Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109
Raspunsuri - Pagina 12

mexxa spune:
Ce mai faceti dragele mele?? Sper ca sunteti bine...si ca inca nu m-ati uitat... ca aici la voi a fost tare frumos.
Noi suntem bine... are 7.5 mm, si pana acum totul decurge bine.
Ne mutam...doar noi si cu taticu...sa fim o adevatat familie. Abia astept ca de 2 ani imi doresc sa stau singura cu sotul meu...chiar daca nici acum nu vom fi chiar singurei dar a treia persoana este cea care ne aduce zambetul pe buze in fiecare zi si ne face sa depasim momentele grele.
Va pup si va doresc cat mai repede acea frumoasa minune mica in burticile voastre.
O sa mai trec pe la voi cu vesti noi.7+
http://community.webshots.com/user/mexxa

Liana30 spune:
mexxa pupicei pe burticei
ingeras dragalas multa bafta!!! tin pumnii
fetelor gata acu sunt acasa ..am terminat cu spitalul..ma rog sper ca pana diseara sa nu mai primesc nici un telefon
a nascut prietena mea prin cezariana o fetitza de 2,400..e minunata chiar daca e asa micutza..acum sunt bine..si ele si grasu meu..sunt linistita..
va pupacesc pe toate fara exceptie...
aaaaaaa uitai simonetta va saluta
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Bine ai revenit, Liana. Felicitari prietenei tale. Acum trebuie sa stai linistita, ca cine stie ce efecte va avea IA... Cand ar trebui sa stii rezultatul? de Dragobete

Liana30 spune:
moldoveancooo multam'
pai dc mi'a zis ca peste 2 saptamani pot sa fac un test..da io nu mai fac teste..i'am zis...asa ca voi astepta venirea sau nevenirea rushilor
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
olteanco: mie ar trebui sa-mi vina pe 8 martie, dr. a zis ca daca nu vine sa-mi fac un test pe 9 sau pe 10 si daca e pozitiv sa o sun imediat, ca tre sa-mi dea tratament de sustinere. eu am zis insa sa astept pana pe 13 martie cu testul. De fapt, de ce imi fac eu planuri de pe acuma? Cine stie ce va mai fi pana atunci???

oanabbb spune:
uite ca am inviat si eu!
sa stiti ca am fost alaturi de voi mereu,m.am bucurat de sarcina
fiecarei norocoase si am plans afland ce nenorociri s.au intamplat...
oricum eu luasem o pauza pt ca trebuia sa fac o cauterizare pe care dr mi.a amanat.o din nou pt martie,asa ca venind acasa de la bucuresti,am ,,gresit,, in ziua 19.
acu pe mine nu m.ar deranja deloc daca ar iesi ,,ceva,,da nu cred sa fiu io chiar asa de norocoasa...
in fine,vreau sa o pe LIANA si sa.i spun ca ma bucur tare ca a terminat cu problemele,si sa.i tin pumnii INGERASULUI,poate asa
cand ne asteptam cel ma putin sa se intample...ce zici?

oanabbb spune:
m.au apucat acu niste zgandarei...
of,stiu ca nu am nici o sansa pe un ciclu nestimulat,avand in vedere ca acu 2 luni cu stimulare aveam 3 foliculi de 22,20 si 25
si ...nik!
da parca ma roade...nu stiu de ce ca era si ziua 19...
clar am innebunit!
da cred ca de disperare ca mai e o luna pan la cauterizare,apoi 2 pauza...si totusi,nu poti sa stii de unde sare
hi hi hi

oanabbb spune:
vai cat sunt de singurica...
ce vremuri,fetelor,cand era o aglomeratie p.aci...
serios acum cand m.am decis sa vb si eu putin,ati disparut?
stiu!am sa vb singura!e si asta o terapie...

Avalon spune:
Oana, nu esti singurica deloc! Uite, eu sunt aici si ma bucur ca ai revenit, dupa toate intamplarile nefericite prin care ai trecut in ultima vreme! Constat insa ca esti mult mai optimista si ai un tonus excelent fata de acum cateva saptamani... Ai sa vezi ca se va rezolva si cu cauterizarea!
Dar ia spune mai bine, ce era cu ziua 19? De ce crezi tu ca nu se poate intampla minunea in ziua 19, cand 'ai gresit'?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

danyalo spune:
Fetelor...va pupik pe toate fara eceptie!!!
Va doresc un week-end minunat( flescaiala de dupa zapada e inevitabila)...si va doresc multa bafta !!
Liana --bine ai revenit!!!
Tabitha ...mercic de raspuns(super detaliat si profesionist)...esti o scumpa!!!
Avalon, oanabbb si alte fete cunoscute si necunoscute...multi ...si floricele
Dany