Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Mioritaus, n-a fugit Vitexul la alt forum...era numai pe pagina a-2-a.

Apropo de soia, si eu imi facusem un bun obicei sa consum produse din soia doua zile pe saptamana (mai ales laptele de soia care este un "deliciu"...) dar de cand fibroamele mele au luat-o in balarii m-a cam pus pe ganduri! Plus ca am citit tot felul de pareri contradictorii: unii zic ca trebuie mancat minim 250 gr. soia/zi, altii zic ca nu-i buna, ca produce tot felul de dereglari. Pe cine sa mai crezi???????? Sotul meu este cel mai fericit ca am scos soia din meniu! De cate ori vedea mancare cu soia pe masa imi spunea ca nu ma poate priva de aceasta bucurie dar ca el se sacrifica si mananca altceva! Nici nu stie el ce i se pregateste pt. urmatoarele saptamani....

Arinna, in general uleiul de masline virgin sau extravirgin nu se foloseste decat pana la anumite temperaturi dar cel clasic da.

Bianca, daca esti cuminte cum mi-ai promis iti aduc cadou din Ro o cutie cu naprasnic!

Va pe toate,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

MadaS,ai primit PM de la mine?
Sa ne ti la curent cu tratamentul dat de noul dr. homeopat.

Pupici. Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

FETELOR,care mergeti la Centru'pt acupunctura , nu uitati sa va luati la voi un prosop mare din ala de plaja, acolo cearceafurile nu se schimba, nu au prosoape de harie ca la alte centre, nu isi permit sa aiba, conditiile sunt rele...Apopos de ce zicea BIANCAca avea muschii incordati la sedinta respectiva....si mie mi s-a intamplat sa nu poata baga acele in locurile respective, organismul le respingea, efectiv le arunca afara.O sa cereti voi mai multe explicatii, acolo la fata locului, nu va sfiiti sa intrebati, ei prin noi exista si isi iau salariile si pe unde am umblat prin Centru' nu am dat decat de dr amabili.
ARINA, la Cora gasesti ulei de palmier, sunt la bidoane de plastic galbene de 3 litri, la cutie de metal 4 litri, nu uita ca este ca untura nu poti folosi la salate, decat la prajit, pt salate uleiul de masline.Uleiul costa 4 litri 170 mii lei.
STUART, trebuie sa mancam cu masura.....orice aliment mancat in cantitati mari face rau, ne ingrasa samd. Nu trebuie sa mancam numai soia in fiecare zi, pur si simplu avem la indemana si pestele si pieptul de pui (dr Larisa a zis sa o lasam mai usor cu puiul pt ca acesta contine hormoni datorita hranei pe care o pimesc pt a creste in timp record), asa este si cu soia, si ea contine estrogeni, si plus de asta avem la indemana legumele congelate (atentie la cele cu orez pt ca contine colesterol), mancati ananas este bun pt celulita si mie imi tine si de foame ( il pueti amesteca cu putin piept de pui si un sos de iaurt, este mai exotic).Sotul tau are dreptate cu soia, nici sotului meu nu ii place dar il mai pacalesc (amestec granulele de soia cu carne si nu se simte).
VA pup si succes mult fetelor astazi la Centru'.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miorita,

..multumesc pentru informatii ....

Ai discutat cu dr Larisa despre dieta? Ce a zis despre grupele sanguine? Din pacate nimic nu mai e sigur azi, nici pestele, decat cel oceanic si de prin marile nordului, cam complicat...poate trebuie sa ne facem crescatorii proprii :)
Am luat soia de la Sano vita,bucatele rotunde acum am pus-o la fiert, se pare ca nu miroase deloc...sa vedem pana la sfarsit...alta data am luat niste bucati mari si mi -sa intors stomacul pe dos de miros...
Mi-ai adus aminte de ananas, e foarte bun crud :) dar sa fie copt...
In legatura cu acupunctura, cred acum e cam frig acum la centru sa ne dezbracam pe acolo, tu ce parere ai? Mai faci acum, cat dureaza o sedinta ? Mi-a "placut" incalzirea cu sobe

Stuart, nu stiam ca exista si ulei de masline clasic...eu am acum virgin...

Si-a luat cineva suplimente de la firma Heritage ?

Poate facem o analiza comuna a sfaturilor generale pe care le primim de la medicii de la Centru...stiu ca tratamentul e inividual, dar macar ca diete, pareri, acupunctura, informatii interesante, recomandari si mai ales...rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Saru'mana Stuart si promit ca am sa fiu cuminte, adica mai bine zis am sa incerc din rasputeri sa fiu cuminte.
Ma luai cu vorba ieri si uitai sa raportez: Z 7, doar 2 zile rosii si alte doua cu pete, am si uitat cand am avut ultima data asa scurta menstruatie, am scapat si de durerile de burta si spate din prima zi, se pare ca imi prieste trat naturist. Dar cea mai mare bucurie e ca am scapat de tictura de telina, numai daca ma gandesc la ea ii si simt gustul. Asta e luna in care as putea sa devin , asa ca parca mai voios si mai cu drag.
Fetelor si eu am citit ca soia nu e indicata aspirantelor, nici nu stiu pe cine sa mai cred, totusi mananc de 2 ori pe sapt, sper ca nu e prea mult.
Cate si la fiecare si haideti sa mai animam acest subiect, va rog eu din suflet, chiar imi pare rau ca nu mai sunteti atat de active.

Bianca

Mergi la inceput

Bianca,

...pai scriem zilnic, chestii interesante, cum nu e animat subiectul?Poate ca nu suntem prea multe, dar esenta conteaza... trebuie sa apara si fetele care au fost azi la centru'
Pentru ce luai tinctura de telina ?
Mult succes mai departe, cu bb !
Chiropractica nu stiu sa se aplice pe-aici...nu stiu daca s-a pricepe la asta, mie mi-ar fi teama, am vazut niste emisiuni in care au nenorocit oameni...si nu erau din Romania...

Miorita,

...banuiesc ca soia asta mai mult se manaca prajita si-atunci vai de regimul meu...azi am mancat si parca ma baloneaza cu apa aia care ramane in ea...si cere mult ulei...si nici nu-mi place,...ma-mbolnavesc de ficat daca mai mananc asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Am sosit!
Am fost ieri la centru. Mi-a placut foarte mult de dr.Larisa Ionescu Calinesti. Mi-a dat sa fac analize, pentru ca am un cm de 25 de zile, in zilele 18-20, dar m-am putut programa doar pe 10 martie, in ziua 21. Am intrebat-o pe doctorita daca e OK, si ea mi-a zis ca da.
Voi ce stiti, la un cm mai scurt, daca se fac analizele in ziua 21 se afecteaza rezultatele in vreun fel? Miorita, multumesc pentru recomandare, m-am intalnit cu fosta ta colega Ruxandra.
Doctorita mi-a spus ca pe urma vom lua Vitex, voi intra si in clubul Vitex! Am mai fost pe la multi medici, am cules informatii de la fiecare si cred ca o sa ma tin de aceasta doctorita. I-am zis si de acupunctura, a zis ca se gandeste cui sa ma recomande pentru fertilitate.

Si eu stiu de soia ca nu este buna pentru aspirante. Se poate face si musaca, probabil si macaroane, nu neaparat prajita.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dianadi Analizele din "ziua 21" se fac la 7 zile dupa ovulatie deci incearca sa-ti monitorizezi ovulatia luna asta )eventual masoara-ti temperatura bazala). S-ar putea ca in cazul unui CM scurt sa se produca ovulatia in ziua 14 si faza luteala sa fie mai scurta sau sa se produca ovulatia mai repede si faza luteala sa fie normala. Creu de decis intr-adevar cand sa faci analiza. Prea repede sa nu fie, zic eu.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Multumesc, marrina, ovulatia se produce cu cate zile inainte de crestearea temperaturii, ca mi-a iesit din minte?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Daiana,

...acupunctura nu o fac tot ei, medicii? sau asistentele lor ? De ce trebuie sa te recomande cuiva?

Or fi chinezii destepti da cu soia aia au dato-n bara
gata am renuntat definitiv.

Oricum am ajuns sa mananc doar broccoli, suc de morcovi, cateodata biscuiti integrali ( sarati sunt buni) ceai verde, ceai de iasomie, peste, curcan, mere, legume congelate, se prepara f repede, fructe uscate...si apa multa.Am luat intr-o zi legume congelate si bame , le-am amestecat si mi-am stricat tot cu bamele alea,pusesem 2 pungi de legume si una de bame, a fost imposibil sa mananc mai mult de-o portie,gata si cu bamele.

Mergi la inceput