Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am revenit!
Vio, frumusel foc Andreiutu!
Daniela, sanatate maxima! Ai 2 fete suuuppeeerrrr!
Anto, ce-i place morcovul lui Victor!!!Frumoasa poza, sa i-o arati cand va fi mare! Si eu zic sa te mulgi la servici si sa pui la congelator lapticul, hai c-o sa te descurci!
Tonnia, ce tampenie cu lapticul! cred ca esti un pachet de nervi...intreb si eu azi la farmaciile de langa mine;
Maddy, deci nu se dezminte preotul de la Valea Lunga.... era unul mai mic de statura si indesat? hmmmmmm
Deeapui, pt. umiditate incearca sa deschizi geamul mai des mai ales daca e mai frig afara - asta e asa, o solutie de moment - cand e f. frig, scade umiditatea puternic, eu am urmarit kestia asta ca la mine era prea uscat pana acum, cam 20-30 si de cateva zile de cand s-a incalzit a crescut la 50-60; deci la tine ar fi fenomenul invers!
Irina81, cum e Matei? Ce mai face? Sanatate!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, bona ta e grasa si cu ochii deschisi la culoare? Daca da, cum o cheama? Te intreb pentru ca imi suna cunoscute povestile cu amanetul Sper totusi sa fie doar coincidentza!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buna tuturor!

Multumim pentru incurajari.
Anya a trecut noaptea cu bine si de aseara nu a mai facut febra. S-a trezit pe la 10 cu un chef de ras ce nu s-a pomenit.
Aseara insa, de bucurie ca i-a scazut pana la urma febra, am lasat-o in patut sa se joace si nu m-am mai dus la ea un timp. Cand in sfarsit mi-am amintit ca mai am si copil, am gasit-o cu un rest de servetel in mana pe care si-l indesa cu toate degetele in gurita. Cand m-am repezit sa-l iau, m-am uitat in gura ei si avea niste resturi de hartie umeda, care impreuna cu bucatica din mana sigur nu faceau un servetel intreg. Asadar restul era probabil in stomac. Si iata ca am inceput cu bine diversificarea si pot spune ca Anya este suficient de mare sa manance deja singurica . Vina a fost a mea, desigur, pt. ca atunci cand am pus-o in patut am avut in mana si servetelul cu care o stersesem la gurita si i-am dat drumul cu totul.
Ei, dar n-o fi primul copil care mananca hartie! Oricum ea face kk la 7-8 zile, poate ii mai regleaza "scaunul".

Dani - la 38.6 i-am dat un supoz. Eferalgan (ca numai asta avaem in casa) si daca am vazut ca febra creste rapid in loc sa scada i-am facut impachetari. Pana a venit sotul cu Nurofen, a inceput sa scada binisor ( impachetarile in scutec cu apa calduta au intotdeauna efect rapid). La sugari se considera febra peste 38.3 si oricare ar fi cauza, ea trebuie scazuta. 39.5 mi se pare deja cam mult. Peste limita asta se poate trece usor si poate provoca convulsii febrile. Cel putin asa se considera pe la noi.
Si apropos de ochi - de cand ma stiu mi-am dorit un copil cu ochii albastri. Insa si eu si sotul ii avem caprui. Sper din suflet ca Anya sa semene cu cineva din familie (vreo bunica) si sa-i ramana ochisorii asa.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Miflore - si mie imi cade parul ingrozitor. Diana30 are insa dreptate. Acelasi lucru mi l-a spus si mie coafeza.De cazut oricum cade. Important este sa te hranesti bine si eventual sa aplici niste masti pt hranirea firului de par. Eu am luar Revalid mai demult, insa mai degraba m-a ajutat sa-mi iataresc unghiile, dacat sa nu-mi mai cada parul.

BiuMil - e advevarat ca putem sa le dam bbilor produse din lapte de vaca (branza, iaurt), insa laptele ca atare este cu totul altceva. Asta pt. ca produsele din lapte au cu totul alte componente,alte proprietati, alte indicatii si alta valoare calorica dacat laptele simplu.In plus, este alimentul de baza al sugarilor si trebuie adaptat pt. ei.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nadina, o cheama Nastase, da' nu e grasa. A incercat sa scoata toata mila din mine, mi-a zis ce pensii mici au, etc. Deja incepe sa ma enerveze, m-a intrebat ca "de ce n-am scos frigiderul din priza de aseara". Auzi la ea, de parca eu mi-am luat bona-menajera sa-mi faca observatii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Am fost ieri la restaurant cu fetele, mai ce bine a fost, am venit acasa pe la 8 , bb dormea, soacra se uita la tv, sotul spala vase, a venit mai devreme de la munca sa nu o lasa pe "mamica" singura cu bb cand ii zic eu sa vina devreme nu poate .

Marlena cred ca au stropit astia cu ceva hormoni prin galati ca si mie mi-a venit bucuria, ce nasol ...si eu inca alaptez la greu, adika bb papa putin suc de mere dimineata si seara ceva cereale cu mar ras, in rest lapte cat cuprinde, si noaptea ....

Ioana inlocuieste bona, pe mine m-ar scote din minti sa comenteze asa sau mai bine pleaka mai repede in Olanda heheheh

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, te rog sa nu creezi precedentul cu pusul mesei, asa am patit eu, femeia mea isi luase femeie, eu nu aveam timp sa mananc ca omul dar ei trebuia sa ii pun masa. Nici sotului nu i-o puneam (masa...).Eu am zis ca la urmatoarea ii dau in plus la bani dar sa-si aduca pachet. Noi mai mancam afara, mai comandam etc, tot timpul ne faceam griji ce facem cu femeia..., noi nu mancam paine, ea nu putea fara paine, mi-am ingreunat serios viata cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ba unde mai pui ca-i si strangeam masa, sercicii complete ce mai, ca ea nu stia sa le clateasca si sa le bage in masina si mi le lasa maldar in chiuveta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ioana,ti-ai gasit belea.vezi cum o obisnuiesti ,asa o ai!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ege,Mihnea are 7,400.

Mergi la inceput