Naturiste si homeopate (16)
Raspunsuri - Pagina 7

Dianadi spune:
Dr.Larisa Ionescu Calinesti este oare fiica dr. Stefan Ionescu Calinesti, inventatorul Pell-Amarului?
Miorita, tu stii cumva? Imi place, si ma voi duce in continuare la ea, dintre multi medici naturisti sau homeopati pe care i-am vazut.
Unde sunteti, fetelor?
Weekend placut!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

mioritaus spune:
DIANA, da este posibil sa fie fiica dansului, eram in cabinet cand a promis cuiva niste cutii de Pell-Amar (eu stiu , sau cel putin rude...?)
Am fost la dr Medicover , am facut analize pt tiroida care mi-au iesit in limite normale.Sunt in continuare anemica, hemoglobina este 9, sunt programata la o eco cardiaca pt ca mi-au gasit extrasistole.Iar am cazut in butoiul cu smoala.....trebuie sa fac ceva si nu stiu ce....Am primit trat cu vitamina C, bio seleniu zinc,tandiferon folic,cu toate ca as vrea o solutie de fier natural (era una de la Favisan, stiti voi ceva?)si Gingor Forte cu gingo biloba.Dupa ce fac eco cardiaca daca este cazul am sa primesc tratament, deocamadata stau pe astea plus ce mai luam eu.Menstruatia este abundenta, trebuie sa merg la toaleta din ora in ora si zici ca am robinetul cu mine pret de cateva secunde.Deja ma bate gandul la operatie, doctora mi-a explicat ca este posibil ca sa fac extrasistole datorita anemiei (normal , nu stiu de unde mai exist dupa 2 zile de asa sangerari).
Va pup
Miorita

arinna spune:
Fetelor, voua cate remedii homeopate v-a dat?Mie doar unul, si doua gemoterapice, dar merg la alta dr.

Dianadi spune:
Buna dimineata! Ce soare e afara, sa avem incredere, cineva m-a invatat sa multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ceea ce sunt si sa ii multumesc pentru aceasta zi!
Miorita, telefonul reprezentantului Favisan in Bucuresti este 0723/670 998. E o doamna din Timisoara, o poti gasi de luni pana joi (in weekend pleaca acasa).
Tratamentul prescris de d-na dr.Ionescu nu te-a ajutat pentru aceasta problema?
Arinna, doctorita mi-a dat de facut analize, si deocamdata nici un medicament, a zis ca o sa iau Vitex, intru in club. De la Similimum iau o data pe sapt 5-7 granule, nu am vazut o schimbare. Cred ca trebuie luate mult timp.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

mioritaus spune:
ARINA, NU CONTEAZA CATE REMEDII LUAM FIECARE, REMEDIILE SE DAU PERSONALIZATE.DACA AI PRIMIT NUMAI UNUL, INSEAMNA CA NUMAI DE UNUL AI NEVOIE.IN ORICE CAZ ASTA DEPINDE SI DE COMPETENTA MEDICULUI LA CARE MERGI, DE EXPERIENTA LUI, DE CAZURILE ASEMANATOARE PE CARE LE-A REZOLVAT SAMD.DACA NU AI INCREDERE IN ACEST MEDIC, CONSULTA TOTUSI ALTUL.ANUL TRECUT, IN MAI , CAND AM MERS LA CENTRU'LA DR RADU AM PRIMIT LA REMEDII DE NUMAI STIAM DE MINE;LUAM LUNI, MIERCURI,VINERI UNELE,MARTI JOI ALTELE IAR SAMBATA SI DUMINCA ALTELE.PE UNELE LE LUAM DIN 2 IN 2 SAPTAMANI.A TREBUIE NEAPARAT SA IMI FAC O SCHEMA CU TRAT HOMEOPAT PT CA AVEAM SI TRAT FITOTERPEUTIC PLUS TRAT CU UTROGESTAN PLUS SEDINTELE DE ACUPUNCTURA.GASESTE UN MEDIC IN CARE SA AI INCREDERE, CARE IL SIMTI APROAPE DE INIMA TA. SA STII CA, CONTEAZA TARE MULT SA AI INCEREDERE IN TRATAMENTUL PE CARE IL IEI SI INCREDERE CA AI SA REUSESTI.
MIORITA

mioritaus spune:
DIANA, ITI MULTUMESC PT NR DE TEL....AM CAUTAT PE SITE-UL LOR DAR NU AM GASIT ACEST FIER...AM SA SUN SI PE DNA. RESPECTIVA.ESTE POSIBIL SA CONFUND FIRMA.
DR. LARISA MI-A DAT TRAT SI AM REZOLVAT SANGERAREA INTR-O OARECARE MASURA;DE LA 4 ZILE AM AJUNS SA AM HEMORAGIE DOAR 2 ZILE,CHEAGURILE NUMAI SUNT MARI, INSA SI ASA ESTE MULT PT ORGANISMUL MEU, IN CONDITIILE IN CARE EU AM AVUT O MENSTRUATIE ABUNDENTA DECAT MI-A VENIT PRIMA OARA.CE SA FACA SI DANSA MAI MULT DE ATAT?MI S-A SPUS CA STRUCTURA UTERULUI ESTE PROASTA SI SA MAI TRAG DE EL
ERA O FATA PE FORUM CARE IMI RECOMANDASE NISTE TINCTURI, AM NOTAT UNDEVA, DAR ASA CUM STII SI TU ASA SI EU .
COLEGA MEA CU CARE AM FOST LA DR LARISA A AVUT CICLU DE PE 16 IANUARIE SI CAND AM FOST CU EA LA DANSA, ADICA PE 10 FEBRUARIE MAI AVEA INCA.A PRIMIT UN TRAT PT INCETAREA MENSTRATIEI CU CEVA CEIURI SI UN AMESTEC DE CONDIMENTE.CREDE-MA CA A DAT REZULTATE DUPA 2 ZILE.
MIORITA

arinna spune:
Miorita ce fel de hemoragii ai , intre cicluri au ciclul abundent il consideri hemoragie?

Bianca B spune:
io sunt Z17 si ma dor salele ca inainte de CM. Oare chiar sa nu fi avut noroc nici luna asta. Mama lor de urati, chiar asa de repede sa-si fi trimis mesagerii!
Bianca

Bianca B spune:
Marrina, ce mai faci? Nu te-am mai vazut cam de multisor, stiu ca nu fac prezenta zilnic, dar parca nu te-am mai vazut de ceva vreme. Sper ca esti bine
Bianca

arinna spune:
Fetelor,Daiana, ziceti-mi si mie pe scurt de ce v-a dat Vitex- sa trag si eu o concluzie- pt fibroame si chisturi si infertilitate ?Nu prea am timp sa aprofundez...