Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna seara scumpicelor si un pupic la toate
Amely,si mei mi se pare cel mai idoit lucru cu infertilitatea asta inexplicabila,dar ce putem face???.Stiu, asta putem face,si nimic mai mult.
Eu sincer deja ma obisnuiesc cu ideea si cand o sa fie o sa fie.
Ma bucur insa tare mult ca va am pe voi toate,si privesc cu optimism inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Adela: sa dea Domnul sa se fi prins ceva. Iar tie iti urez spor la si sa fie cu ochisori.

katthy: stai f. bine cu foliculul si endometrul, asa ca sanse cat se poate luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Ingeras iti tin pumnii stransi!! Ref. la intrebarea ta, nu vreau sa te dezamagesc dar dr.Tutunaru spune ca inseminare pe ciclu nestimulat si fara o preparare corecta a spermei nu are atat de mari sanse ca una facuta pe ciclu stimulat si cu preparare ok.

Ti-as recomanda sa intrebi pe Moisica sau sa vezi tu daca se prepara sperma sotzului tau ok inainte si sa o intrebi si pe ea de stimulare..

Multe pentru tine, iti tin pumnii sa treci la luna aceasta. Flori pentru toate fetele endometriste!!!!

Sa dea Domnul sa ploua cu la inceput de primavara!!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Ingeras26 tin pumnii sa iasa bine ISA si sa se prinda si .
Katty felicitari pt valori. Peste 2 saptamani te asteptam cu vesti bune.
Tabiasteptam curand ceva simptome de bine.
si restul fetelor si va doresc un week-end frumos.
Eu ziua 15 si intru in perioada de asteptare.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Cristinna: incearca sa nu te gandesti la aceste doua saptamani si la rezultat, traieste intens ziua de azi (am inteles ca-s Dragobetele), ziua de 1 martie, cea de 8 martie si vei vedea ca timpul trece mai usor si nu ti se va parea grea asteptarea. Sa stii ca si eu astept sa treaca zilele, sa vad daca am ramas sau nu. Iti tin pumnii sa ne dai o veste buna peste doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Ingeras26, nu stiu sa iti spun care sunt sansele de reusita pe un CM nestimulat, eu am avut doar 2 foliculi predominanti.Eu am vrut sa fac a 2-a IAS urmatoarea luna fara a fi stimulata si mi-a zis ca nu am sanse.Doar dupa 3 luni puteam sa incep a 2-a stimulare.Eu zic sa nu iti faci probleme, dc ovulezi este OK.Iti tin pumni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am fost astazi iar la eco la Moisica si mi-a spus ca endo a crescut frumos (ieri 7mm, azi 8.5mm), dar sunt un caz putin atipic: foliculul in loc sa creasca, a scuzut ??? (ieri era 16.5mm, azi 16mm), dar este "in vurs de eclatare". Asa ca: azi la 14.00 ISA la cabinet si maine la... iar ISA la cabinet.

Daciovi, imi incerc norocul, ca rau nu are ce sa-mi faca...

Multa bafta si pupici :)

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ingeras dragalas tin pumnii. de data asta o sa fie llAbia astept sa ne dai vestea cea buna.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Nu trebuie sa gindesti ca nu o sa reusasca, fi optimista, pleaca de la gindul ca ai reusit deja,si o sa te simti mai bine.Mult noroc si sa aud vesti bune de la toate fetele care au facut IAS,FIV, sau pe cale naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Madana, Daciovi

Daciu=ovi, sunt foarte optimista de fel, ca si acum! Daca nu as fi crezut ca reusesc, nu as fi dat banii de pomana, asa ca eu sper ca peste 2 sapt sa va anunt ca sunt gravi!

Pupicei si sa auzim numai de II!

Ingeras

Mergi la inceput