Gravidute in strainatate

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ma alatur si eu grupului vostru.
Locuiesc in sudul Floridei.
Va doresc o sarcina fara probleme si o nastere cat mai usoara.

Oana, 28+ cu Lisa Maria

Poze - http://www.oanachirita.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Bine ai venit Oana! Vad ca sint mai multe fete din Anglia pe acest subiect!

32

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

tiona vad ca acest subiect este activ asa ca te rog sa ma stergi de pe listuta (daca eu sunt trecuta ileana +32). Am nascut in aprilie, dar bebelusa nu a supravietuit. Merci mult.

Ileana
Nepotul meu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Si eu in randul vostru: 2 saptamani de sarcina! Mandra mamica in devenire, din Canada va salut cu drag si va imbratisez virtual pe toate actualele si viitoare mamici, din toata lumea!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fetele, eu cum pun emoticonul cu graviduta la semnatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

fetelor ,cine se ocupa de listuta ? Tiona tu? pune-ma si pe mine in 37 saptamani si 5 zile cu bebe Michael , va pup.

miky

Mergi la inceput

Buna fetelor,

mai este vre-o burticuta din sudul Floridei pe aici?

Fetelor, in Anglia e obligatoriu sa apelezi la moasa? Aici numai daca optezi pentru doula, dar marea majoritate a mamicilor nasc numai cu doctorii.
Si imediat cum am aflat ca sunt insarcinata, mi-am facut programare intr-o sapt la doctor, mi-a facut toate analizele si imediat m-a trimis la ecograf. Nu prea inteleg de ce vi trebuie sa mergeti in Romania sa va faceti analizele.

Oana 28+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

Fetele, eu cum pun emoticonul cu graviduta la semnatura???

Ori il selectezi din partea stanga a feresterei cand scrii mesajul sau scrii tu: [ gravi ] dar fara nici un spatiu.

Oana 28+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

+28
Fetelor, miine am o noua programare la medic...sint curioasa daca de data asta va asculta ce am de zis...probabil ca nu...
Oanacn,probabil ca esti f. norocoasa ca ai nimerit un spital/personal care isi da interesul aici...este o raritate...eu personal, nici in ziua de azi nu am recomandare pt.teste de singe chiar daca am cerut in mod special...daca nu le faceam in romania habar-naveam cum sint...ei sa nu exagerez, mi-au scris test de singe, pt sifilis, hepatita si rubeola chiar daca am specificat ca sifilis nu am pt hepatita am fost vacinata si rubeola am facut in copilarie....de celalate teste de singe nu au vrut nici in ruptul capului sa auda....cit despre ecografie morfologica...mai bine o las balta...tehniciana aceea habar-navea la ce se uita...
nu mai stiu ce sa fac pt. ca medicii din romania mi-au recomandat ca la 28-30 de saptamini sa fac o noua eco morfologica pt depistarea hidrocefaliei si la particular aici nu se face in scop diagnostic deloc doar pt ca sa vezi pe bebe, iar la spital tehnicienii sint sub ultima critica!imi pare din ce in ce mai rau ca nu am ramas in romania sa nasc acolo! sint ingrozita de serviciile de proasta calitate de aici! sper ca o sa supravietuiesc nasterii zau asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Oana,in Anglia nasti NUMAI cu moasa,daca nu apar probleme,asa ca tanti asta (sau poate fi chiar nene) este singura cu pregatire in domeniu care te ajuta sa nasti. Asa e in mod normal aici, in Anglia.
Si eu am fost ingrozita de sistemul de sanatate de aici, ma refer la ce este gratis,si de aceea am optat in totalitate la serviciile unei maternitati private,unde fac tot ce le spun eu sa faca, ca doar imi incarca factura de o sa ma ia cu ameteli.
Va pup

17+

cristina

Mergi la inceput