Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Mersic de lamuriri Emily. Eu am zis asa ca asa m-au intrebat tipele din magazin daca doresc si jupon, si eu am ramas cu impresia ca la cercurile alea le zice crinolina...
K, deci revin cu intrebarea: e nasol cu crinolina cand dansezi? mai bine sa cer cercuri?
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Krelia..of of of...oare sa fiu invidioasa??? noup...sunt bucuroasa ca o sa ai "celebra" rochita...
pai..atat iti trebuia...ca nu te mai faceam nici un tur al orasului
![](icon_smile_big.gif)
![](bonjovi.gif)
![](pupic.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emilyjeuly/emilyjeuly.jpg)
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mersic de lamuriri Emily. Eu am zis asa ca asa m-au intrebat tipele din magazin daca doresc si jupon, si eu am ramas cu impresia ca la cercurile alea le zice crinolina...
K, deci revin cu intrebarea: e nasol cu crinolina cand dansezi? mai bine sa cer cercuri?Miresicade 15 iulie
pai, inseamna ca nici astea de la magazinele de rochii nu stiu exact care este ce este!
![](bang.gif)
fetili, va pup ca in scurt timp plec acasa sa sarbatoresc cu al meu barbat ziua mea!
![](icon_smile_big.gif)
![](bucatar.gif)
![](chitara.gif)
![](cinain2.gif)
![](iaobere.gif)
![](papica.gif)
![](patfierbinte.gif)
![](sexinpat.gif)
![](sexinpat.gif)
![](sexinpat.gif)
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
a-cicelin primul rand Bafta la examen sambata(ca sa nu mai faci un drum)si apoi CASA DE PIATRA SI SA SARBATORITI SI NUNTA DE DIAMANT TOT ASA DE INDRAGOSTITI CA ACUM, SI MAI FERICITI!!!!!!!Aveti grija de voi si de bb.
Multumesc mult de tot tuturor celor care se gandesc la mine.
Din fericire (sau din pacate pt mine) nu mai ajung la examenul de sambata ca au modificat ora, de la 9, au schimbat la 11, asa ca nu mai ajung, ca eu la 10 jumate am programare la coafor. Asa ca voi avea o restanta frumoasa in vara.
![](gravida.gif)
Mai am 3 de zile pana la nunta
POZE
ralucah spune:
mama ce agitatie pe aici ...ia sa fac si eu trecerea in revista:
Emily La multi (b)ani, sa fii iubita si fericita si sa ai o nunta superba.
A cicel - sa ai o zi frumoasa sambata si sa te gandesti si la noi cand te distrezi tu mai bine, la toate fetele de aici care iti tinem pumnii si ne gandim cu drag la tine (chiar daca unele scriu mai rarutz asa ca mine).
Cuscra - uite de aia de iubesc io pe tine ca esti dama cu caracter..si ai procedat corect.
Trenuleeeeee...mergem saptamana viitoare sa vedem sala de la Dristor??
pepenasule ce faci mama unde ai disparut???
Raza sincer iti spun, cred ca ar trebui sa iti ceri scuze pentru jignirile aduse kreliei. Nu ai dreptate si mi se pare total exagerata atitudinea ta. Esti un copil si trebuie sa te maturizezi, sa intelegi ca asa cum bine spunea si Sun Smile, un prieten te cearta atunci cand gresesti nu pupa in k_r si te lasa sa gresesti ca prostul in continuare. Ala nu e prieten. Sa accepti ca ai gresit este o dovada de maturitate de cele mai multe ori nicidecum de slabiciune.
Asaaaaaaa
Pliciule..ai gasit restaurant?
Tizabela spune:
Buna fetelor am ramas in urma cu cititul,dar astazi m-am pus si am recuperat totul iupiiiii sunt si eu la zi.
A.cicel iti urez sa ai parte de o nunta ca in povesti si te asteptam cu pozele de la eveniment!!!
Referitor la intrebarea voastra va spun ca crinolina este sigur aia care are cercuri(cea mai vanduta in romania este aia cu 3 cercuri desi destul de incomoda)ideala este aia cu unul singur la partea de jos,iar juponul este facut din mai multe fuste de tiull si este preferabil pentru comoditatea lui,dar sunt modele care se aseaza mai bine pe o crinolina!
In rest mai nimic am ramas in acelasi stadiu pentru moment doar mama ce mi-a spus ca a cumparat vinul si sampania (culori dif pt barbati si femei) la miresiciiiii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
ralu_trancu spune:
mergem, da de care vorbesti, ca parca era la Obor? da la o citrica cand iesim?
quote:
Originally posted by ralucah
Trenuleeeeee...mergem saptamana viitoare sa vedem sala de la Dristor??
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi
krelia spune:
chiar, cand facem o combinata la o citirica??? ..ca de vin fiert .... trecu vremea....numa' sa nu vina iar zapezile din kilimanjaro
quote:
Originally posted by ralu_trancu
mergem, da de care vorbesti, ca parca era la Obor? da la o citrica cand iesim?quote:
Originally posted by ralucah
Trenuleeeeee...mergem saptamana viitoare sa vedem sala de la Dristor??Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
andreea_trend spune:
... fetelor eu mor de ciuda...
Cand in sfarsit am crezut ca am terminat problemele cu netu... acum cand am cablu... de vreo 3 zile intre orele 11-16 eu nu mai pot intra pe forum....
Nu inteleg de ce... pur si simplu nu se incarca paginile...
Si acum ca am reusit si eu sa intru.......
Dya super rochitza... exact cum imi doresc si eu...
Krelia... sunt happy pt tine...
Si acum voi dezvalui si eu un secret... daca tot a inceput Krelia..
Rochitza mea tot de la Demetrios va fi... tot de afara o iau... ca de daca la noi au umflat preturile...
Voi proceda in felul urmator... voi proba cateva rochitze de la ML... pt a vedea care imi vine mai bine(pt ca la targ am probat 3 rochitze care aveau masuri diferite insa toate imi veneau).... si apoi matusica mea draga va avea grija sa o achizitioneze...
Deja stiu de o rochitza pe care am pus ochii, si la noi e peste 1500 de euro... iar la ei direct e aproape 700$...
Nunta noastra
Poze
BlueEyes spune:
Fetilii....ma bucur tare mult pentru voi... mai ales pentru cele care ati inceput serios cumparaturile pentru nunta. Eu inca sunt in faza in care nici nu-s sigura de modelul rochitzei... shi mai sunt doar 3 luni pana la nunta... dar gaseste fata rochitza pe placul ei....nu-i asha?
Am arvunit insa fotograful....rezervat....platit avans... Tare happy is. credeam ca nu mai gasim fotograf pe palcul nostru. Ii adevarat ca-i 2 in 1(nu aruncati cu pietre) ... dar ii cel mai bun de aici....deja am auzit-o de la multa lume. Ii adevarat ca-i shi mai scump ca ceilalti, dar nu-mi pasa Asha ca mai bifat ceva pe listutza.
Am dus si materialul de pernutza la inscriptionat....si imi place mult cum a iesit.
Apropo de logo...Rallu...ii de la mine ala care-l ai tu... dar nu conteaza, ca am reusit eu sa-i cresc putin calitatea. Cel original de pe site era chiar mai mic si mai deschis la culoare. Daca-l vrei si pe asta mai mare sa zici.
Pup la fete cucuiete Spor la pregatiri!!!
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...