Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Petra iar azi nopate a avut povesti de pe la 12 la 2. Atata mi de somn....
Simodina, in steamer se fierb legumele la abur si astfel raman vitaminele in ele. Nu se risipesc prin fierberea obisnuita.
Jadi orez. Eventual campioana tentativelor de cumparaturi. Ca putine s-au concretizat.
Si vad ca acuma imi aduce din italia storcatorul de citrice (cu care nu prea am ce face, ca la robotul meu am si storcator de citrice). Asta e cu barbatii...trebuie sa le dai poza cu ce vrei sa iti cumpere..

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

BiuMil si eu m-am saturat de melodiile de la gym deluxe. Si asa tare suna.....cica is 2 trepte de volum. Pai de il dau pe ala tare si stai asa aproape cum sta Petra ii face varza creierii.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

raportam si noi
ieri a fost dna doctor la noi (ma rog, eu eram bineinteles la serviciu, da am lasat o lista cu intrebari) suntem bine sanatosi (eram ieri adica) si in parametri normali; fontanela un pic mare, ne-a marit vigantolu la 3 pic; si... am facut vaccinul (de 4 luni la 5.5 luni); cica urmatorul il facem peste 6 saptamani sa intram si noi in normal; deci la 5.5 luni avem 67 cm si 6.970 kg si facem tot ce trebuie mai putin intorsul -doar ocazional si f greu;

asa ca in urma vaccinului banuiesc azi s-a trezit cu muci o tona si stare subfebrila; combatem cu calpol si sup novocalmin; in rest vesele, frumoase si fara nici o treaba

am coborat salteaua o treapta ca nebuna de fata isi catara picioarele peste marginea patului si batea darabana noaptea

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya, multumesc pt lamuriri! Ai scapat de febra?

Codruta, nu pricep ceva, si eu vreau steamer dar inseamna ca nu ii mai dau supa, ci doar piure? Ca apa care iese se arunca...

A fost probabil o intamplare cu pofta de mancare de ieri, un cadou de ziua lui...Am intrat in "normal" la masa de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
mie mi-a venit CM in aceasta dimineata ..la 6 luni fara 8 zile de la nastere...ultimul CM fusese pe 25 noiembrie 2004..acum un an si jumatate.

La multi ani sarbatoritilor zilei !

Fug sa prepar sucul(piureul)de fructe.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, inca ceva: cand vorbiti de scaunele polly va referiti la oricare dintre modele? Sunt o gramada de polly, toate sunt la fel si difera doar culoarea?

Mergi la inceput

Tonia, eu stiu ca e doar un model scunul Chicco Poly, dar culori diferite. Eu am culoarea carnaval.
Iar cu stemerul am inteles ca legumele raman un pic cu apa in ele, deci nu sunt chiar uscate. Iar eu am intrebat-o pe doctora ce sa fac cu piureul sa fie mai lichid si mi-a zis sa completez 1 litru de apa fiarta separat si sa le amestec cu legumele (vezi pe prima pagina reteta mea de supica) si sa incep cu 2 lingurite la inceput.
Cred ca daca vrei supita cu toate legumele in zeama trebuie facuta in oala, ca sa aiba si zeama gust...:))
Si eu sunt un pic in dubiu, ca mi-a zis ca atunci cand ii dau prima data carnita sa ii dau zeama unde a fiert puiul, deci ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena, nasol... Si mie la 6 luni fara 6 zile, ultimul pe 24 noiembrie 2004 .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Marlena, Irina, eu am avut UM pe 23 noiembrie 2004. Inca nimik, dar cred ca de aia ca ii dau sa suga si noaptea de vreo 2 ori. Vaiii...nici nu as vrea degraba. Cand cumpar pampers sa cumpar si tampone!!?!?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

'neata!

... sunt inca somnoroasa... bb e cu mama si vad ca nu zice nimic: se joaca cu diverse pe acolo...

m-am uitat daca avem sarbatoriti azi: nu avem...

sanatate bbilor care sunt bolnaviori!

irina felicitari pt dintisor!

jadi, mimsi distribuitorul acela de humana de care vorbiti are o oferta mai buna decat pe piata?

ioana bafta cu olandezul!

simona8004 cate produse n-or fi asa ca portocalele de care povesteai si noi habar nu avem...

karmenutza te rog sa ne zici si noua cum e cu storcatorul dupa ce ti-l cumperi (zgomot, curatat etc.)

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput