Ati ascultat piesele de la Eurovision?

Ati ascultat piesele de la Eurovision? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

La sfarsitul saptamanii are loc preselectia nationala....este vorba de vineri si sambata seara.

Aici http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php gasiti melodiile care participa in concurs. Am votat si eu si am observat ca pe primul loc in preferintele publicului se afla AKcent si piesa lor JOKERO. Ati ascultat piesele? Care va place?

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

mie piesa lui Traistaru imi place

puiutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am ascultat putin din piesa lui Traistaru. Mie nu-mi place vocea lui, asa ca piesa poate fi oricat de buna si degeaba.....

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Le-am ascultat pe majoritatea de pe siteul dat de tine si pot sa spun ca mi-au placut in ordine: Be my boyfriend (Indigo), It's our world (Maria Radu), I want you back (Trrafic), No one lives forever (Dragos Grigorescu), This is my time (Sorin Mitrea).
Am vazut ca in clasamentul actual al voturilor Akcent este pe primul loc, dar mie nu mi-a placut melodia lor Jokero, iar pe locul 2 era Tornero a lui Mihai Traistariu, care are o voce deosebita, dar nu stiu daca o sa castige chiar daca se chinuie si el de vreo cativa ani...Vom vedea duminica care va castiga, dar oricum vorba cuiva tot va fi scandal ca in fiecare an de altfel... Precis o sa iasa cu certuri si acum...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am ascultat..tot piesa lui Traistaru mi-a placut cel mai mult

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Nu dati cu rosii , dar mie imi place Jokero-Akcent.Am ascultat melodiile Deliei , prima dragutica a doua cu iz de manea,Traistariu nu-mi place de nici o culoaresunt curioasa sa ascult melodia fetelor de la Indiggo.

copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Le-am ascultat, imi plac mai multe, dar sanse n-au decat Tornero si Jokero (care imi plac amandoua). L-am votat pe Traistariu, caci mi se pare mai mult o melodie ptr. Eurovision, iar pe cei de la Akcent i-am auzit live si nu mi-au placut, iar la Eurovision, prestatiile sunt live.

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Baietii de la Akcent vor candta impreuna cu Nico melodia Jokero. Mie mi se pare cea mai potrivita sa mearga la Eurovision si sunt 99% sigura ca ea va fi aleasa. Apoi mi se pare draguta si piesa fetelor de la Indiggo. Desi e mai copilareasca...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Le-am ascultat aproape pe toate la tvr international, se dau cateva in fiecare seara. Din pacate nu-mi place nici una in mod deosebit
Cu toate ca imi place in mod deosebit muzica. Piesa celor de la Akcent mi se pare prea spaniola, ca sa zic asa, si cu nimic deosebita, iar fetele alea de la Indigo deloc, dar deloc.
Sunt curioasa care o sa castige, si cum sunt in stainatate o sa votez la concursul de la Atena pt Romania de pe 3 telefoane ca si anul trecut dar atunci chiar mi-a placut tare mult Luminita si Sistem.
Anul asta o sa votez pentru Romania nu pentru piesa.

"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Akcent - Jokero

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by Oana

Le-am ascultat pe majoritatea de pe siteul dat de tine si pot sa spun ca mi-au placut in ordine: Be my boyfriend (Indigo), It's our world (Maria Radu), I want you back (Trrafic), No one lives forever (Dragos Grigorescu), This is my time (Sorin Mitrea).
Am vazut ca in clasamentul actual al voturilor Akcent este pe primul loc, dar mie nu mi-a placut melodia lor Jokero, iar pe locul 2 era Tornero a lui Mihai Traistariu, care are o voce deosebita, dar nu stiu daca o sa castige chiar daca se chinuie si el de vreo cativa ani...Vom vedea duminica care va castiga, dar oricum vorba cuiva tot va fi scandal ca in fiecare an de altfel... Precis o sa iasa cu certuri si acum...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Sa fiu mai explicita, piesa baietilor de la Akcent este cea mai apropiata ca stil si linie melodica cu piesele care au castigat in ultimii 3 ani la Eurovision. Cred ca nu vor trimite la Atena o piesa lenta, oricat de frumoasa ar fi. Si mie imi plac piesa Mariei Radu sau cea a Gastii de acasa, dar sunt sigura ca nu va fi trimisa o piesa in romaneste si nici una lenta.

Ioana

Mergi la inceput