Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristell - ma bucur ca sunteti mai bine.

Nicole - sper ca si voi sunteti ok.

Anya a fost cam maraita astazi. N-a prea inchis un ochi toata ziua. Mai devreme i-am facut baita si acum sta "agatata" la san, cu ochisorii inchisi. Asa ca scriu 2 cuvinte pe minut, sa n-o deranjez.

Alina

Anya mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Seara buna
acuma am terminat si eu cu tontorelu meu ,l-am pus in patut si isi canta singur

Vera Dani frumoase fetitele voastre
Ioana sint bune borcanasele nu ,eu va spun drept fetelor cu astea am inceput la fructe la legume :il fac, ca mi_a zis sai dau suc de morcov

Gata a adormit puiul

Cristell sanatate lui Stefania si pupic de la Antoine

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce litere am papat

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim Anya! Ne simtim mai bine. Azi am fost afara. Dar tot avem mucisori, ceva mai putini si nu a mai fost nevoie sa bagam aspiratorul noaptea. Am vazut pozele de la botez, pe restul le vazusem mai demult, f.frumoasa printesa ta. Si tortul a fost deosebit.
Si m-am uitat si la pozele Irinei. F.frumos si Vladut.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze intr-un album, ca poza de la semnatura nu era clara si nu se vedea ce baiat dragut am
da, si eu fac parte din randul mamelor modeste

Diana si Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea fetele,

Ii felicit si eu pe sarbatoritii zilei de 20 (ca tot a trecut miezul noptii ): Tudor Gabriel, Dennis Sven, Milan si mentiune speciala pt nepotelul meu Fabiano si inca o mentiune pt cele 6 luni ale lui Serban Andrei. Sa fiti sanatosi, cuminti si mancaciosi si sa le ascultati pe mamicile vostre care va iubesc mult.

Mai citesc din urma si revin;

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Dani,foarte frumoase fetitele tale.
Vera si Iulia e o scumpa.
Norina,cantitatea de supa (sau ce ii dai la masa respectiva) trebuie crescuta trepatat,iar cea de lapte scazuta treptat pana cand masa de lapte este inlocuita total.
Alina,e mai bine asa cu vaccinul.Ma scuzi ca te intreb,esti cumva pe pediatrie?
Bianca,ti-a zis bine coafeza numai ca eu iti recomand lotiunea tratament cu petrol de la Gerovital H3(e cam greu de aplicat si miroase urat) si samponul revitalizant din aceeasi gama.Sunt ieftine,dar foarte bune.
Meme,bine ai revenit.In ce oras locuiesti in Irlanda?
Diana,nu merge linkul de poze.L-ai facut public?

Noi am renuntat momentan la supa pentru ca nu ne place deloc.Cred ca ma apuc sa fac iaurt.In rest,Matei e cam agitat,poate recupereaza perioadele de cumintenie.Si se simte si la el "coltul"

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Asa, m-am intors.

Irina, ce bine ca nu sunt singura pe aici.

Dani_flor, sunt ti-am admirat comorile, sunt foarte dulci, uite asa-mi vine pofta de bebe nr 2.

Vera, Iulia e o scumpa, la asa un zambet si asa ochi mari si frumosi Vladut nu are nici o scapare.

Diana, confirm, link-ul pozelor cu Petrut nu merge.

Azi am inceput si noi diversificarea, cu 2 linguritze de morcov (din borcan cumparat, de la nestle) si uite asa de "mult" ne-a placut. Bietul copil, nu intelegea ce se intampla, se stramba ca o pisica ccc care scuipa un ghem de par.

Zau, fetelor, ca sunt tare confuza, nu stiu ce sa fac, el incepe cresa peste o sapt si nu stiu cum o sa ma descurc sau daca o sa pot sa-l alaptez in continuare. Dr a zis sa incerc sa-l tin numai pe lapte pana la 6 luni si daca nu merge sa-i dau o masa de legume. Eu am inceput cu legumele de acum ca sa nu inceapa si cresa si diversificarea in aceeasi saptamana, plus ca nu stiu daca tante de la cresa are timp sa-l ia cu azi o linguritza, maine doua...
Trebuie sa-mi fac un plan cu mesele lui si cu alaptatul si mulsul in functie de programul meu (care nu e regulat ca eu lucrez in ture) si nu stiu de unde sa incep.
Daca nu-i plac legumele ce fac?
Si daca-i plac cum trec eu de la un program de cinci mese pe zi exclusiv titi la numai 2-3 titi/zi intr-o sapt, nu ma trezesc ca-mi da laptele pe afara la birou?

Daca aveti vreo sugestie, as aprecia.

Va pup, noapte buna,

Mergi la inceput

Si daca tot a trecut de miezul noptii, sa
o felicit pe Ana Maria, singura aniversata pe 21: La multi ani, sanatate si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Anto,foarte sugestiva poza!O sa-i placa mai tarziu.In timp,se regleaza secretia la 2-3 mese de lapte pe zi,iar la inceput te poti mulge la munca si pui laptele la congelator si-l duci la cresa.
Eu nu pot deloc sa dorm,am baut pepsi.
Mai citesc despre Andreea,saraca.A intrat sotul ei si a spus cand si unde are loc inmormantarea.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput