Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, ar trebui deschis subiect nou. Te asteptam!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Multumesc, Nastad. burtica.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

O primavara minunata tuturor si-un 1 Martie plin de iubire.
Tzuni mama, tu n-aveai somn azi noapte din motives de munci, eu n-am acum din motive de Isabella. Succes maine si-mi pare rau ca nu ne-am intalnit la o sueta aseara.
Cami bine-ai revenit! si mult succes la concurs.
Mik o zi usoara iti doresc.
Doina multumesc de vorbele bune si sunt convinsa ca asa o sa fie.
Ioana sanatate multa Deliei. Tu cum esti, mai rezisti in ritmul asta?
Miag spor si tie la abdomene dupa ce-ti pleaca rushi de pe cap.
Carmen ce bine-ar fi sa fie tot 7 kg. Cred ca in ultimile 2 saptamani am luat cel putin 2. Mi-e si teama sa ma cantaresc dar ma simt ca un Hippo si tare uratica pe seama acestor kg. in plus. Sunt asa de vizibile. Delia cred ca-i la servici asa ca slabe sperante sa deschida subiect mai devreme de revenirea acasa.
Fetelor nu stiu daca v-am zis, ati retinut sau va intereseaza dar dr. mea care era graviduta in aceeasi perioada cu mine (cica) tocmai a nascut un baietel. Asa ca vinerea aceasta facem cunostinta cu noul (noua) dr. Ei, poate o sa fie bine totusi.
V-am acum si numai bine tuturor.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Carmen, stiu ca trebuie deschis subiect nou insa abia acum am aterizat de la munca asa ca...rabdare.
Miag, nu pot decit sa ma bucur ca te-ai hotarit sa mergi la tenis in continuare. Tine-o tot asa!
Tzuni, te astept sa-ti cumperi cm, stai fara frica.
Mik, eu as zice sa incepi cu 50 abdomene in serii de cite 10 cu pauza de 1 minut intre ele (asta in cazul in care nu faci abdomene de obicei). Peste 2-3 zile poti creste cu cite 5/zi. Asta e doar o parere.
Va pup si merg sa deschid subiect nou.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70197" target="_blank">aici. Ma inscriu si eu la concurs cu 75 cm in talie. Incerc sa vad daca merge sa fac o coloana separata cu numele participantelor. S-ar putea sa iasa din pagina....vad eu ce fac.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput