Ati ascultat piesele de la Eurovision?
Raspunsuri - Pagina 8
Oana spune:
Acum ca am vazut si finala sa imi dau cu parerea si despre rezultate. Nu mai zic prea multe despre castigatori ca s-au spus destule, cred ca ori s-au inteles toti rockerii din Europa si au votat in draci, ori pur si simplu lumea a vrut o schimbare la Eurovision.
Despre rusul de pe locul 2 spun doar atat: si el a avut adidasi ce va tot legati de baschetii lui Mihai? Iar chica aia de la ceafa... parca era un muncitor necalificat..
Melodia de pe locul 3 a Bosniei mie personal nu mi-a spus nimic, nu stiu de ce a placut la atata lume, acum reascultand-o parca imi vine sa zic ca am un sentiment de deja-vu, nu cumva este un remake dupa o piesa cantata si mai demult?
Piesele cantate de Ana Vissi (Grecia) si Carola (Suedia) au fost bune si exact in spiritul Eurovisionului clasic. (cu alte cuvinte nu au adus nimic nou).
Baietii din Letonia (a capella) mie mi-au placut dar ...gusturile nu se discuta.
Femeia aia din Turcia intr-adevar pana la urma s-a dovedit a fi cam penibila, a falsat la greu, eu m-am intrebat doar "cati ani are???" Cred ca are totusi vreo 40-50.
Fata din Croatia a fost tare de tot (rochie rosie), dar parca ar fi cantat la nunta vorba cuiva...
M-am mirat ca Malta nu a strans aproape nici un vot, saracul baiat Fabritzio... si m-am mai mirat ca aceeasi Malta ne-a dat noua 10 puncte! Oare chiar asa multi romani sunt in Malta?
Arsenie nu a reusit mai nimic, doar fatuca aia Natalia cred ca a atras privirile (barbatilor).
In rest pe celelalte piese nu cred ca are rost sa le mai comentez.
Sa vedem la anul ce piesa va castiga sunt curioasa, daca anul asta s-au spart tiparurile atunci ce va mai urma?
Eurovision2006!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Olivia26 spune:
Eu cred ca cei din Finlanda au castigat pt ca au socat si au iesit prin asta in evidenta.
Consider ca e bun si locul 4 pentru MT desi imi doream mai mult...
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
Crashsky spune:
Cati din artistii de la noi au carisma ei?...A facut senzatie la Londra dupa o saptamana de la finala Eurovision 2006...
www.youtube.com/watch?v=w2Tnwxwt-tI&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSI-www.youtube.com/watch?v=w2Tnwxwt-tI&search=anna%20vissi" target="_blank">London's Royal Albert Hall Iunie 2006-Partea 1 Stie sa faca publicul sa-i manance din palma...Bravo ei!
www.youtube.com/watch?v=ITEyFwEgmw0&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSI-www.youtube.com/watch?v=ITEyFwEgmw0&search=anna%20vissi" target="_blank">London's Royal Albert Hall Iunie 2006-Partea a-2-a Daca ar fi toate doamnele de 52 de ani ca ea...
www.youtube.com/watch?v=sXWqNQmH2V4&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSI-www.youtube.com/watch?v=sXWqNQmH2V4&search=anna%20vissi" target="_blank">London's Royal Albert Hall Iunie 2006-Partea a-3-a Treno...absolut magnific!
www.youtube.com/watch?v=TdsVbaTlA-4&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSI-www.youtube.com/watch?v=TdsVbaTlA-4&search=anna%20vissi" target="_blank">London's Royal Albert Hall Iunie 2006-Partea a-4-a
www.youtube.com/watch?v=WBhRSRkvEkc&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSI-www.youtube.com/watch?v=WBhRSRkvEkc&search=anna%20vissi" target="_blank">London's Royal Albert Hall Iunie 2006-Partea a-5-a
www.youtube.com/watch?v=u-srLVmjsak&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSI-www.youtube.com/watch?v=u-srLVmjsak&search=anna%20vissi" target="_blank">London's Royal Albert Hall Iunie 2006-Partea a-6-a
Si ceva funny cu ea:
www.youtube.com/watch?v=Np4rC9kVIhw&search=anna%20vissi" target="_blank">KAITI GARBI si www.youtube.com/watch?v=Np4rC9kVIhw&search=anna%20vissi" target="_blank">ANNA VISSIwww.youtube.com/watch?v=Np4rC9kVIhw&search=anna%20vissi" target="_blank"> - Kalutera oi duo mas
www.youtube.com/watch?v=NPTxG474nlI&search=anna%20vissi" target="_blank">MAD Award 2004