Regimul disociat (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mirona, eu am vazut! Sa iti fie de bine iesirea la munte!
Dar sa stii ca mi-ai starnit o pofta de munte!!!! De nu ma vad! Vreau si eu la munte!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Buna dimineatza!
Nu stiu ce se intimpla cu mine, parca nu mai am ambitia de asta vara...! De abia astept sa dea coltu' ierbii sa mai maninci si io verdeturi!
Sa nu ma stergeti de pe listuta pentru ca incerc sa tin regimul!
Va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Draga Ralm=nied...ma duc la Bucuresti dar nu cu treburi de serv...ca nu prea mai am de a facecu serv pina in oct .Eu sunt in concediu de crestere....asa ca mai am....
Mergem cu totii sa vedem un nou nascut in familie....
si mi s-a promis ca voi minca merci.....va spun cum sunt....
Am intrat aseara pe forum la Doliul AndreeeiC....
am ramas tare tulburata de cele intimplate.... nici nu prea am putut dormi aseara....si acum imi fuge gindul la acest caz...
Doamne cum s-a putut imtimpla asa ceva....si probabil era tinara....sau suferea de ceva....
Ok am vrut sa vb cu cineva ...despre asta...astai tot....
vA PUUUUUUUP

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Ioana, acum am inteles...
Oana, nu stiu ce sa zic...
Adix... la fel...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna ziua, v-am citit.... si m-am hotarat cu greu ca de azi sa incep 3-3-3, doar ca eu il stiam altfel, 3 cartofi, 3 orez, si 3 legume si fructe, +ca vine si postul Pastelui, si as vrea sa il tin pana de Paste cand voi merge in Romania. Am vazut ca voi il tineti cu carne, lactate, si legume-fructe, eu deja am mancat azi cartofi- sper sa am ambitie si sa nu ma las asa cum am facut cu zecile de diete incepute pana acum, vine vara si vreau sa ma "scutur" de kg luate in sarcina - si mai bine daca s-o putea.

Sa va zic datele mele. 84kg(din nou dupa ce inainte de sarbatori ajunsesem la 79), 1,67, imi doresc 65kg pana de Paste, oare o fi posibil? si apoi 55 pana la vara!

Sper sa nu ma dezamagesc a n-a oara!

Va pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ankule bine ai venit las ca te ajutam noi sa te tii de regim...e greu primul an dupa aia te obisnuiesti....

si spor la slabit

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor,
sant aici!azi fetita cuminte doar cu branzica facuta in casa...si apa cat cuprinde!

pt maine mi-am facut deja piept de pui la gratar si pt la munci/...

la legume fructe avem voie seminte????de dovleac, de floarea soarelui??desi cred ca nu...eu am mai papat...probabil de asta nu se misca mai cu viteza cantarul in jos!
dar fructe uscate???nu prune!de ex. caise?
ralnied1trecem in listuta cand scad cu kilogramul ca sa uimesc lumea!!!
acum sant rusii la mine dar le fac papucii in 2 zile si incep sa merg iar la sala!
sa vezi rezultate!sper sa ma tin de promisiuni!
azi am reusit sa rezist tentatiei de a iesi la masa la restaurant!am trimis alta colega sa se ingrase ca eu nu mai vreau!!!

va pupic si spor la slabit!

Alina
mamica de Diana 5 luni si aproape 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Raluca,inca nu stiu daca renunt ori ba;oricum,sunt intr-o pauza;mi-a fost cam rau,fu si ziua vevicai,n-avea rost sa ma stresez cu asta.Am inceput sa mananc relativ normal,insa de durerile de stomac nu reusesc sa scap,iar la carne nici nu ma pot gandi.Te tin la curent daca ma hotarasc...
Mult succes in continuare!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

... offf... ce greu e ...
Fetelor cum puteti....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Anca, bun venit!
Da, e adevarat ca la inceput este postat un anumit tip de regim. Dar nu toate tinem ca acolo. Adica unele tin 3-3-3, sau 2-2-2, sau 1-1-1, sau disociat pe mese... De asta am si denumit, generic, Regimul disociat... Daca la tine a mers cu varianta enuntata... continua tot asa...

E si maine o zi!

Mergi la inceput