

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

De acord cu tine, dananagie. Si eu tot la gatit il folosesc, o avea si alte efecte miraculoase in cosmetica, dar eu el folosesc numai in bucatarie .

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mie la gatit mi se pare total fara haz (gust).
Cu uleiul de masline am reusit sa distrug o salata de vinete ..care ar fi trebuit sa iasa super!

La salata orientala..idem!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Am folosit ulei de masline extravirgin pt fata si..si m-am umplut de cosuri.
Asa ca am renuntat la a folosi uleiul de masline in cosmetica.

Uite ce fac eu pt ca pielea miinilor sa fie moale si catifelata: inainte de culcare amestec putina zeama de lamiie cu 2-3 picaturi de apa si ma dau pe miini cu combinatia respectiva. Nu ma sterg pe miini si las sa se usuce miinile asa. Apoi ,ma dau cu crema de miini.
Sint destul de multumita de rezultat.

ile38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu tot la gatit il folosesc...problema mea este daca produsele de pe piata romaneasca sunt sau nu falsificate....sunt de calitate? as putea incerca sa il folosesc si pentru ingrijirea mea...corporala...dar nu ma va ajuta sa slabesc

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

OT: Daniella4 si eu sunt de acord cu tine, strica gustul mincarii. Dar o fii mai bun sa te ungi cu el decit sa il maninci ... Mie una imi vine greata cind simt miros de prajeala in ulei de masline. In Romania sticla de ulei de masline am folosit-o ca ulei la candela .

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput