Gravidute in strainatate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by msl

+28
Fetelor, miine am o noua programare la medic...sint curioasa daca de data asta va asculta ce am de zis...probabil ca nu...
Oanacn,probabil ca esti f. norocoasa ca ai nimerit un spital/personal care isi da interesul aici...este o raritate...eu personal, nici in ziua de azi nu am recomandare pt.teste de singe chiar daca am cerut in mod special...daca nu le faceam in romania habar-naveam cum sint...ei sa nu exagerez, mi-au scris test de singe, pt sifilis, hepatita si rubeola chiar daca am specificat ca sifilis nu am pt hepatita am fost vacinata si rubeola am facut in copilarie....de celalate teste de singe nu au vrut nici in ruptul capului sa auda....cit despre ecografie morfologica...mai bine o las balta...tehniciana aceea habar-navea la ce se uita...
nu mai stiu ce sa fac pt. ca medicii din romania mi-au recomandat ca la 28-30 de saptamini sa fac o noua eco morfologica pt depistarea hidrocefaliei si la particular aici nu se face in scop diagnostic deloc doar pt ca sa vezi pe bebe, iar la spital tehnicienii sint sub ultima critica!imi pare din ce in ce mai rau ca nu am ramas in romania sa nasc acolo! sint ingrozita de serviciile de proasta calitate de aici! sper ca o sa supravietuiesc nasterii zau asa!

msl unde in sate locuiesti? Nu-mi vine sa cred ce povestesti, ai asigurare medicala? Poate din cauza asigurarii tale medicale nu iti fac testele necesare. Pana acum eu am fost la 2 eco, unul imediat dupa ce am ramas insarcinata, al doilea pe la 20 sapt cred. Intr-adevar tipa de la eco nu mi-a spus nimic din ce a vazut, nu pentru ca nu se pricepea dar pentru ca nu au voie, ei doar trimit rezultatele la doctorul tau gine si el interpreteaza rezultatele. Teste de sange am facut la inceput cand am ramas insarcinata, mi-a iesit un rezultata nasol TSH, un hormon care era produs in exces, am repetat testul si a fost ok a doua oara. Alte teste de sange mi-au facut in jurul sapt 16 pentru malformatii. La fiecare vizita la doctor imi ia tensiunea, greutatea test de urina pt infectii, asculta inima lui bebe, masoara burtica si mai povestesc cu doctorul ce va urma sau ce mi s-a mai intamplat. La 26 saptamani am fost la sugar test si iarasi mi-au facut analizele de sange.
Am foarte multe prietene care au nascut aici si nu am auzit pe nimeni plangandu-se sau sa duca dorul tratamentului din Romania.

Oana 28+ cu [Fetita] Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Oana,
Locuiesc in California. Am fost la mai multi medici cel putin 5 ginecologi in 2 orase diferite tocmai pt a gasi pe cineva realmente profesionist....inafara de medicul de familie care este intradevar profesionista dar care din pacate pleaca la specializare (asa ca am ramas chiar fara nici un medic ca lumea).Toti m-au tratat superficial. Cind am cerut ultima data analize de singe de rutina a refuzat pur si simplu sa le scrie.Si nu le-am cerut de flori de mar, ci pt ca am ceva probleme de sanatate. Nu cred ca este de vina asigurarea pt ca am la unul din cele mai cunoscute spitale si este si premium sau cum so numi ca ia o gramada de bani in fiecare luna.Nici mie nu mi-a venit sa cred ca sistemul si medicii aici pot fi atit de superficiali, si nimeni nu ma crede cind povestesc. Daca nu ma vor asculta nici azi o sa incep sa fac reclamatii peste reclamatii. Nu cred ca este normal sa fiu tratata asa.Mai ales ca am o sarcina cu risc pt. bebe dar nu pare sa le pese prea mult desi asta o "cint" la fiecare consultatie.Medicii din romania mi-au recomandat sa fie urmarita sarcina f. atent, dar aici nu am cu cine......nici nu mai stiu ce sa zic...
sint

Mergi la inceput

msl de ce nu dai telefon la asigurare, le explici situatia si ii rogi sa-ti recomande ei un ginecolog bun din retea. Oricum si ei primesc reclamatii la adresa medicilor deci ar sti pe cine sa recomande si pe cine nu.
Nu-ti pierde cumpatul, incearca sa rezolvi cumva situatia cu calm si sa gasesti un doctor bun.
Sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat.

Oana 28+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc.

Ileana
Nepotul meu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

rog inchiderea subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Buna!
Sa va povestesc cum a decurs vizita mea la doctor:
cu toate ca am ajuns la timp ora programata am asteptat o ora pina doctorita a "binevoit" sa vina in cabinetul de consultatie....intreaga consultatie a durat cam...5 minute....cind am inceput sa cer analize de singe si o noua ecografie morfologica, doctorita s-a "suparat" atita de tare pt. indrazneala mea ca pur si simplu a iesit din cabinet si m-a lasat vorbind cu peretii...intre timp a aparut asistenta si am inceput sa o trimit pe ea la doctorita in cabinet sa-i explice ce vreau...asa a devenit un fel de "avocat"...de abia cumva cu greu cu greu am reusit sa "scot" un colesterol un grad de anemie si o trimitere la ecograf...pt. restul analizelor mi-a spus asistenta sa merg la medicul de familie daca le vreau....medicul meu e plecat la specializare, asa ca nu am...o sa incerc o programare pe la altcineva dar sincer nu mai am nici o speranta...mi-am ales un alt ginecolog care sper sa ma acepte, desi e cam tirziu sa schimb ginecologul asa...

Tiona, de ce vrei sa inchizi subiectul? cred ca sint destule fete care sint interesate sa scrie aici!sau te referi strict la postarile tale?

Mergi la inceput

MSL, incearca cu un alt ginecolog. Nu se poate asa ceva, si da si telefon la sigurarea ta medicala sa te plangi.
Miercuri merg si eu la doctor, o sa va spun cum a fost.

Oana 29 + cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Nu mai fetelor imi cer scuze ca am cerut inchiderea subiectului, chiar nu am facut-o cu rea intentie , am incercat sa inchid alt subiect si fara sa imi dau seama am cerut inchiderea subiectului acesta.Promit ca nu o sa se mai intample.
Cum va decurg sarciniile? Eu am acum 24 de saptamani si abia astept sa imi fac programare la un particular sa imi faca o ecografie pt ca medicii de la seguridad social nu iti fac aproape nimic , si in plus in 5 minute de executa si daca vrei sa ii intrebi ceva se mai si supara.Asa ca acum stau un pic cu teama pana o sa imi fac o eco la o clinica particulara sa vad ca totul e bine , pt ca sincer mai ales ca cum am si rh negativ imi este cam frica.
Va pup si numai bine.Daca e ceva in neregula cu listuta sa imi spuneti.
+24

Mergi la inceput

Apropo , ce vreau sa va intreb daca la 19 saptamani mi-au facut o ecografie si mi-au spus ca totul este bine , mai exista riscul ca sa apara malformatii, sau tot felul de probleme?+24
Chiar sunt foarte curioasa si ma intereseaza pt ca cineva mi-a spus ca daca la 19 saptamani bebe era bine de aici incolo nu mai exista riscul de malformatii pt ca practic 80% bebe este format complet dar ce poate aparea este lipsa de greutate sau probleme la mama cu placenta , deci in concluzie probleme ce pot aparea la o gravida .,Este adevarat?

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ce preferati, nasterea normala sau cezariana?
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput