Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 13

Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Carmi, felicitari pentru lacrimi.
Simona din Suceava, bine ai mai venit pe la noi. Sa stapiniti sanatosi apartamentul, si sa fiti fericiti in el
.
Tonnia, felicitari, ai reusit sa produci lapte praf din depozite goale. Bafta la vaccin!
Fata a plins un pic prin somn as'noapte; dar noi, ca de obicei, nu i-am luat temperatura, asa ca eu zic ca totul e OK dupa vaccin. Am pus-o pe bona sa-mi dezghetze frigiderul acum. Ma cam streseaza bona, pare shmechera, si parca umbla cu minciuni, imi zice niste povesti care nu ma intereseaza, dar cu care vrea sa ma impresioneze (ca are 4 inele la amanet, de care familia nu stie, etc samd).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

LiaMia spune:
ioana ai grija cu bona!!! nu-mi place cum suna ce ai scris si-s o gramada de potlogari liberi! ai gasit-o prin agentie?
simona sa fiti sanatosi si fericiti in casa noua!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Hildegard spune:
Buna dimineata,
noi am dormit bine, de pe la vreo 11 cu intrerupere la 12 , papat tit la 2 si iarasi papat titi la 5-6. dormit pana la 9, papat la 10 titi si acuma iarasi s-a culcat.
Sucul de mere il dau intre mese, nu? azi trebuie sa-i dau 3 l-ite.Asta inseamna vreo 4 la noi, ca dam pe jos...
Vreau s aintre ca cele 3 l-ite nu le dau odata ci in timpul zilei, nu? ca altfel nu mai papa titi cum trebuie.
am pus numai 200 de grame in 13 zile.Uffff. oricum e maricel.
Ioana, cat o platesti pe bona? si ce face?
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI LUNITA! MULTA SANATATE, SI SA FIE PAPACIOSI.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Ioana75 spune:
LiaMia, nici mie nu-mi prea place; dar pe de alta pare scoate copilul afara, il adoarme ... Am gasit-o prin cunostinta cunostintei cunostintei. Iar azi mi-a zis ca ea nu maninca decit daca ii pun eu in farfurie
. Ca ii ie tirsha sa umble ea in frigider. Fantastic. I-am zis ca ii scriu pe frigider ce are voie sa manince
.
Vera, bafta cu pensiunea in apuseni! Sa-ti faci reclama cind e gata, ca venim!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

miflore spune:
Buna zanelor!
Ce credeti, mi-am scris pe hartiute ce sa raspund si cui...roza scleroza;
Astea trebuiau scrise de vreo 2-3 zile, iertati intarzierea dar eu am senzatia ca bebelusii vostri v-ajuta la spalat, la calcat, la mancare si curatenie si se duc singuri afara la joaca!
Serban Andrei, Sebastian Iulian si Mario Alexandru felicitari pentru juma de an, ce baieti mari!!! Sa fiti cuminti si sanatosi!!!
Vero, LA MULTI ANI SOTULUI !!! Si el sa fie cuminte si sanatos!
Ioana, spor la invatat! Sa iasa treaba cu Olanda, sa-ti dea bani multi!
BiuMil, si mie imi cade parul ca la balamuc...trebuie sa fac ceva pentru chestia asta;
Irina81, mercic pentru tratament! De Revalid stie cineva ceva? E bun sau nu?
Cristell, spor la iesit dintisorii si sanatate multa!
Pitu, si a mea e paianjenica, la 5 luni implinite are 6 kg jumate! Dar nu-mi fac probleme, mie nici nu mi se pare slaba!
Ruxandra, de-abia acum am citit mesajul tau de intalnire, dupa o suta de ani mercic pentru alifie, cum se numeste?
Nanadana, LA MULTI ANI TATALUI TAU!!!
Se aud smiorcaieli, revin!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Diana30 spune:
Buna dimineata!
Am scapat si de vaccinul de 4 luni.A zbierat putin cand i l-a facut,n-a facut febra,a fost doar plangacios aseara si s-a culcat abia la 12,dar a dormit pan ala 9 fara pauza de papa.Ma simt ca-n tinerete dupa atata somn,de si-ar tine naravul.
L-a si masurat ieri in aparatul ala de masurat prunci si are 69cm,noua tot 65 ne dadea acasa.
Daniela si Mihnea mananca doar lapte de mama si pana la 5 luni cel putin nici nu-i voi da altceva.

Diana30 spune:
Mifloricico,mai in tinerete m-am trezit c-o portiune fara par pe pielea capului.Medicul mi-a zis ca din cauza de stres(eu mi-s mai relaxata de felu meu,da se pare ca atunci pe acolo-mi iesea stresul).Am facut tratament cu revalid,parca 10 zile pe luna,3 luni(nu bag mana-n foc,ca acum stresul imi iese cu tot cu memorie,care cre ca nu se mai reface cu revalid).Si surpriza!Mi-a crescut parul frumos si mi s-au intarir unghiile.Concluzionez ca-i bun .
Eu am priceput ca dupa nastere e normal sa cada parul,cica de fapt se regenereaza si ca degeaba se aplica tot felu ca n-au nici un rezultat.Asta mi-a zis mie coafeza mea.

ege spune:
buna dimineatza!
daniela,diana si eu alptez exclusiv san si ege e nascuta pe 30 sept.diana cate kg are Mihnea?
irina,felicitari pt.dintisor.cred ca dureaza 1 luna pana iese tot dintisorul.eu am vazut dintisorul lui ege prima oara pe 30 ian si acum se vede f.fbine.o sa-i iasa destul de repede,ba chiar s-ar putea sa-i iasa si celalalt peste vreo 10 zile.
ieri am iesit in parc s am stat 3 1/2 ore.am fost in parcul tabacariei in "tara piticilor".erau multi copii,parinti,bunici.dar ege m-a facut de ras.a inceput sa planga de parca o muscase cineva de fund.am luat-o pana la urma in bratze,dar ea nu vroia sa stea cu spatele la lume ea vroia sa stea cu fatza spre lume.ce sa va zic mi-a iesit parcul din cap.apoi am fost in piata,m-a facut de ras si aici.pana la urma am fost la varul meu care are un mag in piata si i-am dat sa manance.
o sa pun si eu o poza la "sportivii"
pupici
ege

simodina spune:
Neatza fetelor!
Merci Codruta, inteleg ca functioneaza pe principiul Zepter. Cred ca o sa cobor si eu oala cu pricina ca si asa sotzul moare ca am dat atatia bani si n-o folosesc. Merci ca mi-ai adus aminte.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

ege spune:
am cumparat sdi noi scaun chicco polly energy(4700000),si biberon cu linguritza si o pereche de incaltzari.
suntem chiar multumitzi de scaunel.voi cat timp tineti copiii in scaunel?ege mai si adoarme si o las acolo.are ceva??poate sa-i afecteze coloana?
ege si arzu ege (30.09.2005)
ege