Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Mysweetest, felicitari pentru bebe care zice ma-ma. Deja vad ca v-ati specializat in diversificarea retetelor. Bravo! Am cam avut emotii cand am vazut poza cu bebe in pat. Ce facea de fapt? Era cineva care il prindea in cadere sau cum? Foarte frumos costumasul!
b_irina, felicitari si voua pentru bebe care s-a ridicat in 4 labe. Eu stiam ca de la 6 luni se poate incepe sa il pui sa stea in fundic cate putin in fiecare zi, in fct si de cum ii place lui.
ioana75, succes maine la vaccin. Mie dr mi-a zis ca sa ii dau "biscuiti populari" care au si gluten si zahar asa ca...
Liamia,succes la vaccin sa fie fara reactii.
Anya, bine ca ati scapat de vaccin. Ce bine stati la kg Ce cereale folositi voi in loc de biscuiti?
Diana30, ai fost tare cu "storcitul la oo"
Hildegard, exista biscuiti si fara zahar si fara gluten? Si voi stati f bine la kg, bravoo.
Karmenutza, succes in aventura diversificarii...
Irina81, sunt invidioasa, ce copii vorbitori aveti... Auzi, "tata" bravoo
Maddy77, felicitari pentru botez. Si noi am avut aventuri cu popi la botezul nostru, dupa ce l-a scos din apa l-a aruncat o data in sus de am crezut ca lesin acolo...
Noi suntem plimbareti de acum ca tot a venit caldura asa ca tot raman in urma si apoi tre sa recuperez. Nu mai zic de cand am inceput cu diversificarea asta o groaza de timp imi ia, spala, curata, iar spala si tot asa. Stai ca de sapt viitoare incep si cu supa... alta distractie

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor

dupa ce merge greu situl mai inchid si fara sa vreau pagina dupa ce am scris un mesaj
deci sa reincepem

LA multi ani sarbatoritilor care azi isi fac lunita ,pupici de la noi
Irina si noi am avut acelasi probleme cu baita ,decizia a fost ca ii facem baie in cada si merge struna

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna la fete si la bebelusi,

La Multi Ani cu sanatate si noroc pentru micutzele Maria-Mihaela si Ana Maria!

Am vizualizat si noi pozici de bebici dragalasi tare-tare! Cel mai mult mi-au placut sportivii si zimbaretii!!! Eu am exact una bucata poza in care fata mea zimbeste la aparat.

Mimsi, Mariutele noastre se pot bate pe locul 1 in concursul bursunilor, iar la pletosi, zic io, Mirunica Ioanei si Bianca lui maddy pot conduce detasat.

Antoanela! am ris cu lacrimi de privirea interzisa a bblinului tau! Oare ce-o fi gindit???

Marlena, o intrebare, l-ati prins atunci pe Alexandru in cadere, sau a experimentat o prima intilnire dureroasa cu podeaua??

jadi, l-am admirat pe Vladut!! Are ochi mari foarte frumosi! Vezi ca poti sa il pui si pe el la acrobati, e sg pe care l-am vazut stind in cap

Diana, suuuper Petrut cu revistutza, cu ce ati inceput, engleza sau romana??

Irina81, nu te amari cu vocalizele, tata e mai usor de zis decit mama. b_irina_c, Ioana mea a zis tata si a venit tot o fata .

Tonnia, imi pare rau ca nu gasesti lapticul! Dar se poate schimba, noi am schimbat de multe ori ca deh... la sugestiile nutritzionistilor de aici . Unu' ca PRE, altul ca HA, si copilul meu avea nevoie de AR ca regurgita. Cu diaria cu pricina i-am dat si HN (numai acronime ). Din cite stiu eu nu-i bai, alege si tu unul pe care sa fii sigura ca il gasesti si sa stii ca mergi cu el pina la un an pina il treci pe vacutza.
Nu mai stiu ce ai rezolvat cu Dinu, o sa incerc sa recuperez din urma, ultima mea info era ca nu papa mai deloc. Sper ca e bine acuma!!

A! Vizionat Si albumul de 4 luni al Iuliei Maria. Frumoasa protagonista, frumoase si pozele.

Va pe toate, fug sa imi iau mindra de la scoala,
revin mai pe seara

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Din cate stiu eu, cerealele dupa 6 luni au gluten. Cel putin cele de la Milupa.
In general, bebeii nu sunt alergici la gluten.
Mi se pare ca si cartoful are gluten, si daca bebe l-a mancat fara pb, rezulta ca nu e alergic.

Oricum, eu nu ii mai dau biscuiti Ancai, ca prea ii plac cerealele. De la 8-9 luni va manca sigur biscuiti de la frati-sau.

Si Anca e fetita cu silueta, numa' 7,100Kg la 5 luni. Dar sa fie ea sanatoasa

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu azi i-am dat un sfert de biscuite Petit Beur. Dr. mi-a zis sa ii dau linistita biscuiti din astia. Asa ca eu azi i-am bagat biscuitele in maglavaisul care il papa la ora 10......sa vedem ce va fi.
Meme, deci de vom vedea mai des pe aici
Karmenutza felicitari pentru primul suculet.
Eu am trecut din nou la lingurita primii pasi. Cand o vede deschide gurita. In rest nu prea.....
Vreau sa va zic ca s-a reglat si cu kk. Poate d ela branzica calcica, ca altceva nu i-am bagat.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Antonia, Mary, Irina, Marlena, Ioana va multumim pentru vorbele frumoase.
Daniela incepem cu romana pana o stapaneste cat de cat, apoi engleza, franceza si italiana. Da' cred ca-mi fac vise, nu cred c-o sa stea sa-l invat.
Cum adica nu mai gasesti lapte recomandat de medic??? Cum adica te suna in ziua vaccinului sa-ti zica sa te duci sa-l cumperi tu si s-o iei ca pe favoare faptul ca-ti zice unde sa te duci??? Pe cat de normale par chestiile astea la 90% din romani, pe atat de scandaloase ar fi aici.
Am ezitat ceva timp sa vin aici, ca n-am plecat de saraci, dar in ultimele 2 saptamani in tara am avut niste faze, mai ales una din ele m-a marcat pe viata ca-mi venea sa-l pe un individ, ca in ziua aia m-am dus intins acasa sa caut biletul de avion si sa-l pun la vedere, sa ma linistesc ca mai am putin si scap.
Si uite ca sar la alta chestie, dar iar imi amintesc ca unele din voi cautati carut mai inalt ca sa feriti bebeii de gazele de esapament. Initial m-am crucit, apoi mi-am amintit cata dreptate aveti sa faceti asta. Plus multe, multe altele care acum ma indigneaza teribil si inainte abia le sesizam, ca doar erau “normale”.
Si ghiciti? Cei de la consulatul din NY se comporta EXACT ca functionarii de acasa.
Ma scuzati ca m-a luat valul.

pupicuri la bebei

Diana si Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! Am fost si eu la o manichiura si un pensat, sa arat bine miine cind vaccinez fata.

anya, bine ca ati rezolvat cu vaccinul, sper sa nu aveti probleme.
LiaMia, mersic de pontul cu florile. Sintem o tzara de fantastici, adica in Austria costa 2 euro, iar la noi 8, ca deh, avem salarii de 4 ori mai mari.
simonique, multumesc.
Tonnia, cunostinta aia a zis ca va mai veni Lactana 1, acu au o problema, si a recomandat (neoficial) sa treci pe Lactana Pre pina vine 1, nu pe Lactana 2.
diana, felicitari inca o data ca ati plecat.

Eu cred ca cerealele si biscuitii ingrasa la fel de tare, la urma urmei e acelasi lucru ... faina.

Olandezu' de ieri vrea ca eu si sotul sa mergem in olanda acum, sa ne cunoastem. Sper sa fie fructuoasa vizita si sa semnam niste contracte. Numai ca niciunul din noi n-are pasaport valid. Cred ca miine mergem sa le facem.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

nanadana ii faci singurel in cada? Detaliaza te rog .

Dani al meu a zi "ma-ma" dar eu cred ca nu va mai urma nimik . Multe se zic asa ca la unii se nimereste sa fie asa si de aici se treage "zicala".

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Ce faci, Ioana, te distrezi tu ? sau au inceput mie sa-mi clipeasca paginile in fata

Felicitari pentru treaba cu Olanda. Au un standard de viatza ridicat, din cite stiu eu. Mie in vizita mi-a placut, dar cred ca sa si traiesti acolo e fain.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ioana, bafta si tie la vaccin! E adevarat ca fainoasele ingrasa - cand sunt date prea mult. Eu folosesc 1 masura in piure-ul de fructe si 2 masuri in laptele de seara (e bun ca somnifer ). La fel procedez si cu pustiul cel mare (3 ani) -dimineata 1 felie de paine cu... ce-o fi (de obicei mananca doar jumate) si seara tot asa, su paste, sau pizza dar nu intotdeauna. De multe ori ramanem la salata cu branzica si o felie de sunca sau 2 cremwursti...

Cat despre experienta cu vaccinul... era o gluma amara faptul ca am zis merci ca m-au anuntat inainte... - cam asa aratam azi dimineata.

Simonique, am mers pe Hero. Mi s-a parut ca se "comporta" mai bine decat Nesle-ul. Si merg cu orice fel de lapte.

Mergi la inceput