Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by pisoi_turbat

mireasa inainte, mirele dupa
eu asa am vazut peste tot.

Eu am vazut invers, mirele primul. Asa le-am facut si noi.

15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Divine, Giova, exact asta spuneam, ca nu m-am suparat sau ca n-am senzatia ca are ceva cu mine personal....am crezut doar ca din cauza mea, s-a aprins discutia si mi-am cerut scuze....
Sa nu credeti cumva ca mi se pare corect ce-a facut Raza, adica faptul ca a vorbit despre altcineva, mai ales pe un forum public. Si exact ce i-a spus Krelia, ca este uneori prea copilaroasa, exact asta i-am spus si eu la un alt subiect cand a "sarit" la mine dintr-un anume motiv....la fel si atunci, probabil a crezut ca am ceva cu ea, numai ca intelesese total gresit ce spusesem eu...
Asa cum de altfel nu sunt de acord cu faptul ca a numit-o pe Krelia "nulitate"...sa fiu dragutza, e un pic cam dur termenul...nu poti folosi un asemenea cuvant cand nu cunosti persoana aproape deloc..
Si astazi dupa ce am intrebat-o pe forum si-am vazut-o atat de inversunata, i-am trimis un PM, chiar eram curioasa, eu crezand in continuare ca e vorba de discutia cu pozele....nu a raspuns si oricum nu mai are rost pt ca acum am aflat despre ce era vorba...
Eu propun sa incheiem discutiile astea, e pacat...hai mai bine sa incepem sa-i face galerie lui A.Cicel ca mai are putin, putin pana in ziua cea mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Eu propun sa incheiem discutiile astea, e pacat...hai mai bine sa incepem sa-i face galerie lui A.Cicel ca mai are putin, putin pana in ziua cea mare....

Ca bine zici....cu discutiile astea. Si chiar ca am nevoie de galerie...ca la ora 8 merg si la eco, poate aflam daca are putulica sau pasarica BB. Am niste emotii.....

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by tigrutz

Ca bine zici....cu discutiile astea. Si chiar ca am nevoie de galerie...ca la ora 8 merg si la eco, poate aflam daca are putulica sau pasarica BB. Am niste emotii.....

15+
POZE

Chiar voiam sa-i scriu Tigrutzei ca AZI trebe sa facem galerie!!!
Deci, fetelor: OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Sa bata tobeleeeee!!!
A.Cicel ... asteptam

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A.cicel tin pumnii.
doamne da sa aflati sexul pe care v-il doriti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete dragi,
Alynutza treceti cum vreti voi. Nu exista o regula.Se practica numele mirelui primul, pt ca in trecut(ce exprimare ceausista) socrii mari faceau nunta. Noi am ales impreuna sa fie trecute doamnele inainte..adica eu si nasa!
Gio iti tin pumnii sa fie bine pe 10! Si o sa fie!
Asa..in alta ordine de idei...desi pe la capitolul 43 mi-am propus sa tac si sa dau doar binete pe aici, nu ma pot abtine. In primul rand pentru ca e INCORECT si ABERANT si in al doilea rand pentru respectul si prietenia ce i le port Kreliei!
Cand eu mi-am exprimat o parere si atat, fara jigniri si fara insulte, am fost acuzata ca aduc 'atingere' integritatii unor persoane si forumului. Spusesem doar ca mi se pare normal si logic sa se deschida un subiect special pt probleme tehnice sau sa se vorbeasca in Pm, pentru a nu umple 3 pagini cu aceeasi problema. Si un subiect tehnic ar fi foarte util si pt miresicile care vor dori sa-si puna poze in viitor! Asa ca Tigrutz...nu eu eram cea care "i-a provocat stari de greatza in PM Razei! Pentru ca era o problema banala pe care am preferat sa o expun aici.
Asa..Raza, draga mea, daca tu asa procedezi si in viata de zi cu zi, permite-mi sa-ti spun ca e grav!
Krelia a avut decenta si bunul simt sa-ti spuna frumos ca ai dat-o in bara. Nu te-a jignit ba chiar ti-a atras atentia, asa cum fac sau ar trebui sa faca prietenele intre ele. DAR, ca mai mereu, tu te simti ofensata de orice. Nimeni nu te-a insultat, nimeni nu ti-a reprosat nimic, toate te-am compatimit cu soacra, cu sefa, cu banii..cu n lucruri. Apropos..sa stii ca e un forum public unde...in principiu asa, nu e tocmai firesc sa-ti speli rufele murdare! Daca tu spui ca-ti place zambila si eu spun ca mie nu-mi place, tu o iei in nume personal! Apai fata mea..asta se cam numeste mania persecutiei! DECI..nimeni nu te-a facut in nici un fel, niciodata! Sau ar trebui sa gandim si sa vorbim toate aceleasi lucruri, ca si cand am fi niste roboti? Eu nu cred asta!
Stii de ce am reactionat? A spus-o Rallu mai bine...azi a fost o zi urata de doliu pe DC-ul nostru drag! O mama a plecat spre alte parti, lasandu-si copila fara caldura si iubirea ei! Un scandal rusinos, intre prietene, nu-si avea rostul!Eu iti doresc sa te gandesti mai bine cand vorbesti si sa incerci sa realizezi ca nimeni nu te vaneaza sau te urmareste! Si poate si niste scuze ar fi oportune! De dragul prieteniei si al faptului ca mai ales Krelia nu te-a jignit vreodata!
Krelia...tu stii ca eu te apreciez pentru ce esti! Ca prieteniile legate aici, pot depasi limitele forumului! Si asa se intampla!
Eu, in numele meu si in numele fetelor care au inteles situatia, ITI CER SCUZE! Sa nu fii suparata si sa nu crezi vreo clipa ce s-a scris despre tine! Esti un om minunat, mereu dispus sa-i ajute pe ceilalti!
Uite un buchet de flori pentru tine(si cu niste bulbi printre)
Fetelor, haideti sa fim unite, sa vorbim despre 1001 lucruri, sa readucem bucuria aici! Sa fiti toate miresici frumoase si fericite!
Andreutza...facem galerie, cum sa nu? Hai Andreea!

P.S. Imi cer scuze ca m-am intins si ca am "vorbit". Dar asa sunt eu...justitiar pana la capatul Pamantului, indiferent de consecinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

a.cicel sa dea DD sa aveti exact ce va doriti(oricum un bb este pe drum). Sa te odihnesti cat poti de mult.poate tine DD cu voi si aveti o vreme superba, oricum veti fi niste printi.
NicoletaB trimite-mi si mie pe PM mai multe despre costumul mirelui.
Fetelor care va-ti luat rochite de la Creal spuneti-mi si mie pls unde ii gasesc...aseara am fost in Unirea si am intrebat pe acolo si raspunsurile au fost ba la et1 ba la 2, ba intr-un capat sau altul, eram total dezorientata.
Am gasit verighete in pasaj la universitate cu aur romanesc....cica..Chiar o fi romanesc??? oricum pretul este acceptabil, si modele destule iar ca timp de executie este relativ scurt cam o sapt.
Am mers si la magazinele cu rochite dar peste tot inchide la ora 18.00.tre sa-mi iau liber cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Carmen firma Creal e in Magazinul Victoria, la etajul 3 in capat pe stanga! Succes!

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

a.cicel sa dea DD sa aveti exact ce va doriti(oricum un bb este pe drum). Sa te odihnesti cat poti de mult.poate tine DD cu voi si aveti o vreme superba, oricum veti fi niste printi.
NicoletaB trimite-mi si mie pe PM mai multe despre costumul mirelui.
Fetelor care va-ti luat rochite de la Creal spuneti-mi si mie pls unde ii gasesc...aseara am fost in Unirea si am intrebat pe acolo si raspunsurile au fost ba la et1 ba la 2, ba intr-un capat sau altul, eram total dezorientata.
Am gasit verighete in pasaj la universitate cu aur romanesc....cica..Chiar o fi romanesc??? oricum pretul este acceptabil, si modele destule iar ca timp de executie este relativ scurt cam o sapt.
Am mers si la magazinele cu rochite dar peste tot inchide la ora 18.00.tre sa-mi iau liber cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

AM ROCHITA.....adica abia am comandat-o dar pot spune ca deja o am. e de la cochet groupe. cine a fost la casa poporului in ultima zi si a vazut prezentarea lor de moda probabil ca a remarcat-o. a fost prima rochita alba (numai ca a mea va fi crem unt) si este fronsata fustita si corsetul fff mulat si in forma de inimioara. e frumoasa foc si am laut de la ei si voalul ca fie in ton. imi pare rau ca nu am pozat-o dar cand ma duc la proba- peste 3 saptamani o sa o pozez SIGUR si pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Asa ca Tigrutz...nu eu eram cea care "i-a provocat stari de greatza in PM Razei! Pentru ca era o problema banala pe care am preferat sa o expun aici.

Sunsmile, mi-ar placea sa stiu cand am spus eu asta....nu cred ca fraza asta imi apartine, nu e stilul meu, dar poate m-a lasat de tot memoria....

Mergi la inceput