Bazar pt Alex (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Mercedes spune:
roandre- am achitat azi 40 lei pentru costumasul roz licitat la 38 lei- probabil l ai scos deja din lista ca nu l mai vad
Multumesc si scuze de intarziere
roandre spune:
Mercedes tocmai vroiam sa scriu ca am primit 40 RON de la tine. Produsul 311 nu era scos din lista, era la ADJUDECAT-NEACHITAT.
Acum pt ca este achitat si primit am sa-l scot din lista dar am sa trec suma de 40 ron la total (banuiesc ca 2 ron sunt donatie din partea ta).
Astazi am facut si transferul de 995 RON pt aurelia1278 pt a achita cele 500 de teste pe care le-a cumparat pt Alex si i le-a dat ieri Anei_miti.
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
Mercedes spune:
roandre - scuze n am observat am trecut fugitiv pe liste si n am vazut. Da, diferenta e donatie
In alta ordine de idei te rog frumos sa ma scoti de pe lista cu produsele dorite - Baby-phone (mercedes)
svety spune:
Roandre, am primit tetina si povestile. Multumesc. Povestile sunt ca cele de pe placile mele. Inca o data multumesc.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Leditia spune:
Am primit avizul postal referitor la pachetul de la Lulu.O sa merg azi-maine sa-l ridic.
Multumesc.
POZE
roandre spune:
Leditia inverzesc deja produsul caci e ca si primit dc ai avizul.
roandre spune:
Am primit un mesaj de la frosa care m-a anuntat ca a donat 1 mil lei (100 RON) pt Alex dar in contul Loreemei24 (contul vechi).
Am sa trec si acesti bani ca achitati la Loreema urmand sa-i trimita ea in noul cont o data cu datoria pe care o mai are de achitat.
roandre spune:
Tia, este ok astazi. Voi ajunge acasa la ora aceea!
LauraNicole a achitat astazi banii, pt produsul adjudecat de ea.
Am sa verific si am sa actualizez lista.
roandre spune:
M-am intalnit astazi cu Tia si i-am dat cele 2 cd-uri si mi-a achitat 20 RON.
Banii de la LauraNicole nu au intrat inca...probabil mai dureaza din cauza decontarilor intre banci.