Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
catutza spune:
Am vazut aseara la stiri pe "Antena1", ca vor sa se stea 3 ani acasa cu copii nu 2 ca acum.Ca de la 3 ani se primesc copii la gradinita.A mai vazut cineva stirea? Daca se va aproba vom beneficia si noi? Mie una mi-ar place ca pot sta 3 ani cu Bianca acasa, atunci va fi si ea mai mare si am mai multa incredere sa o las cu altcineva.
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
lavi02 spune:
Dordia felicitari pt crestinare! 
Cum mie mi-a scazut lapticul de Craciun si acum cu ziua Silviei iarasi, as zice ca si tu, de la agitatia cu botezul se poate s-o fi patit! Lasa, speram ca iti revii si orcum, tot e bine ca i-ai dat 3 luni exclusiv.
Nu inlocuiinca mai fata, nici o masa de san! Stimularea e cheia, zau!
Giova eu zic ca dpdv anestezie sa nu-ti faci probleme daca asa e. Am impresia ca anestezia asta ti-o poate face si ginecologul la cabinet particular, nu e nevoie de anestezist si tot tambalaul.
Ramane de discutat daca esti tu dispusa sa mai suporti inca o data taiat, cusut plus vindecarea. Eu in locul tau (dar zic numai ce as face eu, nu ca asa ar trebui sa faci si tu), mai ales daca mai vrei sa mai ai copii si deci vei mai trece printr-o taietura- cusatura, as testa frumusel functionalitatea
si daca s-ar vedea ca totul merge Ok, doar din considerente estetice nu m-as mai taia. Dar tu stii care e situatia la tine si
tau cu atat mai mult!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
catutza spune:
Lavi, ce bine ca nu a facut febra! Ma bucur,ce n-as da sa nu faca nici Bianca! Cel mai mult ma bucur ca acum ii face o singura intepatura ca randul trecut a plans rau poate acum nu va mai plange asa rau.
Am uitat sa va intreb : voua v-au venit banii, CIC-ul? Mie nu, si am fost ieri in Amzei si mi-au zis sa stau calma ca pana pe 9 martie vin si pe ianuarie si pe februarie...
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
Morgano spune:
Lavi, e drept ca eu am un mare avantaj stand la casa. Caruciorul sta pe casa scarilor, cobor si-l scot 3 scari in curte, dupa care urc 1 etaj si iau fata, inchid usa si asta e. Nu l-am cantarit, recunosc, dar sunt si destul de fortoasa :))
Catutza, bine ca ai intrebat, si eu sunt cam nedumerita: dc am nascut in 10 noiembrie, nu am luat prenatal, postnatal etc.... and primesc indemnizatia de 8 mil (ma rog, tati) si pe ce luni? Nu ar fi firesc pe ian si februarie? Cu dosarul depus in ianuarie la primarie?
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Gandacel spune:
Lavi02, eu am un carucior foarte greu. Foarte! Insa il iau in brate, cu bebe il el si il cobor pe scarile de la bloc, apoi il urc la fel. Plus ca am si poliatrita reumatoida si coloana praf! Pe langa faptul ca nu am decat niste amarate de 50 kg! Insa nu e asa solicitant cum pare la prima vedere. Am incercat, am putut si gata! Nu dureaza mult urcatul si coboratul scarilor si nu merita sa faci rabat de la calitatea caruciorului doar ca sa ai unul usor. Si gandeste-te ca o sa ai nevoie de el si in iarna urmatoare, foarte probabil. Asa ca vei avea nevoie de unul de iarna, care sa se "dezbrace" pentru vara. Ca pe urma, te costa mai mult sa ai doua, pentru cald si pentru frig.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gogolos spune:
Gandacel, sunt de acord cu tine. Si eu am un carucior greu dar solid. pe mine nu ma deranjeaza ca e greu, ba chiar ma bucur, ca ma ajuta sa slabesc si sa fac muschi
In schimb castig cand vine vorba de stabilitate, nu ii joaca rotile, merge drept.Eu sunt foarte incantata de el, e drept ca are si o groaza de huse si port-bebe de mi-a trebuit o ora sa ma prind cum sa le folosesc.
Fetelor, sunt foooarte fericita.

Tocmai vin de la o vizita la un chirurg si bebe al meu nu are probleme cu fraul limbii asa cum mi s-a spus de catre pediatra! Deci nu mai trebuie sa il operam si nici nu o sa aiba probleme cu vorbitul. L-a mai verificat si la fontanela si la santuri si totul e ok, eu ma speriasem ca i s-au inchis santurile prea repede, dar problema era la mine, ca scumpul de bebe e perfect sanatos, numai mami a lui e panicoasa. Si daca tot eram la chirurg, l-am pus sa ma inspecteze si pe mine, ca imi aparuse o umflatura la cap
si imi faceam griji si din cauza aia. Ei bine, nici acolo nu sunt probleme, asa ca sunt de 3 ori fericita astaza!

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)
Gandacel spune:
Gogolos! Totusi ce-i cu umflatura aia? Nu cumva iese vreo idee mai barosana???!!! Sau iti creste capul? 
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gogolos spune:
Gandacel, sa nu iti inchipui acum ca arat ca klingonienii!
Eu cand am zis umflatura ma refeream la o chestie mica, asa cam ca o jumatate de boaba de mazare, ca sa fiu mai plastica. Era micuta, dar eu tot am observat-o si panicoasa cum sunt am intrat un pic la idei.
Eh, ce n-as da sa fie o idee barosana! Mai sti, poate aflu si eu cum sa fac sa am grija de bebe, de casa, de sotior, de familie, de prieteni si sa mai am si timp de mine

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)
dordia2000 spune:
Lavi eu nu am zis ca o sa-i scot definitiv o masa ci doar am intrebat cum e mai bine. Azi de exemplu la masa de dim a papat 240 si la 11.00 120 gr de san exclusiv. Acum ma duc sa ii dau suc de fructe cu lingurita si sa vedem peste o ora cat mai papa de la san!!! Deocamdata doar seara i-am bagat supliment si ieri la 4 ca era mort de foame!!
Va multumesc mult pentru raspunsuri si sper din tot sufletul sa imi revin cu lapticul. dac nu...o sa mergem pe mixt!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)