Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 11

RalucaCostiurin spune:
Buna seara, dragelor!
Apar si eu ca magarul din ceata. Ce ma oftic ca n-am citit mai inainte, dar a avut sotzul de lucru si ciuciu acces calculator - iar de la birou, nici poveste, n-am timp nici sa mor.
Tonnia, Lactana 1 am gasit la farmacia pila-pilelor, adica 2na unirii. Zi-mi daca vrei sa intreb (ralucac@nwf.ro sau pe tel)- eu lucrez pe acolo - si eventual sa-ti iau o cutie-2. Mai scump al naibii - 5siceva de mii, dar eu am luat 2 sa fie. Daca nu gasim nici acolo, te depanez cu o punga.
Jadi, am senzatia ca ai un talent la a te complica....zic de long way cu bromocriptina; eu am luat dostinex dupa urechiusa - mai precis de la Tonnia parca cetire - si le-am vrajit pe farmacistele de la dona de cartier, ca n-am vreme si bani sa iau si reteta; si m-au crezut. Cand ajungi la storuri si galerii, imi dai de stire.
Idem, daca mai sunt fete amatoare.
Meme, ce vine din UE n-are taxe vamale; daca storurile din mat textil n-au, textilele sunt la acelasi capitol, deci n-au nici ele.
Alceva de noi: tati si-a facut deja amice in parc, hihi, pe Radu l-a tras vantul si curentul si i s-a umflat un ochi, am combatut cu ser fiziologic dar fara efect asa ca din seara asta ii pun picaturi tobrex, cu o tobramicina sau alta asemenea micina. Asta e.
in rest, a inceput sa pape mai bine, vreo 2 portii de 210; traiasca aerul.
Tat-su imi trimite cate o poza pe zi sa rezist; si-a gasit picioarele si numai cu ele in aer sta; in plus exerseaza intoarcerile, dar de pe burta pe spate si viceversa e prea bleg sa le execute. Io am avut neamt pe cap, asa ca s-a ales praful de programul meu de 6 ore, si cum incepi saptamana asa o termini, a bagat sef-miu si vreo 2 negocieri dupa ora 3 ca citez "nu s-a gandit". Mi-am gasit masina cu o dunga galbena - pesemne vreun taxi - asa ca trb sa ajung si la politie sa declar alea-alea. Pe aceasta cale, de stiti fetelor vreo pila la politie, as ramane tare indatorata! ca asa n-as sta sa-mi pierd timpul la cozi...
Azi am primit 2 oferte de job in decurs de 2 ore, una de la concurentul pe piata care voia sa ma fure in conditiile mele - dar eu kkturi nu fac, si a doua sa iau o filiala de la inceput, s-o organizez, pun pe roate etc; asta m-ar tenta dar nu stiu, ca inseamna sa nu mai am casa-masa o vreme si si asa mi-e dor de copil..... si sigur ca nu e frumos, dar mi se cam imbrehane acum de joburi.
Am mai slabit ceva, as mai avea vreo 4 kg si-s fit!
Si gata, ca v-am dat raportul, ma duc sa ma culc ca maine o iau de la capat.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

christina-m spune:
Am uitat sa va spun ce dimensiuni avem: 9 kg si 74 cm, ca un copil de 7-8 luni dupa cum a zis dr. Astfel ca, ne va face un plan special pt diversificare. Matei inca mananca doar san de la mine, si ii mai dau suc de portocale+morcov cam 100 ml pe zi. A zis dr sa mai stam cu san pana la 4 luni si un pic, si apoi incepem cu supa, pireu de legume si fructe. cat despre cereale, biscuiti si alte cele, nici sa nu ne gandim, ca prea ne vor face.
Maine pun si eu poze sa ne vedeti, ca nu mai suntem asa rotunjori deoarece ne-am si lungit destul de bine.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE

simodina spune:
Am reusit sa pun pe YM albumul de 6 luni. Il puteti vedea aici
Christinae urias Matei. Bravo lu' tzitzi!
Simonasa stapaniti sanatosi apartamentul! Si daca vorbesti de tzitzi mici, subtirele si pana in brau cred ca stiu la ce te referi. Ufff, ce-am fost si ce-am ajuns, vorba sotzului:dupa alaptat dispar silicoanele
Nanadana, merci. Credeam ca e doar pentru incalzit.
Ptiu, Jadi, ce privire agera ai! Io nu zaream boabele de orez printre atatea carnuri
Irina, bravo lui Vladutz pentru dintisor!
Mai voiam sa scriu ceva dar am uitat ce-am citit. MA duc la nani ca Serban ma ia de noua la 7.
Ete ca uitam sa va urez Noapte buna si vise placute si purecii sa va sarute
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

dani_flor spune:
Sa ma mai bag si io in seama asa ... de noapte buna,
Hai, ca suntem si noi un grupusor care vom diversifica impreuna. Anya20, vom face noi 6 luni cit ai clipi, dar in cercurile de sus se va vorbi atunci de premergatoare . Sa ne spui si noua, ai pus paracetamol la 38.6 ??? Aici dr. a zis asa: antitermice de regula de la 39.5 (la bbi si copii), la vaccin de la 38.5. Nu mi-a zis de ce diferit la vaccin... Tu ce stii de asta?
Fructele si legumele le stiam pline de pesticide / substante toxice, etc. dar chiar de hormoni ??!!!! Asta mi se pare si mai groaznic, aualeu pe ce lume mai traim! De aia ziceam de borcanashe la un mom dat, astia se lauda ca ar fi din culturi controlate ...
b_irina_c, bravo pentru dintzisor , vezi ca persoana care vede prima dintzisorii/dintzisorul trebe sa ia cadeu la bbeu!
jadi, si eu am facut tot tratamentul long way pe care il faci si tu, dar parca dupa citeva zile (3-4 asa) se inmuiasera. Erau inca tari, dar nu mai era acelasi beton, daca ma intelegi ce vreau sa zic. Nu stiu exact cite zile de tratament ai, daca la tine schimbarea este firava, poate ar trebui sa te mulgi putin, totusi... Sa nu ramina laptele ala pe canale. Zic si eu... Ca bromcriptina inhiba nus' ce hormoni pe acolo, dar poate ca trebe sa scapi si de laptele crespectiv... ma gindesc...Zic si eu ...
uiiii, ce pui marisor si bursunel, Matei (cristina-m).
Bravo Serban (simodina), stai bine in funduletz .
Vizionat si Anya. Dulcetzica cu ochi albastri, asa-i? mamicutze si bblini, noapte buna,
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)

dani_flor spune:
fetelor am scos toate enter-urile!!!!!! merci de sfaturi, am pus si totul pe un rind sa fiu econoama
Cred ca o sa schimb si coloru' da' miine ca doar nu facem totul astazi . Acu chiar ca ma duc sa ma culc.
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)

Antoanela23 spune:
Buna seara fetele,
Am intrat numai sa va salut ca am de recuperat serios din urma.
Asa ca va urez noapte buna si linistita si revin dupa ce ma pun la punct cu ultimele evenimente.
pupaturi,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Antoanela23 spune:
Am citi aproape tot, am facut notite cu raspunsuri dar nu mai stau acum ca mi-e somn, sper sa am timp maine sa scriu.
La multi ani cu fericire, noroc si sanatate sarbatoritilor din 22 si 23.
Sanatate piticilor bolnavi.
Noapte buna,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Tonnia spune:
Multumim pentru urari!!!
Raluca, esti grozava! Dar atata m-am plans incat m-am facut cu 4 cutii tocmai cand ma obisnuisem cu gandul ca trec la 2. Azi vin. Asa ca poate vrei tu una! Chiar, cand treci la 2?
Ieri a fost prima zi cand a mancat 800 si ceva, de mai bine de 7 saptamani! Numai ca azi e vaccinul...bleah!

b_irina_c spune:
Multumim fetelor pentru felicitari! Toata ziua as sta cu mana in gurita lui sa-l caut acolo .
nanadana normal ca ii iau cadou, doar atat asteptam: inca un motiv sa-i mai cumpar ceva . Cu baita poate ai dreptate, dar eu aici am vazut suprt cu vreo 800.000 lei vechi si parca nu-mi vine sa cumpar si sa nu stea in el.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

BiuMil spune:
scrisesem un super mesaj...sa vad daca pot sa il refac...
mai fetelor, am si eu o nelamurire...ce ce putem da iaurt cat mai natural si branza de vaci din lapte la Dorna dar nu putem da lapte la dorna? se intampla ceva cu proteinene alea care nu sunt bune pt bb?? daca raspunsul e evident, ma scuzati dar e dimineata...
super naspa faza cu hormonii si portocalele, dar din pacate cred ca e adevarat, ca la amimale...ce stim noi ce portocale mancam si de unde sunt?? plus ca sunt si suuper accree...
am facut "greseala" sa ii cumpar lui bb duo gym de la chicoo....am creierii varza varza...de doua zile numai melodiile alea le aud, si o sa le mai aud ca la banii astia nu il bag la loc in cutie...plus ca atunci cand trage de jucarii face zgomotul de la messenger...care acu mi se pare super enernvant...
oare lor le face bine agitatia asta? ce-o fi in capul lui dupa o sedinta din asta??? se mai joaca el cu girafa sophie din cauciuc sau cu manutzele????
e super vasul ala cu aburi...eu tot nu am robot, zici ca imi iau masina sau casa, asa caut de o luna si analizez...mi-e frica ca daca il cumpar, nu mai am ce compara pe internet...
o zi buna va dorim
Bianca si bb Milan