Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Condoleante familiei Andreei si Danutzei. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Prea multe tristeti si nenorociri deodata...

Ceea ce voi raporta eu va parea oarecum nelalocul lui, dar o fac... Sa nu ma certati, dar am nevoie de parerile voastre.

M-am internat la Giulesti saptamana trecuta, am facut 2 instilatii dupa operatia de laparoscopie, la ambele mi s-a spus "permeabilitate 1". Trebuia sa mai fac o instilatie in z 13 (adica luni, 20 febr). Sambata, cand eram z 11, fac o ecografie cu Moisa, in spital: endometru 8 trilaminat, pe OD un folicul de 18,3. Noroc ca era pe dreapta, ca pe stanga risc extrauterina. Ne decidem ca in ziua 13 sa facem IAD (instilatia din ziua 13 nu am mai facut-o). Moisa imi zice ca nu trebuie pregnil, o facem pe ciclu total natural. Luni, 20 febr, ziua 13, facem IAD. Scor cervical 12, mi s-a introdus 0,5 ml A+B = 42 mil / ml. Din ziua urmatoare mi-a dat sa iau cate o capsula de utrogestan seara, intravaginal. Si acum sa va zic temperaturile: Pana in z 10: 36,7 - 36,6.
z 11: 36,7
z 12: 36,8
z 13: 36,6
z 14: 36,9
z 15: 37,1 (adica azi). Voi ce ziceti? Cand am ovulat? CM al meu e de 28 de zile, doar luna asta mi-a venit cu 5 zile mai devreme, din cauza operatiei de laparo facuta in ian cred.
Am intrebat-o pe Moisa in ziua IAD-ului daca nu ar fi fost bine sa mai facem o eco, dar mi-a zis ca nu-i nevoie ca am o glera de "ptiu ptiu" toata frumusetea (a scuipat, sa nu o deoache...)

Ziceti acum si voi, sa sper la ceva bun luna asta? Eu sunt increzatoare, dar nu exagerat de optimista si astept cuminte ziua de 8 martie, cand, daca nu s-a prins, ar trebui sa vina musafirii...

Liana: am vazut ca am facut IA in aceeasi zi, la acelasi spital, daca nu ma insel cu acelasi doctor... Mi-e dor de tine, iti inteleg tristetea si vreau sa stii ca ne lipsesti.

Ingeras: sa inteleg ca ai mai facut o ISA si dupa aia mai vezi? Eu iti tin pumnii sa fie bine, sa nu mai trebuiasca sa faci laparo.

Fetelor, mi-ati lipsit foarte mult... Celor nou venite, le zic: Sedere cat mai scurta !

Cristinna: ca nu m-ai uitat

Alexia27: felicitari pentru baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Tabi, eu cred ca ai ovulat in ziua 13 dupa cum arata temperaturile tale. Sa fie cu noroc IAD si sa ne anunti cat de repede ca vine barza

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabi, pentru mine e foarte clar: ai ovulat in ziua 13 (spre 14), iar IAD-ul a fost taman LA FIX! Felicitari, eu zic ca poti sa speri de 8 martie la un cadou substantia, adica II Multa, multa BAFTA, tin pumnii stransi de tot!

Eu din pacate am semnele mele ca vin rusii in curand... Fetelor, va rog mult sa-mi spuneti, de la utrogestan e posibil sa-mi intarzie CM-ul? Deocamdata sunt abia ziua 27, teoretic imi vine la 30 de zile... Incerc sa imi dau seama cam cand sa programez laparoscopia

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Tabi, felicitari pentru laparo si saa dea Dumnezeu sa primesti un cadou frumos pe 8 martie! Asa cum ti-au spus fetele, ovulatia s-a produs in ziua 13, deci sansele de prindere sunt foarte mari!
Amely, si eu iau utrogestan si este prima luna. Abia astept si eu sa vad ce iese din asta! Si eu urmeaza sa fac laparo, dar mai spre sfarsitul lui martie, asa ca tinem legatura. Poate nu o sa mai fie cazul sa o faci? Succes!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Amely, eu am pe parcursul anilor am luat atat duphaston cat si utrogestan si nu mi-a intarziat niciodata ciclul.Sper sa fie asa si la tine

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabi, si eu cred ca ai ovulat in z 13! Iti tin pumnii!!
Bubulina, si tu laparo? Chiar trebuie sa le bifam pe toate?
Cristina, Simonette, Miro, Kitta, Stuart, Avalon, Amely. Melutzica, Ingeras, Catty.... si toate endometristele

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

felicia, daca as avea de ales, sigur nu as alege asta. Dar de luni, dupa ce medicul meu s-a uitat pe HSG si mi-a zis metroanexita pe stanga si trompa dreapta putin permeabila, crede-ma ca abia azi mi-am mai revenit din depresia in care cazusem. O sa fac laparo pentru ca asa ma amagesc singura luna de luna si cum nu ma pot imbata cu apa rece, mai bine o iau pe calea cea mai buna. O sa fac si polidin, mai iau in perioada asta si Zanocin, poate-poate iese ceva.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Bubu si pe mine ma paste laparoscopia daca pana la sf lui martie nu se intampla nimic. O sa ne tinem de manuta si o sa facem galerie una alteia

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut gagici!
Amely, de la utrogestan poate intarzia ciclul; pe prospect scrie ca doar daca se ia pe cale orala, dar eu l-am luat vaginal dupa fiv si mi-a venit abia la 5 zile dupa ce l-am intrerupt; sa nu-ti mai spun ce simptome de gravideala aveam... tot de la utrogestan!

Fetelor sunt cam necajita! Dupa ce m-am intors de la Praga "prestata" pana la refuz, in perioada buna, mi-a venit scufita rosie! Io cred ca n-o sa mai raman niciodata!
Desteptul de barbatu-meu mi-a luat masina care o conduceam io (un suzuki wagon r - una micuta si draguta) si m-a pus sa conduc alta masina acum una mai mare si mai joasa de nu vad nimic, tre sa ma uit pe sub rotile masinilor ca sa vad daca vine ceva.... si in asta nu mai am voie sa-l iau pe lachione (cainele) si sunt disperata... il las acasa in fiecare zi si urla ca lupul in fiecare zi iar eu nu sunt buna de nimic la birou fara el! O sa ziceti ca-s nebuna dar 3 ani l-am luat zilnic dupa mine peste tot! Cat am fost plecata l-am lasat la o "pensiune canina" si l-am gasit slab, batut, terorizat, nu mai putea merge ca aia nu l-au scos 5 zile aproape deloc l-au tinut intr-un tarc de 1 m infect si fara apa... a baut 1,5 litri de apa cand l-am luat acasa...
Stiu ca-s off topic, scuze...
A... si am si busit masina azi... ca-i prea joasa si am luat o bordura... nu pot s-o sufar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cate un pupic dulce ,si cate o floricica pt toate fetele.
Amely,te pusica;cu moralul stau f bine multumesc;adevarul e,ca nu am timp nici sa suflu; peste 3 saptam am 2 examene de specialitate grele si invat pe rupte.E adevarat ca doar laparo nu am facut ,in rest anlizele mi-au iesti din nou super.Dc mea zice sa mai astept pana in martie si daca nici atunci nu raman gravi ,sa o fac.Eu am mare noroc ca nu platesc absolut nimic pt analize pt ca sunt preluate de casa de asigurari.Luna aceasta e prima luna ca nu am nici un simptom de sarcina numai temp e tot de 37.0 sau 37.2.
Tabi,ovulatia ai avut-o in ziua 13,chiar la marele fix ai nimerit-o.Doamne,sa dea Dumnezeu sa fie bebe,uite eu iti tin pumii stransi de tot

Mergi la inceput