Aspenter sau Trombo ass

Aspenter sau Trombo ass | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Foloseste cineva Aspenterul sau Trombo ass in sarcina?
Mie mi-a recomandat sa i-au si deja nu mai pot ca i-au de aproape 2 luni si de vreo saptamana am niste arsuri de nu mai stiu ce sa fac Nici nu stiu daca e bine sa-l intrerup, ca mi l-a recomandat pt sindromul antifosfolipidic ca sa nu se opreasca sarcina din evolutie, dar nici sa continui sa-l i-au nu mai pot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

martha ia aspenterul in continuare,arsurile nu sunt de la el(e o doza mica rau).. s-ar putea sa fie un alt "simptom"de care se bucura gravidele...cam devreme ce-i drept,dar ma gandesc ca fiecare sarcina e unica si fiecare corp reactioneaza diferit.
Daca dr ti l-a recomandat nu renunta la el,e necesar in sindromul fosfolipidic,sindr.de hipercoagulabilitate..pt ca altfel sarcina se opreste din evolutie.
pupici si sarcina usoara in continuare.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Leditia, habar n-am de la ce sunt arsurile astea...sper ca de la sarcina. Eu am avut si ulcer acum cativa ani si imi e teama sa nu fie de acolo
Ma straduiesc sa i-au in continuare sa vad cum mai imi e..
Te pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Da, am luat si eu de la inceput primele 6 sapt 1 aspenter /zi, dupa care acum iau o zi da si una nu, si va fi pana in maxim sapt. 20.
Nu mai mult ca am inteles ca nu e bun pentru fat.

+16

Ana

Mergi la inceput

Anna, incepand de cand ai inceput sa iei o zi da si una nu? Tocmai din saptamana 16-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna Martha
Eu am luat Aspenter 75mg o zi da, una u, pana in saptamana 20 de sarcina. Apoi am facut Clexane 0.2ml zilnic. Arsurile s-ar putea incadra intre "bucuriile" sarcinii. Doza de Aspenter este mica si nu ti-ar putea provoca arsuri. Pentru linistea ta, intreaba atat ginecologul cat si medicul care ti-a recomandat Aspenterul.
Pupici si o sarcina usoara

Aurasa si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Si eu am avut o indicatie de felul asta la inceputul sarcinii..dar s-a dovedit a fi o alarma falsa...Fundeniul mi-a recomnadt ThromboAss si ginecologul preventiv mi-a dat Aspenter, 1/zi!
Eu capoasa de soi, m-am incapatanat si pt ca era coagulogrma buna am sistat,dar cu acordul medicului-facem saptamnal coagulograma!

Si "in loc de.." mi-a zis sa maninc 5 kg de mere pe zi-in gluma!Dar in sensul sa manic ff multe mere! Pt ca nu puteam sa le inghit asa , le facem suc !

Aurasaaaa!!!!!!
Sa-ti traisca gogoshul mic si sa dea Domnul tuturor copii sanatosi si luminosi!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Eu am luat tromboass, una la 2 zile, si faceam si clexane. Nu am avut arsuri.

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Nu stiu de ce dar eu tolerez mai bine Aspenterul decat Tromboassul..dar Clexane ce este??

Mergi la inceput