Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Meme, eu asa fac. Imediat dupa sucul de morcov ii dau laptele. Si nu are nika. Chiar face la 2 zile kk
L-am intrebat si pe dr. Si el mi-a raspuns:"buna intrebare". Bebelusii nu au inca subst care fac amestecul ala ingrozitor la noi. Si mi-a mai explicat ceva cu spuma laptelui care se face ca un cocolos si se separa de morcov, fructe etc. Nu prea am inteles io bine. Cert e ca nu are nici o reactie ciudata. Nici fii-miu pe vremuri nu avea. Si numai asa ii dadeam, toate una dupa alta. Ca fara de laptic nu se putea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Dani ai o printesa foarte frumoasa. Seamana cu tine, intr-adevar, Maria. Dani nu te speria proportia fete-baieti e clar favorabila fetelor. Asa ca ai de unde alege. Merci de raspunsul cu hemangiomul. Am si o poza cu el .

Jadi
si eu cred ca ar trebui sa stopezi lactatia cu incetul. Adica sa mulgi din ce in ce mai putin. Pediatrul meu mi-a zis ca daca ii dau ceai sau apa bb-ul isi umfla burta cu lichid si nu ii se mai face foame si scad in greutate. Si parca tu vroiai sa fie mai gras nu?

Diana sa-ti traiasca voinicul. Merci de aprecieri.

Merci Irina. Vladut scumpule ia zi dupa mine Iu-li-aaaaaaaa. Vad ca ai inceput cu sfarsitul. Of, of abia astept sa avem o intalnire de gradul III. Ai gija cu oo-le caci vreau nepoti. Am incercat sa vad poze cu nunta…mici le vaz dar mari nu. Oare de ce? Si nici pe a Codrutei.

Nadana, Irina81, Tonnia, Marinela79 multumim de aprecieri.

Merci Ioana si bafta cu Olanda tara tuturor distractiilor.

Diana_n tare dragut Petrut. Sta in genunchi sau in picioare in poza cu patutul? He he Diana intr-un fel ii plang pe cei plecati de acasa…dar de cele mai multe ori as pleca si maine. Poate ne spui si noua intr-o zi cum de ati reusit.

Anto
multumim. E absolut dementiala poza cu morcovul. Dar nu dispera poate ca ar fi bine sa te mulgi si sa-I dai la bibe si sa pui la pastrare in frigi. Cum e la cresa? Cum e cu mancarea? Care e regula?

Mysweetest super cum se da jos dar nu ti-e frica ca va cadea? Of cand o voi auzi pe a mea ca spune macar ma…

Ruxandra si a mea are cojite ..voi intreba si eu pediatrul de solutia asta. Merci de pot.

Alinam si locca nu stiu ce sa zic de Advantan noi am primit aceleasi indicatii de la dr de familie pentru o iritatie urata de la pampersi…sorame-a care e medic mi-a zis ca in nici un caz sa-i dau copilului cu el caci nu ii face nimic bine ci doar inrautateste situatia.

Maddy ingrozitor popa asta cred ca-l admonestam cumplit daca imi facea asa ceva. Saraca fina.

Meme ai uitat de vb aia “Traiesc in Romanica si asta imi ocupa tot timpul”

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Dani_flor l-am prins in cadere pe Alexandru.

Vera
l-am surprins atunci cand se dadea jos dar nu practica prea frecvent fiindca il tin in patutul lui.

Irina am vazut pozele ..in cea de la liceu nu te-am recunoscut.

Baiatul meu da din picioare ceva de speriat..si le tine in sus si loveste in jucaria aia de zici ca isi ia zborul..a trantit-o adineaori si jos.

Am facut o mare afacere cu dovlecelul..am cumparat din Billa la 100.000lei/ kg si azi am vazut la mine in piata cu 60.000lei/kg .

Astazi pana la ora asta am papat asa:
ora 4.00-200 ml lapte
ora 8.00-90 ml lapte
ora 10.30-120 ml piure mar cu banana
ora 13.30- 220 ml piure legume(telina, pastarnac, dovlecel, cartof) cu carnita de pui(2 lingurite)
ora 17.00 iaurt( napolact...cica astea ar fi bune)cu banana-150 ml..

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, uite aici geaca de 30 lei.

Fetelor, miine s-ar putea sa apar pe net dupa vaccin. Sa nu va ginditi ca am emigrat fara sa va spun.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera o sa exersam . Si normal ca am grija cu oo-le ca si eu vreau nepoti .

Marlena sunt cea tunsa scurt din dreapta jos . Eram si eu tanara... ce vremuri...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Vera patutul are 5 pozitii pentru saltea, acum e pusa cel mai sus, iar in poza Petrut statea in genunchi, sprijinit pe fund.
Intr-adevar suntem singuri, dar datorita forumului DC (multumim frumos ) am mai gasit o mamica in Connecticut, apoi am cunoscut o alta din New Jersey unde ne vom muta curand. Apoi am cunoscut alti parinti de copii mici prin biserica romaneasca, dar suntem tare imprastiati prin tot statul.
Ne-ar place sa-l aratam pe Petrut la rude, doar parintii mei l-au vazut ca au venit de sarbatori, si tot atunci am facut si botezul.
Despre cum am ajuns aici, pe scurt : amandoi eram realizati, ne-am casatorit si am avut de ales : sta el in Romania dupa mine sau ma duc eu dupa el in State. Am inceput intr-o doara sa ma uit dupa job-uri pentru el si mi-am dat seama ca-l "omor" profesional, in schimb eu aici mai am o sansa de ceva cariera (sunt inginer telecomunicatii).

Diana si Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

aici cum am plimbat-o azi pe Iulia ne-a placut la nebunie.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Fetele, please .Spuneti-mi si mie cat lapte mai beau bebeii vostri acum cu diversificarea ca Iaris isi face greata de la el si nu mi-a papat azi decat 280ml pana acum.Ii place in schimb orice mancare ii dau cu lingurita, nu face mofturi la nimic, totul e ok sa nu-i dau lapte.''Babele'' ziceau ca daca eu nu am baut cat am foste normal.nu stiu ce sa fac cu el, i-am facut si o copro si e ok, examen bacteriologic cica se face numai nu stiu unde, nu fac laboratoarele, dar ma mir sa aiba ceva atata timp cat mananca altceva, orice.
Ma streseaza ca nu vreu sa aiba probleme cu Ca, la noi in familie se bea laptele in locul apei, ca avem o apa tare rea, mai bem minerala dar nu e prea sanatoasa pt rinichi,iar plata nu ne place, si mi-ar place sa bea si el laptic ca si noi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Bine v-am gasit...
Nu am mai prea intrat in ultima vreme..Alex e iar mucos, si cred ca ne da si vreun dintishor, fiindca e foarte nervos. De cateva zile nu ma mai inteleg cu el..imi ocupa 100% din timp.
Mari noutati nu prea sunt..am inceput si noi sa papapm mar copt si banana, si ne place ft ft mult.
Apropo..fetele care aveti deja experienta cu diversificarea...cam din cat mar sau banana se satura bebeii vostri? ma refer se satura doar din fruct? sau le mai dati completare si laptic? stiu ca ar trebui la ora 10 sa se sature doar din fruct, da nu stiu cam cat i-ar trebui ca sa se sature.
alex al meu e mortal...din mar copt se constipa , si daca vreau sa fac kk ii dau banana..noi suntem pe invers:)
si inca ceva..voi stiti cumva o metoda de a scade umiditatea din camera? mi-a zis pediatrul ca si umiditatea mare s-ar putea sa-i favorizeze mucii lui alex..stiu ca ar trebui sa fie maxim 60%, si noi avem cateodata si 80% umiditate.
V-am pupat.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Godzila, nu merge adresa postata de tine. iar ale noatra merg, le-am mai verificat o data.
Marlena tot iaurt de napolact mi-a zis si mie doctorita sa ii dau seara (pe la 6), sa pun in el banana si putina miere de vreau de nu vreau (nu stiu daca voi pune......dar mai vad je)
Diana ne-ai pacalit...am crezut ca sta in picioare Petrut.
meme eu acuma nu-i mai dau sa suga dupa suculetul de dimienata ca deja al nostru e tare consistent si se satura. Da, morcovul crud prin storcator. Desi eu primele dati (de 2 ori) l-am ras pe razatoare si l-am strecurat prin tifon .
Ioana, succes maine cu vaccinul. Tinem pumnii ..

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput