Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

imi lasa spatziu mare intre mesaj si semnatura ... oare de ce ?!

Daniela, mami de Ioana (24.10.1999) si Maria (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daniela, vezi poate ai un <enter> in semnatura. Sau poate dai tu un <enter> din viteza dupa ce scrii mesajul.

Eu o sa-i cumpar si un borcanas de legume, si daca il maninca, trec doar pe borcanashe. Ce atita spalat vase.

Am reusit (e a 2-a zi) in care alaptez doar dimineata pe la 8-9 si seara pe la 9. Am facut trecerea treptat, in 2 saptamini jumate. SPer sa nu-mi dispara de tot laptele (ca maninc mai putin).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Daniela eu il tin pe baiat doar pe laptele meu, deci nu esti singura. El e nascut pe 3 octombrie.

Diana si Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor, am potolit copilul din dotare si m-am pus pe citit. Multumesc de sfaturi, beau lichide putine, mi-e sete in permanenta dar ma abtin dar tot tite beton detin... seara parca devin un pic mai dureroase dar las ca trece. Alinam, mersic de informatie, trimite si reteta ca nu se elibereaza fara .

Mifloricico ti-am trimis un PM ca am un interes la tine .

Mimsi bate-ma, omoara-ma dar mai da-mi odata numarul de la distribuitorul ala de Humana.

Ioana super misto in Olanda, nu fusei mai la nord de Amsterdam in schimb la sud am vazut tot ce era mai important. Am luat un tichet de tren pe 48 de ore (parca) si am plecat cu trenul peste tot. Si in Amsterdam sunt niste chestii de vazut basca experimente de facut .

Eu nu m-as infige la un storcator prea scump ca il folosesc 2 luni si dupa aia il tin prin casa aiurea. Sau trec pe borcanase ca Ioana ca si asa o imit in toate cele . O sa iau ceva sa stoarca si atat. Mai degraba ma intereseaza o masina de spalat vase dar si cu aia e complicat asa ca ma multumesc sa imi schimb frigi.

Maine semnam actele pe apartament si ne-au facut mosii de vand capul calendar asa ca abia astept sa terminam si sa le dam banii sa scap de o pacoste. Impropriu zis ca ei sunt vecini cu noi pe palier .

Dani eu ii dau numai lapte praf, i-am dat niste cereale la un moment dat dar m-am lasat pagubasa ca mai rau ma incurcau cu mesele lui rare, din cauza lor isi scotea copilul o masa si ramaneam in 4 mese.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna seara mamici si bebici!
Noi suntem bine, nu mai avem mucisori, dar avem alergie la ceva (cateva bubite pe fata si pe torace) si din cauza asta i-am dat antbiotic doar 5 zile, nu 7. Doctora presupune ca e de la antibiotic, eu cred ca e de la sinupret sau banana (desi banana i-am mai dat). In fine am sa depistez eu.
Marlena l-am vazut pe Alexandru, f. haios cum se da el jos din pat .
Ioana bafta cu olandezu'.
Irina multa sanatate puiului.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dani cred ca e din cauza stelutei care apare in mana printesei. Daca selectezi mesajul cu tot cu semnatura se vede ca e un rand normal pauza (un <enter> doar) si o steluta inalta . (e intelegibil ce am scris).

Marlena si la noi placinta se transforma in "carnacior". Am observat intr-o seara cand a facut kk in direct, dar cum de cele mai multe ori e stalcit in pampers, cand il schimb tot placinta e.

Cred ca am descoperit totusi de ce nu face kk. Ne iese si noua un dintisor . Eu ma tot uitam sa fie rosu, inflamat putin sau sa se vada ceva alb (eventual febra sau diaree, nu invers). Si in seara asta cand imi rodea degetul am simtit ceva tare. L-am tot gadilat pe acolo si se simnte bine la deget, dar nu se vede decat daca te uiti foarte atent. Cat dureaza pana iese tot afara din gingie?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, as ramine weekend-ul urmator in olanda, dar mi-e sa nu dispere copilul fara amindoi parintii 6 zile; cred ca o sa mergem cite 2 zile la fiecare interviu, asa ca ciuciu experimente tura asta. Bashca alaptatul.
nicole, dr clapod mi-a spus sa-i dau banana doar din borcanash, ca e tratata nush-cum sa nu fie alergica. Sanatate, sa scapati de toate cit mai repede.
Felicitari irina pentru dintisor! E sparta gingia? Ca intr-o zi a si iesit la suprafata; le cresc repede dintii, eu o mai lasam pe miruna sa-mi roada un deget, dar acum e sinucidere, sint asa de ascutiti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana mersi . Da, e sparta ca asa l-am descoperit, "agata" la pipait. Abia astept sa-l controlez maine .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Unde e RalucaC ca iar ma apuca insomnia si nu pot pleca la somnic!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Codruta, cu ce se mananca vasul ala de la Moulinex ca io nu stie

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput