Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

carpediem, eu iti recomand Vitex Agnus Castus pentru reglarea balantei hormonale. In Romania se gaseste sub forma lichida (Mastodynon) sau solida (Periodin). Ambele se gasesc la farmacie, nu la Plafar, desi sunt pe baza de plante. Exista si un subiect pe forum legat de Mastodynon. Daca vrei un tratament mai complex, citeste tratamentul Liviei. Pentru ca sa-ti vina CM acum (daca nu esti gravi), ai nevoie de progesteron.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Dianadi, Miorita, multumesc pentru raspunsuri!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salutare!!
Bubulina1 multumesc de raspuns.Azi sunt in ziua 54.Si tot nu sunt semne ca ar veni...Sub ce forma trebuie sa iau Progesteron,ca sa-mi vina?Ca nu stiu...Iar despre tratamentele Liviei,eu n-am vazut vreunul pt reglarea menstruatiei...Am vazut pt infertilitate feminina si masculina,pt noduli...alte chestii.Poate imi poti da amanunte,te rog!!...Eu mi-am luat de la plafar o tinctura MenstroFit pt reglarea menstruatiei si Branca Ursului.Astea mi le-a recomandat doamna de acolo.De altfel,scrie si pe prospectul lor ca sunt bune pt amenoree.O sa iau si Mastodynon,mai ales ca-mi trebuie si pt mastoza la sani...
Vreau sa ma duc sa-mi fac toate analizele hormonale,cam care sunt acestea?Cum se numesc?Sau le spun doar sa-mi faca analizele hormonale si stiu ei despre ce e vorba?
Multumesc si astept un raspuns daca se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Va pup

Ce mai faceti ? Nu v-am mai scris de muuuult dar am intrat sa va dau o veste dupa tratamentul Liviei pe care l-am inceput prin noiembrie anul trecut iar in ultima luna am facut ceva mai complex dat de Livia special numai pt chisturi si cu ajutorul lui Dumnezeu,s-a produs surpriza am ramas.
Mi-au iesit 2 teste pozitive si sapt asta o sa merg si la medic.
Deci curaj fetelor, aeasta minune se va realiza pentru fiecare dintre noi!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

FELICITARI Alina!!!!!!!!!!!!!!

Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri din plin de aceasta perioada ca-i face bine si lui bb!

&,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Alina FELICITARI sarcina usoara si bebel sanatos si sa ne ti la curent cu evolutia sarcinii

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Alina.n, multe felicitari pentru sarcina. Sa fie una usoara, fara aventuri si sa ai un bebitz frumos, sanatos, istet si norocos!!! Te trec pe listuta noastra la modele, ca esti unul demn de urmat!!!

In rest ce mai zic fetele-cochetele??? Cum va merge? Ce mai e nou la voi? Fetelor, sa fiti bucuroase, ca la voi vine primavara!!! Stiu ca acum e vreme urata, ploua, sunt inundatii, dar ganditi-va va in curand totul va infrunzit si pomii vor fi in floare. Si ca sa va fie mai usor sa vizualizati asta, mergeti si cumparati-va niste flori, orice flori, care va plac, ca sunt frunoase. Puneti-le in vaza preferata si faceti-va o ciocolata calda, acoperiti-va cu o paturica si vizualizati, simtiti in sufletul vostru primavara!!! E acolo si va garantez ca vine. Si afara, si in sufletele si in viatile fiecareia dintre noi!!! Fiti tari, capul sus si pieptul inainte...

ANUSKKA si carpediem v-am trecut pe listuta noastra, ca v-ati declarat (in curand) naturiste. Va urez si eu bun venit, sedere placuta, cu rezultate de succes!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

FELICITARI ALINA SA AI SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI FRUMOS!

Era si timpul sa apara si pe aici REUSITE...!
Alina draga, eu am o mare curiozitate, (m-am gandit tot timpul de cand am inceput tratamentul homeopat in caz ca se intampla si la mine minunea) dupa ca ramai insarcinata mai continui tratam. naturist pana ajungi la ginecolog sau opresti imediat ce ai 2 liniute?

Pup naturistele si homeopatele, bun venit si sedere scurta, scurta - Anuskka si Carpediem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

FELICITARI ALINA PENTRU REUSITA!
Fetelor, vreau sa stiu cum luati voi Vitex-ul, inainte de masa sau dupa masa?

pupicei,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Alina FELICITARI sarcina usoara fianlizata cu un bb de exceptie
Eu la prima luna de clomifen (z5-9) azi z10: end 5 mm, OD f. 16mm, OS 3f. 10 mm. Stiti cumva ceva naturist pt. a stimula endometru sa se mai ingroase putin?

katthy

Mergi la inceput