Fosta sotie- un pericol ?
Raspunsuri - Pagina 3
Sinziana7 spune:
Mda, nu cred ca merita efortul domnu'
Se implinesc azi 5 luni de cand ne stim, ne-am facut tot felul de planuri, iar el imi scrie foarte senin ca exa l-a intrebat cum se simte in noua tara, iar el ii trimite si ei ce mi-a scris mie sub pretextul ca ea il cunoaste si poate sa ii ofere o parere. I-am trimis inapoi mesajul cu pricina, iar el imi spune ca ii pare rau DACA m-am suparat si ca mai bine nu imi spunea...any comments ?
Pare ca de maine, de ziua femeii, arborez steguletzul de femeie libera si disponibila. Anyone interested ? :)))
Rufus spune:
Mie mi se pare o pregatire de relatie in 3, esti buna, dar mai sunt si altele, nu?
Mai ales in acest subiect, cu fundu' in doua luntrii inseamna lipsa de respect, in primul rand, apoi lipsa de dorinta pentru a merge mai departe. Descrierea relatiei anterioare, poze cu fosta, comparatii (in indiferent ce sens), precum si mentinerea legaturii fara nici un motiv sunt magarii pe fata si, pentru mine, de neacceptat.
Si cum mai sunt barbati pe lume (chiar daca sunt divortati), da-i un pic de timp sa se hotarasca ce vrea. Adica pe cine vrea.
Adica nu te grabi, indiferent de rationamentele care te imping sa o faci.
poze multe cu noi
nushulica spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Initial creeata de Sinziana7
Iar cu mine a insistat sa ii scriu fostului ca am pe altcineva...nu am facut-o pentru ca eu transasem clar si demult relatia aceea, dar i-am zis ca am facut-o ca sa am pace.
Va multumesc tuturor,
Sinziana
Mie genul asta de comportament mi se pare cu mult mai periculos decat fosta nevasta da poate-st io mai defekta.
si mie mi se pare la fel...adik cred ca trebuie sa fie genul de om posesiv si obsedat de fostii....doamne fereste nu mi-as permite sa am de-a face cu astfel de oameni....iti zic sincer ca eu de-as fi in locul tau de la inceput nu i-as fi permis sa mai tina legatura cu fosta (doar daca ar fi fost vorba de vreun copil)...chestia asta cu mailuri catre fosta cred ca m-ar fi facut sa sufarsincer nu-mi place asa ceva
iar faptul ca tot timpul te compara cu ea mi se pare deplasat tare adik cum sa te compare cu ea....pai da ce a lasat-o de buna!!!
nu e corect cu tine sa stii
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Corina75 spune:
Maaaai, da mare-i gradina lui Dumnezeu!!
Barbatii astia ori sunt prosti, ori asa sunt ei! In cazul tau, Sanziana, cred ca ai ajuns la concluzia corecta: iti pierzi vremea...lasa-l in pace cu fitzele lui si cu exa lui cu tot, ca mie imi pare ca vrea sa va tina pe amandoua in sah...ca sa se simta el 'barbat' (vb cantecului 'ma iubeste femeile...')
Cate am si eu de povestit, v-as tine vreo 3 pagini! Dar cel mai interesant la subiect e povestea unei bune prietene, care a avut o relatie de 5 ani cu un tip mai in varsta cu 12 ani ca ea, si cand se astepta mai tare sa se marite, ce credeti? Ala s-a insurat cu fosta lui prietena, chipurile 'iubirea vietii lui'...si fara sa-i spuna nimic actualei..adica prietenei mele. Si ea chiar il iubea, saraca, si i-a frant inima...desi muuuuulte magarii suportase in anii astia...Povestea nu se termina insa aici: domnul in cauza a divortat dupa un an, dupa ce deja se despartise de marea lui iubire dupa 3 luni de fericita convietuire.....
Sa mori, nu alta, cand am vazut-o pe prietena mea facandu-si iar sperante...ea inca mai tinea la el..si lui i-a convenit, ticalosului, sa aiba in bratele cui se intoarce...pana cand l-au apucat pandaliile si i-a zis ca nu da doi bani pe ea, ca e un nimeni, chestii din astea... si daca ati cunoaste-o pe fata asta: o bombonica, frumusica, tinerica, singurica la parinti, cu ceva situatie...
Si in final, ieri a invitat-o la o cina romantica de ziua femeii..chipurile sa-si ceara scuze ca a fost un prost, ca n-a stiut s-a pretuiasca, blablabla...
Si are aproape 40 de ani ticalosul....iar prietenuta mea nu poate scapa de obsesia asta... oricat imi bat gura cu ea....
Multa bafta, fetelor, si nu va pierdeti vremea cu idioti care nu va merita!!!
Corina si bb Andrei 24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: http://community.webshots.com/user/corina1975