Aspenter sau Trombo ass

Foloseste cineva Aspenterul sau Trombo ass in sarcina?
Mie mi-a recomandat sa i-au si deja nu mai pot ca i-au de aproape 2 luni si de vreo saptamana am niste arsuri de nu mai stiu ce sa fac Nici nu stiu daca e bine sa-l intrerup, ca mi l-a recomandat pt sindromul antifosfolipidic ca sa nu se opreasca sarcina din evolutie, dar nici sa continui sa-l i-au nu mai pot
Raspunsuri

Leditia spune:
martha ia aspenterul in continuare,arsurile nu sunt de la el(e o doza mica rau).. s-ar putea sa fie un alt "simptom"de care se bucura gravidele...cam devreme ce-i drept,dar ma gandesc ca fiecare sarcina e unica si fiecare corp reactioneaza diferit.
Daca dr ti l-a recomandat nu renunta la el,e necesar in sindromul fosfolipidic,sindr.de hipercoagulabilitate..pt ca altfel sarcina se opreste din evolutie.
pupici si sarcina usoara in continuare.
POZE

martha78 spune:
Leditia, habar n-am de la ce sunt arsurile astea...sper ca de la sarcina. Eu am avut si ulcer acum cativa ani si imi e teama sa nu fie de acolo
Ma straduiesc sa i-au in continuare sa vad cum mai imi e..
Te pupik

annaa spune:
Da, am luat si eu de la inceput primele 6 sapt 1 aspenter /zi, dupa care acum iau o zi da si una nu, si va fi pana in maxim sapt. 20.
Nu mai mult ca am inteles ca nu e bun pentru fat.+16
Ana

martha78 spune:
Anna, incepand de cand ai inceput sa iei o zi da si una nu? Tocmai din saptamana 16-a?

Aurasa spune:
Buna Martha
Eu am luat Aspenter 75mg o zi da, una u, pana in saptamana 20 de sarcina. Apoi am facut Clexane 0.2ml zilnic. Arsurile s-ar putea incadra intre "bucuriile" sarcinii. Doza de Aspenter este mica si nu ti-ar putea provoca arsuri. Pentru linistea ta, intreaba atat ginecologul cat si medicul care ti-a recomandat Aspenterul.
Pupici si o sarcina usoara
Aurasa si Catalin (3.06.2005)

BESTUTZA spune:
Si eu am avut o indicatie de felul asta la inceputul sarcinii..dar s-a dovedit a fi o alarma falsa...Fundeniul mi-a recomnadt ThromboAss si ginecologul preventiv mi-a dat Aspenter, 1/zi!
Eu capoasa de soi, m-am incapatanat si pt ca era coagulogrma buna am sistat,dar cu acordul medicului-facem saptamnal coagulograma!
Si "in loc de.." mi-a zis sa maninc 5 kg de mere pe zi-in gluma!Dar in sensul sa manic ff multe mere! Pt ca nu puteam sa le inghit asa , le facem suc !
Aurasaaaa!!!!!!
Sa-ti traisca gogoshul mic si sa dea Domnul tuturor copii sanatosi si luminosi!
http://community.webshots.com/user/bestuta

bebestrumfitza spune:
Eu am luat tromboass, una la 2 zile, si faceam si clexane. Nu am avut arsuri.
http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos
anca si matei(4 iulie 2005)

martha78 spune:
Nu stiu de ce dar eu tolerez mai bine Aspenterul decat Tromboassul..dar Clexane ce este??