Gravidute in strainatate

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by tiona

Am uitat sa va intreb ce preferati, nasterea normala sau cezariana?
http://photos.yahoo.com/nadiamaria28

nadia

Eu as prefera nastere naturala cu epidurala. Dar aici nu stii nicodata, daca doctorul are si cea mai mica urma de indoiala ca viata mamei sau a bebelusului e in pericol se trece de urgenta la cezariana.

Oana 29 + cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

Pai , draga mea asa e si aici in Spania , ramane la aprecierea medicului.Cand le aud pe fetele de acasa ca ele isi pot face ce vor , imi vine sa merg acasa.Am vazut pozele , esti dulcica tare , dar ce mai calatoriti , mi-ar place si mie.PA
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Drept sa-ti spun spre inceputul sarcinii as fi optat mai mult spre cezariana, acum ca ma apropii de sfarsit nu mai are asa o mare importanta , sanatos sa fie bebe si sa decurga nasterea fara probleme. Inca mi-e frica si ma gandesc cu groaza la momentele astea, am mai citit si eu povesti aici pe site destul de triste dar incerc sa le evit in ultimul timp pentru ca ma afecteaza foarte tare psihic.

Oana 29+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Asa e , aveti dreptate fiecare are parerea ei si trebuie sa o respecta.In fond eu cred ca principal este ca bebe sa fie bine si nimic mai mult.Cum am citit atatea articole pe forum si pe internet am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa nu ma gandesc si sa merg inainte si sa las asta la aprecierea medicilor.
pupici.+24
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Ciao fetelor!
Am incercat sa-mi schimb medicul si am fost informata ca nu pot sa-mi schimb medicul pina dupa nastere... am ramas masca cind am auzit...
intre timp tot astept programarea de la ecografie care nu mai vine...cred ca numai asa a spus doctorita ca-mi face trimitere ca sa-mi inchida gura...
Pt ca nu am pe cine sa intreb va intreb pe voi: a-ti luat zymafluor pe perioada sarcinii pt prevenirea cariilor? medicul din romania mi-a recomandat incepind cu luna a 6 a dar am uitat sa intreb in ce cantitate si de cind exact sa iau....
Ma trezesc in fiecare dimineata cu dureri ingrozitoare de spate nu stiu ce sa mai fac cu ele...si arsuri si dureri in stomac non-stop care nu mai cedeaza la antiacide, am o gastrita cronica si de obicei luam omeprazol dar acum nu stiu daca e voie sau nu sa iau....
Nu stiu de care scaun de masina sa cumpar, oare ce este mai eficient, un "travel system" adica carucior + scaun de masina pt infant si dupa citeva luni cumperi altul, sau cumparate separat? voi cum a-ti procedat?

Mergi la inceput

msl eu i-am cumparat caruciorul cu tot cu scaun ca merge pana la 15 kg.In privinta cariilor sincer dr mie nu mi-a dat nimic chiar din contra ca in afara acidului folic mi-a spus sa nu i-au absolut nimic.In urma cu 2 luni am facut o usoara alergie pe picior si am fost nevoita sa imi aplic o crema , la care dr mi-a spus asa cu un zambet ca merg pe riscul meu si ca daca mi-o aplic sa fie in cantitate foarte mica.Nu stiu ce sa zic.Oricum la stoma poti merge si dupa ca de fapt la dintii un control la 6 luni e obligatoriu.
Multa sanatate .Cate saptamani ai acum?
+24 Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele! Eu sunt bine si mi-am revenit, nu mai sunt speriata chiar deloc. Cred ca toate trecem prin momente de panica....

Tiona, eu am vrut tare cezariana la inceput (la noi doctorul decide) dar acum incep sa am dubii. Si cel mai tare m-a calmat mama, (si fetele de aici) care mi-a zis ca pana la urma trebuie sa lasi natura sa isi faca treaba, oricum o sa fii in spital si cineva o sa vada daca ai probleme.

Msl, si eu ma uitam dupa carucioare, dar prietenii mei care au avut copii de curand mi-au spus ca e ghinion sa tii caruciorul in casa inainte sa nasti copilul. Si de la magazin ti-l livreaza doar cu o saptamana inainte de data prevazuta a nasterii (?? ciudat nu?). La fel, singurul medicament pe care l-am luat este acid folic, iar in caz de dureri medicul mi-a recomandat doar paracetamol, nimic altceva.

Pe 5 iulie merg iar la scan, sper sa am si eu o poza sa va arat...Voi aveti burtici? La mine se vede, mai ales seara...

Pupici la burticute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ivona,
Eu mi-am luat caruciuor din octombrie si am nascut in februarie.L-am tinut in pachet insa pt. a nu se prafui.
Cred ca e vorba de garantia la carucior, de aia nu ti-l trimit decit cu putin timp inainte.

Am avut "sansa" atit de nasteri vaginale cit si de operatie.
Cea mai nasoala a fost cea din urma...niste dureri ingrozitoare dupa "nastere", in ciuda tuturor analgezicelor pe care le-am primit...
dar...fiecare organism reactioneaza diferit si exista cazuri de complicatii urite si la nasterile vaginale.
Asa ca...depinde de la caz la caz.
Sarcina usoara in continuare si o nastere frumoasa va doresc la toate

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

La cererea autorului,subiectul este inchis!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput