FIV - 61
Raspunsuri - Pagina 15

Pis spune:
Buna dimineata fetele...am intrat numai sa va spun ca testul este negativ...acum sunt deprimata rau de tot...trebuie sa-mi "bandajez" ranile si sa vad dupa asta ce pot sa mai fac...Barbate-miu spune sa nu iau nici o decizie acuma ca sunt prea afectata...
Asta este...
Cand imi mai "repar" putin ranile intru sa mai vorbim...As vrea sa ma detasez cateva zile de subiectul FIV...
Pis

saftoiu_gina spune:
Buna fetele m-am prezentat la raport. Azi am facut primul Diphereline de 0.1 mg si merg in continuare ,in fiecare zi la 7 dimineata voi face injectia.Pe data de 13 voi merge sa fac o eco sa vedem cum evolueaza treaba.
Sa vedeti ce-am patit azi ,am cazuuuuut , m-am impiedicat de o bordura si vintul asta nenorocit de afara mi-a infasurat de picioare fusta si paltonul si am venit LATA.
Azi am cazut venind de le dr. , la urmatoarea eco merg pe data de 13 am inceput bine ,nu ?

alinuk spune:
Pis
Cat de rau imi pare....cuvintele sunt de prisos.
Eu as plange si as dormi si iar as plange
si de maine as lua-o de la capat. Cred ca nu e usor, dar asa as incerca sa fac...
Ce nu ne doboara, ne intareste!
Capul sus fata frumoasa!
................................................
Nimic nu-i intamplator!

andicu spune:
Buna fetelor.
Ma ca ieri nu mi-a mers calc. si cred ca si forumul a avut ceva probleme dimineata, iar seara l-am sarbatorit pe al meu sot, asa ca n-am apucat sa mai intru.
Pis, imi pare tare rau ca n-ai reusit!!!nu stiu de ce aveam senzatia ca o sa fie bine la tine!! revino-ti , linisteste-te si te asteptam inapoi sa continuam impreuna lupta!! uite o
si un
de la mine ca sa-ti mai treaca supararea!!
Alinuk, pe burtici!
Gina, tin pumnii sa mearga super tot tratamentul!!
Iliuta, drum bun si astept sa-mi scrii !
Liana, te inteleg perfect! imi pare tare rau ca ai dat si tu peste nemernica! eu atept pana luni ca sa repet analiza, sa vad daca o mai am. O sa faci tratament si o sa scapi!!
Veronici, ne dai vesti foarte bune!Felicitari ptr cei 4 embrioni! stai cuminte acum si sa dea Domnul sa ne dai un rezultat cu
!
Eu la servici si cam am treaba da' mi-e leneeee !!!
Andreea.Pozele mele

ingeras26a spune:
Pis, imi pare tare rau...dar trebuie sa iti lingi ranile si sa revii in lupta! Data urmatoare sigur vei fi victorioasa!!!
Saftoiu Gina las' ca ai inceput f bine! Stai fara grija, ca 13 tine noroc, si sa cazi e bine, dar inainte de sarcina, ca dupa...nu mai e bine!
Pupicei, Ingeras

saftoiu_gina spune:
Andicu multumesc, hai ca vreau sa te trag dupa mine.
Ingeras,eu sint cam ghinionista de felul meu ,acum sper sa am noroc.
Am uitat sa va spun ca am cazut in fata la o biserica ,semn ca trebuie sa ma rog ,nu? ,plec la scirbici

Dasha spune:
tuturor ,
Iliutadrum bun si ai grija de tine.Te atept sa mai vorbim.
Ginasa fie intr-un ceas bun iar rezultatul sa fie cu ochisori
Pis, sorry , dar trebuie sa fii tare si sa nu te dai batuta.
Veronicifelicitari pentru ; ai grija de tine si sa treci repede la
Liana, iubita , scapi tu si de asta.Bafta multa s-o faci K.O.
Va pup pe toate
si sa aveti o zi buna.
Never say never!

luli spune:
Pis of Doamne, mi-ai rupt sufletul
E bine sa inceric daca vei reusi sa te detasezi putin...
Veronici - bravo e foarte bine sa ai grija de tine si tinem aproape.
Fetelor haideti la www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=70110" target="_blank">FIV 62
Behind every love is a great story
Luli