colicii, bata-i vina!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor am gasit pe net diverse anunturi, a cumparat cineva de aici - sunt originale?

Vand Infacol, sirop anticolic pt bebelusi, sigilat, expira in 2010 . Pret 50 Ron cutia, Infacol este un sirop care ajuta la eliminarea disconfortului provocat de colici, nu contine alcool, zahar si coloranti. Este un produs fabricat in Marea Britanie si este cel mai eficient si recomandat produs in tratarea colicilor. In Bucuresti livrarea se face la domiciliu, gratuit tel 0746209862 SCARLAT EMANUEL
50 RON

Mergi la inceput

Lori_75 de la cine ai cumparat, ca si mie mi-e teama sa iau de la oricine.

Mergi la inceput

INFORMATIE de la o fata:
suna la 0742108830. Poate sa-ti aduca oricand INFACOL. Vinde la cel mai bun pret , am luat de mai multe ori, 30 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

Imi pare rau Alexa 101, dar nu mai stiu de la cine am cumparat Infacol. Am ales un anunt la nimereala. Mihnea are acum 9 luni.

Mergi la inceput

Offf, euj am renuntat la san numai ca sa nu-i mai dau san + completare Humana 1 ca mi-a zis o doctorita si rudele ca ii face si mai rau la colici si acum ii dau numai Humana 1 si tot tipa, plange, are crampe...cu tot sab simplexul si debridatul care i-l dau.
Cine foloseste Humana 1? Copilul il tolereaza bine? La noi a fost bine pana la 2 saptamani cand au inceput colicile, maine vreau sa o sun pe dr. pediatru sa vedem ce facem, ori inlocuim Humana 1, ori asa rele sunt colicile si trebuie sa asteptam sa treaca de la sine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa101

Offf, euj am renuntat la san numai ca sa nu-i mai dau san + completare Humana 1 ca mi-a zis o doctorita si rudele ca ii face si mai rau la colici si acum ii dau numai Humana 1 si tot tipa, plange, are crampe...cu tot sab simplexul si debridatul care i-l dau.
Cine foloseste Humana 1? Copilul il tolereaza bine? La noi a fost bine pana la 2 saptamani cand au inceput colicile, maine vreau sa o sun pe dr. pediatru sa vedem ce facem, ori inlocuim Humana 1, ori asa rele sunt colicile si trebuie sa asteptam sa treaca de la sine?

Alexa

parca ma vad pe mine acum 2, 6 ani !!!!
am incercat absolut tot de pe piata, unele au dat reultate, pe moment, altele nu nu s-a inventat antidotul mine impotriva lor, mai ales ca ei sunt inca asa de micuti

si eu, ca si tine, i-am schimbat lapteole de enspe mii de ori in 4 luni si s-a linistit-ameliorat dar nu scapta de la HUMANA SL ala din soia

i-au trecut doar atunci cand s-a implini termenul, adica pe la 3 luni jumate

cu mintea de acum nu i-as mai schimba laptele, humana 1 este f. bun, da-i siropelele care i merg cel mai bine si caldura pe burtica, la noi asta a functionat cel mai bine, cu o perna electrica pe o paturica si tinut asa in brate, doar asta il calm

dar cand il apuca iar criza, era le fel
nu e prea bine sa schimbi formula de lapte si NU AJUTAAAA !

e sfatul meu de mama terorizata de colici, si acum cand aud un bebe mic plangand ma infior

Mergi la inceput

Multumesc din suflet AYSHA 2, nu am mai chemat pediatra, nu i-am mai dat sab simplex decat debridat si culmea nu mai are asa de rau dureri de burtica. Nu stiu daca e de la sab simplex sau incet, incet se reduc (Doamne Ajuta ca avem 1 luna si 3 saptamani) dar ii dau lapte Humana 1 si ceiut Baby Drink amestecat cu ce ii mai fac eu in casa anason+chimen+fenicul+musetel si ii pun peste o jumatate de pliculet de baby drink facut cu 25 ml apa, pare ca ii face mai bine decat sab simplexul, are colici dar mai mult seara de la ora 19 si nu au mai fost atat de rau durerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Un cosmar colicii! Am pierdut sirul siropelelor, ceaiurilor si diverselor remedii pe care am dat bani degeaba ca sa scap de colici. Am chemat si Salvarea de cateva ori ca nu imi venea sa cred ca poate sa planga copilul non stop doar de la colici, si totusi asa era. si i-am dus pana aproape de 5 luni
La mine a mers sa il culc pe burtica, dupa 1 luna isi intoarce capul de pe o parte pe alta, era permanent cineva in camera cu el si nu am avut probleme. Daca chiar nu se calma, il culcam pe burta mea si dupa ce adormea il puneam in patut. Si pe burtica obisnuieste sa doarma si acuma, mititelul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinela spune:

Fetita mea a avut colici din prima zi dupa ce am adus-o de la spital. Doctoria mi-a recomandat sa-i dau Bonisan, Espumisan si Sapsimplex alternativ dar nu au avut nici un efect... Apoi am folosit Debridat un varf de cutit de prafulet in 2.5 ml de ceai Baby Drink si asa am scapat de durerile de burtica :) In plus i-am dat si cate un pliculet de ceai Baby Drink in fiecare seara si bineinteles eu am tinut regimul de rigoare ( fara alimente care ar putea balona ).

Mergi la inceput

Fetelor, voi pregatiti ceaiul Baby Drink asa cum scrie pe prospect??? Un pliculet de ceai la 50 ml apa ? Pe mai multe fete le-am auzit ca pediatrii le recomanda sa il dizolve in 100 ml apa si ma intreb atunci isi mai face efectul asupra colicilor daca este asa de diluat ?

Mergi la inceput