vopsitul parului
Buna!Sunt insarcinata (4 saptamani)si as vrea sa-mi schimb culoarea parului!Este permis acest lucru?Unele persoane imi spun ca-mi va afecta fatul.....Voi ce credeti?
Raspunsuri
marrycalu spune:
Eu stiu ca in primul si ultimul trimestru nui bine de vopsit parul,dar sunt si pareri ca nu ar trebui vopsit parul pe toata perioada sarcini.Adevarul nul putem sti,cel putin eu nu stiu dar dupa 32 sapt.nu ma voi mai vopsi,nici in primul trim.nu mam vopsit voit,ma vopsisem cu 2 zile inainte de a afla de sarcina,sper sa nul afecteze pe bebe
karisma spune:
Poti sa te vopsesti linistita.Nu are nici o legatura copilasul din burtica cu amoniacul care actioneaza asupra firului de par.Atat doar, sa stai intr-o zona mai aerisita ca nu inspiri tu vapori de amoniac in exces.
karisma
dolcebaby spune:
Buna fetelor !
Si eu mi-am vopsit parul in timpul sarcinii,adevarul este ca mai rar ca de obicei... dar ce sa facem ??? Trebuie sa fim frumoase nu ?
dolcebaby
inaioana spune:
M-am vopsit normal in timpul sarcinilor. Cu decolorare si tot tacamul. Nu are nici o legatura cu sarcina, nu te afecteaza. Cel mult poate sa iti vina sa vomiti de la miros in perioada greturilor. Incearca sa o faci intr-un loc aerisit!
Sarcina usoara si bebe perfect!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cinta spune:
buna, Roxy ![]()
eu m-am vopsit tocmai weekendul trecut, dupa ce am intrat bine in al 2-lea trimestru de sarcina. si dupa ce mi-am intrebat doctoritza daca e ok.
cel putin pe aici nu am intalnit inca gravide care sa se cramponeze prea mult de treaba asta.
eu, ca sa impac ambele "tabere" am stat nevopsta in primul trimestru. asta ca sa am eu constiinta impacata ca am facut tot ce se putea pt bebe.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
roxy80 spune:
Va multumesc mult de tot pt raspunsuri!Nu stiam ce sa fac,pt ca parerile sunt impartite.Trebuie sa merg la o petrecere si chiar este nevoie sa ma vopsesc!Va multumesc inca o data si va pup.Sunteti niste dragute!
cinta spune:
Uite, la ce m-am mai gandit, Roxy
sper ca nu e tardiv mesajul.
daca e musai si nu poti amana pana in trim 2 de sarcina, incearca sa folosesti fie o vopsea mai putin agresiva, cum e LONDA [ eu sunt fan BES, deci nu fac reclama din interes], recomandata de stilista mea de la salonul [culmea] BES de aici. sau un nuantator.
te pup si distractie mare![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
danip spune:
Buna fetelor.
Sunt insarcinata in 6 sapt. si am aceeasi problema: se cunosc firele albe la greu (si nu am decat 27 de ani) si l-am intrebat pe medicul meu ginecolog daca am voie sa ma vopsesc, el a zis ca da, insa eu mi-am cumparat un nuantator pentru ca nu are amoniac. Daca nu trebuia sa merg la nunta sambata, mai amanam, dar avand in vedere ca dr. mi-a dat ok-ul o sa ma nuantzez
.
Pupici, Dani