Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
o zi minunata!!!!
doamneeeeeee tumpi acu cetii si io ce scrie jos da'tot"au mai ramas 5 zile"offfffff am un gol in stomac...
"Nimic nu-i imposibil!"

Mirona spune:
buna aspirantelor.
stiu ca nu am mai intrat de mult pe aici ... dar am o veste ... traznet.
am o rugaminte la tumpi sa ma scoata din lista aspirantelor si sa ma puna pe o lista mai jos.
Multumesc mult mult de tot. Târâi piciorul dupa mine sa vedeti dâra ... poate poate ....
Miro

bubuleana spune:
Buna dragelor! Sunt si eu o mica aspiranta si as fi foarte fericita sa ma primiti in randul vostru. Este prima data cand scriu pe acest forum. Mi-a placut foarte mult atmosfera calda care exista in aceasta comunitate virtuala. De fapt, toata saptamana trecuta am "cotrobait" printre mesajele voastre si n-am rezistat sa nu ma inregistrez si eu
.
N-am mai scris niciodata pe nici un forum asa ca sa ma iertati daca am unele lipsuri legate de limbajul virtual
Despre mine pot sa va spun ca am aproape 28 ani, sunt casatorita de 6 luni, sunt indragostita nebuneste de sotul meu si, pentru prima data in viata mea, simt ca sunt pregatita sa
am un BB. Si incepand cu luna februarie am renuntat sa ne mai protejam. Am luat anticonceptionale vreo 6 ani cu intreruperi. Am renuntat la ele acum 4 luni. Mi-am facut o eco intravag la doctorul Moisa si mi-a spus ca e totul in regula. Acuma sa vedem ... Problema este ca ne dorim atat de mult un bubuletz, mai ales eu cred ca am ajuns obsedata de asta, visez si ma gandesc numai la BB, nu reusesc sa ma concentrez sa fac altceva ...
acuma sper sa am noroc si sa apara BB cat mai repede...
ceea ce va doresc si voua din inima
pupici dragi
bubuleana

Liana30 spune:
Mirona
floriiii..floriii pentru tine
..............................
.................Felicitariiiiiiiiiiii
betoanaaaaaaaa e fericita pentru tine...si striga in gura mareeeeeee....Mironaaaaaaaaaaaaaa
bubuleanoooo bine venisi pi la noi da sa nu stai mult..sa fugi cat poti de repede la gravidutze..
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
bubuleana
Bine ai venit in randul nostru!!!
Sedere cat mai scurta!!Nu dispera!! vei vedea ca-ti vei vedea visul implinit cat de curand!!sau..
Noi tinem pumnii
dany

tumpi spune:
Miro sarcina usoara, bb mancacios si sanatos.Felicitari si ai grija de voi.
bubuleana bine ai venit si sedere cat mai scurta pe la aspirante.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 5 zile

aventura spune:
Mironico!!!!!!
Iti mai spun si aici felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara, un BB sanatos si un sot voios!!!!!!!
Distractie placuta azi la cand veti sarbatori!!!!!
A venit primavara in sufletele noastre!!!
Bubuleana, bine ai venit! Nu fii stresata, fii voioasa si optimista ca sa vina BB mai repede!!!! Te-am
Liano
I love Mission Impossible!

aventura spune:
Tumpi, ma treci si pe mine in listutza de aspirante optimiste te rroooooooggggg?
I love Mission Impossible!

luli spune:
Mirona e minunat bravoooo .... eu nu am vazut inca cum ai tras piciorul...
Tumpi de martisor ?????
Behind every love is a great story
Luli

camy062004 spune:
Miro felicitari! sa ai o sarcina usoara si bebeu sanatos,ma bucur sa vad ca intradevar se poate
camy