Bebelusi de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La multi ani !!

Mario Gabriel ( simonaci79)(tizuletzu')
Luca (Letitia Maria)
Toma ( ada si toma)
Larisa (aprilie1976)
Mario Alexandru ( simonique)

Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi si sa-i bucurati pe parinti !!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Diana-n-am apucat sa citesc tot cand am scris si am vazut ca ai luat deja decizia de a te incuscri cu Siomona.Bravo,e o decizie ff buna,tizuletzul nostru e un baiat de nota 10 !!
Cat despre par,si eu l-am avut pna la fund de lung,dar dupa botez m-am tuns ca nu mai puteam suporta ,imi cadea prea mult,in plus simteam ca trebuie sa fac o schimbare si ma cam saturasem de el ata de lung,dar vazandu-te pe tine parca mi s-a facut putin dor de parul lung!

Irda-am vazut-o si eu pe scumpilica de Daria.Ce maare s-a facut,deja faci comparatia cu geamantanul,s-a dus cutia de Santal!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

LA MULTI ANI!!!!

Mario Gabriel ( simonaci79)
Luca (Letitia Maria)
Toma ( ada si toma)
Larisa (aprilie1976)
Mario Alexandru ( simonique)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Adriana -am vazut si eu pozele cele noi cu Aidan.Arata super bine si intr-adevar seamana cu tine perfect! Imi place poza cu el mic-mic in patul mare -mare!!

Mamini- mersi,,da e destul de serios Praslea al meu,nu prea rade fara motiv-adica trebuie sa -l faci sa rada,iar ca sa-l prind in poza razand e si mai greu,ca pana se decanseaza blitzul cu luminita de rigoare el se opreste din ras ca sa se holbeze la lumina si gata am pierdut momentul!!
Sa stii ca si eu ti-am simtit lipsa de mult ,dar m-am gandit ca acum e matusica pe la tine si ai si tu cine sa stai la taclale si nu mai ai timp de forum,ca asa sunt eu cand am vizitatori nu intru deloc,deh,nu mai am timp!

Azi Andreiutzu' mi-a facut surpriza si la pranz,adica a mancat 180 gr piure de legume,mai cu rasete,moment in care eu ii varam repede o lingurita de mancare,de nu stia ce e in gura lui,asa consternat ramanea dupa aia!!Mia cu,cantece,cam intr-un sfert de ora a mancat,ca el de obicei in 5/7 min. termina.Asta e mai trebuie si fentati putin!
A,si mare veste mare:Azi l-am dat in leagan pt. prima data.mai intai m-am dat eu cu el si apoi l-am pus pe el singur si l-am leganat si radea de mama focului,in hohote,i-a placut fff mult.L-as mai fi dat dar ma gacdeam ca rade prea mult si era aerul cam rece ,asa ca 10 min. au fost de ajuns pt. azi!

Va doresc o noapte linistita fara multe treziri!

pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irda, ce fetita frumoasa si umblareata ai!!! Super ca ai pus poze sa vedem si noi copilasi umblareti.
Si celelalte mamici cu bebelusi care merg de-a busilea ar trebui sa ne arate poze, macar sa ne impacam si noi cu ideea ca intr-o zi si ai nostri or sa mearga .

Ai incercat sa o lasi pe Daria sa se uite la tv, la desene animate, atunci cind nu vrea sa pape? Ca asa fac si eu cu Eva; cind incepe sa rida, hop, ii bag lingurita in gura; si vrind-nevrind, papa macar 1/2 de castronel (nu-i dau tot atunci, pt ca daca ea nu-si da seama cit maninca, nu vreau sa bag in ea mai mult de cit are nevoie).

Ema, nici Eva, la peste 11 kile ale ei nu maninca atit!!! Mie mi se pare fff multa mincare pt un bebe de 6-7-8 luni.

Adriana, cuscra, FELICITARI PENTRU D3 al ginerelui meu scump si frumos, Aidan!!!!! Multi inainte!!!

Simona, LA MULTE LUNI!!! dofolfanelului si frumuselului Mario!!!

LA MULTE LUNI!!! si celorlati bebelusi sarbatoriti astazi!!!

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mamici am primit ieri INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI.Am scris cu litera mare caci e o veste mare.
Noi suntem binisor pt ca David e in continuare cu tratament pt bronsita si are o tuse urita ce nu il lasa nici noaptea sa doarma. eu lucrez cite 12 ore pe zi ajung seara la 22 acasa so dorm cu david in camera pt ca mama mea acapitulat deja. Se tot plinge ca e greu cu David si ca ea nu mai poate asa ca s=ar putea in curind sa angajez o baby siter. imi vine sa urlu caci atunci cind avea mama grija de nepotelul meu nu se plingea deloc sorei mele iar mie imi scote ochii ca nu o lasa David sa doarma. Sa vedem cit mai rezist cu acet trai. Va pupic pe toti bebeii si pe mamici ma grabesc sa ma bag in pat. LA MULTI ANI ! bebelinilor de azi si maine si sper sa mai am putere sa intru macar in weekend pe forum.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_barb spune:

Buna fetelor!

Sunt incepatoare in ale forumului, scriu doar ca sa va salut si sa va spun ca sunt o mamica foarte fericita, indragostita de ei.

Am cateva poze cu Alex: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusbarbosu/album?.dir=7318&.src=ph.

V-am pupat .

Laura cu bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69734" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (70)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_barb spune:

adresa corecta e http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusbarbosu/my_photos

Scuze

Mergi la inceput