Gravidute in strainatate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
Si eu sunt o graviduta din strainatate,asa ca puneti-ma si pe mine pe listuta.
Mai e cineva pe aici din UK?
Va pup

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

salut burtici!Iaca si eu la spartul targului. S-a creat un obicei:de cate ori apar eu, ori se inchide subiectul, ori se schimba pagina...ca un facut.
buna Cristina.tot din UK si io. Sunt cam ametita de somn. Am dormit ca un urs pana acum.La noapte o sa-mi pazesc sotul sa nu cada din pat.
Dana17+

Mergi la inceput

Buna, Dana!
Ai vazut ca nu esti prima pe pagina 3? Deci la mine s-a terminat pagina.Cum iti este, esti multumita de NHS ?

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Sincer,Cristina? Nu prea.In 3 sapt. era sa fiu intepata de 3 ori pt. aceleasi analize.Motivul?prost etichetate. In fine. In schimb astazi zambesc prin casa ca apucata. I-am auzit inima lui bb dimineata si de atunci sunt siderata. Pupice
Dana17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

am aparut si eusint din kagoshima japan actuala si viitoare mamica 23 de sapt ,

tina

Mergi la inceput

Dana, e bine ca poti sa spui ca nu prea. Eu m-am certat cu toti din maternitate, si anul trecut, cand am pierdut o sarcina ( dupa ce stiau deja ca de fapt, aia era a treia pierduta), iar ei nu au facut nimic,si anul asta, cand am completat o fisa cum ca nu vreau sa fiu vazuta de nici un barbat. Si, cica, nu au decat o femeie doctor, si ca astea sunt conditiile, insa formularul a trebuit completat. Ma rog, in fine, am ramas in evidenta lor, ca Doamne fereste, in caz de urgenta, salvarea ma duce la ei, insa m-am inregistrat si la o maternitate privata, la care am ramas profund impresionata de conditii si de personal, dar si de preturi . Asta este, chiar daca o sa pun factuta aia amintire pentru posteritate, barem stiu ca o sa fie bine.
la toate.

14+

cristina

Mergi la inceput

Bun venit, Eli!!!!!!!!!!

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nu stiu daca se continua subiectul asta,dar as vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta cu UM 4 aprile,DPN 8ianuarie si DN 23.12.1974.

Locuiesc in Germania si sunt la prima sarcina.Azi am avut prima surpriza neplacuta cu sistemul de aici in sensul ca am avut usoare sangerari maronii dimineata si mi-am sunat medicul.A spus doar sa stau linistita si doar daca e mai rau sa vin la control.Si ca el nu are ce sa-mi faca oricum decit sa verifice daca sarcina e bine sau nu.Aici nu se da nimic de sustinere de sarcina si cica lasa natura sa-si faca treaba.
Asa a acum ma rog sa fie bine si sa nu mai am sangerari.Sunt oarecum linistita ca sunt in perioada cind ar trebui sa-mi vina menstruatia si cica se mai intampla.Mai ales ca si luna trecuta am avut asa 2-3 zile,dar atunci nu stiam sigur ca sunt insarcinata.
Pupici la burtici si sa avem cu toate sarcina usoara!

Dana 7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Daconst

Nu stiu daca se continua subiectul asta,dar as vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta cu UM 4 aprile,DPN 8ianuarie si DN 23.12.1974.

Locuiesc in Germania si sunt la prima sarcina.Azi am avut prima surpriza neplacuta cu sistemul de aici in sensul ca am avut usoare sangerari maronii dimineata si mi-am sunat medicul.A spus doar sa stau linistita si doar daca e mai rau sa vin la control.Si ca el nu are ce sa-mi faca oricum decit sa verifice daca sarcina e bine sau nu.Aici nu se da nimic de sustinere de sarcina si cica lasa natura sa-si faca treaba.

Stai linistita, Dana, ca aici e la fel. Nu iti dau nimic si daca pierzi sarcina in primele trei luni, inseamna ca vinovat a fost embrionul, ca nu s-a prins ca lumea, si ca, vezi draga Doamne, oricum aveai probleme mai tarziu cu carul.Eu am trei sarcini pierdute, dintre care una cu gemeni, care au trait( primul trei zile, si al doilea o saptamana), si abia ,abia am reusit sa ii conving pe astia ca am probleme reale si ca trebuie sa fiu sub observatie. A, si era sa uit; aici iti trebuie un tupeu imens,pe care nu il aveam in romania, insa pe care l-am capatat aici, de sa ma vezi acum cum imi cer drepturile in fata lor. cu parere de rau trebuie sa spun ca nu rezolvi nimic aici, nu numai problemele legate de sanatate.
Tu stai linistita, nu te mai consuma ,nu iti mai impuia capul cu tot felul de ganduri, si ai sa vezi ca o sa fie bine.
te pup

14+
Asa a acum ma rog sa fie bine si sa nu mai am sangerari.Sunt oarecum linistita ca sunt in perioada cind ar trebui sa-mi vina menstruatia si cica se mai intampla.Mai ales ca si luna trecuta am avut asa 2-3 zile,dar atunci nu stiam sigur ca sunt insarcinata.
Pupici la burtici si sa avem cu toate sarcina usoara!

Dana 7+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Ma inscriu si eu pe lista! 22 saptamini
Voi va plingeti ca nu va acorda atentie medicii, dar stati sa-i vedeti pe astia aici! sint ceva de groaza!
de la inceputul sarcinii mam plins de dureri de burta si nu am primit nimic de la nici un medic de aici tot ce am primit au fost "pareri de rau"....nu mi-au facut o analiza nimic sa vada cum stau cu calciu magneziu, anemie etc etc...se pare ca nui intereseaza...fiecare se descurca cum poate...plus alte probleme care le-am avut si am umblat ca disperata sa-mi fac analize genetice si altele...si pina la urma am ajuns in rominia de mi le-am facut acolo...da, special m-am dus la medici competenti romani am facut o calatorie de 2 zile la dus si 2 la intors si cu avionul pt asta!dar cel putin a meritat pt ca amaflat ca totul e bine pina acum! nu stiu ce o sa ma fac pe mai departe totusi mi-e si frica sa nasc aici ma gindesc cine stie ce mi-or face la nastere daca sint asa dezinteresati! si daca n-as avea asigurare la unul din cele mai bune spitale! si inca un din cele mai scumpe...
Lala

Mergi la inceput