colicii, bata-i vina!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norinne spune:

Noi am incercat tot ce era pe iata pt colici si nimic nu a dat rezultat pana cand o prietena mi-a recomandat infacol un produs adus din Anglia.Acum nu mai avem probleme cu colicii dormim noptile si bebelina elimina gazele imediat.Il recomand pentru cei mai rai colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

si noi cu fetita am avut probleme mari mari de tot cu colicii. nu as fi crezut ca pot si fi colici atat de rai ca la ea. sincer daca stiam ca voi trece prin asa ceva, poate ca ma gandeam de 2 ori cand am decis ca vreau al doilea copil. vecinii ce sa mai zic, cum ne vedeau cum ne atrageau atentia, mai in gluma mai in serios, ca se aude "cam tare" plangand pt ca saracuta de ea urla toata ziua aproape fara oprire, dar mai ales dupa-masa de la 17-18 pana la 1-2 noaptea. singurele clipe cand tacea era cand adormea de oboseala. uneori se intampla sa atipeasca cate 5-10 min in brate dupa care incepea iarasi urlatoarea mai tare si mai cu forta. nu ti-ar veni sa crezi cata energie poate sa capete un bebelus un cele 5-10 min de somn "furat". din disperare am incercat tot ce exsista in farmacie. ABSOLUT tot. aceleasi marci care s-au scris deja, asa ca nu le mai repet. fiecare copil este unic si reactioneaza diferit la medicamente, asa ca trebuie sa incerci sa vezi la ce anume reactioneaza pana la urma, ce da rezultate. insa, dintre toate ceaiurile si siporurile/picaturile cumparate, cel mai bine i-a mers cu Debridad (l-am descoperit cam dupa 1 luma jumate de colici). asa ca eu il recomand cu caldura. acum aproape ca sunt amintire acele clipe. zici ca nu este acelasi copil de acum ceva timp in urma. dupa 3 luni de chinuri groaznice atat pt noi, dar mai ales pt ea, micuta, colicii au disparut aproape dintr-o data. in 3-4 zile nu i se mai auzea deloc stomacelul "urland", nu se mai chircea de durere, nu mai plangea fara motiv. acum plange doar cand ii este foame, cand este obosita sau cand trebuie schimbata. f rar are indispozitii.

Mirela + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: deeadana
Subiect: LUI BEBE DE 3 SAPT II FORFOTESTE BURTICA
Trimis la: 26/11/2008 10:42:57

BUNA,AM UN BEBE DE 3 SAPTAMANI SI II FORFOTESTE TARE BURTICA.ARE COLICI,CA IL VAD CA SE STRANGE DE BURTICA SI PALNGE,DAR NU STIU DACA E NORMAL SA II FORFOTEASCA ASA SI BURTA.SE AUDE F TARE CE RAZBOI E IN BURTICA LUI.MA GANDESC SA NU AIBE VREO COLITA CEVA.VOI CE STITI DESPRE ASTA?

VIATA INCEPE MEREU

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Mihaelka
Raspuns la: 26/11/2008 12:57:28
Gabriel a avut colici din prima zi a celei de-a treia saptamani si da, ii forfotea burtica. Eu i-am dat Colic Baby si a functionat - gazele ies muuuult mai usor si copilul se linisteste aproape imediat.
Sanatate!

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: spic de grau
Raspuns la: 26/11/2008 13:22:36
Il alaptezi?
Ai mancat cumva fasole/mazare/linte/varza/conopida? Daca da - asta ar putea sa fie cauza "forfotului" din burtica lui.

Autor: deeadana
Raspuns la: 26/11/2008 16:18:25
da,il alaptez.azi a fost f agitat,nu a dormit deloc.am incercat cu sab-simplex,bonisan,ceai anticolici.o sa incerc si colic baby,sper sa-i faca bine.nu mananc varza,fasole,mazare...si tot are colici...:(

VIATA INCEPE MEREU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Ziua buna fetelor.
Si noi ne chinuim cu colicile din 26 martie, de la 2 saptamani dupa nastere si i-am dat Espumisan, Sab Simplex si Debridat, carpe caldute pe burtica, ceai Instant Drink si Baby Drink, dar inca mai avem colici si plangem si tipam rau de ti se rupe sufletul.
Am o intrebare, la voi, daca stiti, o doamna doctor mi-a spus sa nu-i mai amestec lapte de la san cu Humana 1 ca ii inteteste si mai rau colicile. Pai daca acum la a doua cezariana nu am suficient lapte orice asi face ce sa fac, sa renunt la piept, deja de 2 zile nici nu i-am mai dat numai sa nu ii mai fac rau, desi pe cutia de lapte scrie ca se poate da completare in cazul in care laptele matern nu este suficint, atunci cum sa procedez???
V-ati confruntat cu asa ceva? Ce ati facut? Cum ati procedat? Cum este cel mai bine pentru bebe?
, mamii de fetitza Marina ndra nascuta pe 11 martie 2009, la Elias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persuasiva spune:

Buna! Eu am o fetita de 2 luni si nu prea am avut probleme cu colicii. Tin regim (mananc doar lactate si pui la gratar) si beau cat de mult ceai(pentru colici). Ii dau bonisan direct in gurita cu lingurita. In schimb fumez:D.......deocamdata suntem super ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

La noi functioneaza cat de cat Bonnisanul si ii mai dau si baby drink insa doar cand iesim afara ca sa il mai calmez daca plange tare. Eu cred ca pana nu "isi fac colicile numarul" nu prea este leac.Sanatate multa si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Fetelor voi bebeilor le faceti ceaiul de colici, exact cum scrie pe prospect sau il mai diluati ca este foarte dulce ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

La Mihnea nu a functionat niciuna din suspensiile orale de pe piata noastra. Un medic pediatru ne-a recomandat Infacol, insa nu se comercializeaza in Romania. A facut minuni acest medicament.
Am cautat pe net si am cumparat de la cineva. Atentie mare de la cine cumperi. Am auzit ca pot fi si contrafacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, puteti comanda Infacol direct din Anglia aici :

http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=infacol

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Fetelor, cine a folosit INFACOL - fabricat in ANGLIA pentru colici, este bun ? Cunoasteti pe cineva de incredere care vinde INFACOL ??? sa fie original.
Cum faceti comanda?

Mergi la inceput