Rahova sau apropiere.... (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna gasit fetelor...vad ca ne-am inmultitbun venit in grup fetelor
nu am mai scris de muuult timp, am avut pc-ul defect si am avut si probleme cu alex.
asa cum va ziceam atunci...dupa ce acum o luna de zile a facut otita externa(asa s-au exprimat cei de la panduri) l-am tratat si intr-o sapt i-a trecut...dupa o luna i-a revenit otita si de data asta a fost otita medie(am fost la 3-4 cabinete)ca sa fim siguri......a luat din nou antibiotic, picaturi, etc...i-a trecut din nou, am scapat de punctie slava Domnului...dar nenoriocirea mare este ca nimeni nu poate preveni o recidiva......unii au zis ca are polipi, altii nu...unii sa-l operez, altii sa nu-l operez...si tot asa...ca de la ei cica se fac tot felul de infectii si poate de la ei a aparut si otita...cine mai stie...speram sa se faca cat mai repede cald macar sa eliminam faza cu racitul la urechi din cauza frigului.
joi mergem sa facem si niste analize
hai ca v-am zaapcit de cap cu problemele mele...vape toate si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine...la un moment dat puteam citi dar nu puteam scrie ca nu-mi mergea nimik...
noapte buna si

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata, Monica - multa sanatate. Colega mea de birou trece prin aceleasi lucruri cu fetita, asa ca fara sa vreau sunt la curent.
Ea vrea sa o opereze de polipi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata si de la mine, bai e de groaza vremea asta! Ieri a fost asa frumos... si azi parca e alt anotimp.
Monica multa sanatate, uf si polipii astia. Si dr Alexandrei a zis ca se poate sa iaba polipi cand ii spuneam eu ca se aud mucii sus, in nas, nu ii curg. Dar nu am mers la orelist si sper sa nu fie cazul...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Uff, ce vreme de Martisor! Apropo fetelor, v-ati ales baba?
Eu azi ma simt tare bine si fizic si psihic, sper sa ma tina tot asa!
si multa sanatate voua si puilor!

11+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, multa sanatate!!!!
Chiar ca e de belea vremea asta, si eu ziceam ca azi o sa merg in parc cu ....., dar uite ca nu a fost asa, vom sta si szi in casa, of, vremea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Multumesc fetelor de primire, tare as vrea sa pot scrie si eu mai des dar de citit va citesc in fiecre zi.
Ce ziceti de vremea asta ? Eu mi-am ales baba pe 1 fiindca sunt nascuta pe 1.
Pe copilasii mei ia cam zgribulit frigul asta, bona merge cu Cosmin sa o ia pe raluca de la scoala in fiecare zi , aceasta fiind si plimbare totodata.
Monica sanatate multa la copilas, noi am trecut printr-o perioada din asta cu multe raceli , gripe, otite, amigdalite, aproape 1 an de gradinmita numai asa l-am petrecut. Cresc puii nostri si se mai imunizeaza in timp.
pupici la toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Dory232002, ti-am scris un mesaj pe pag 4 de ce nu-mi raspunzi....

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Se mareste gasca! Ce-mi place! Bun venit fetelor noi.

Dory, stau pe Margeanului. colt cu Petre Ispirescu. Primul bloc.

Monica, multa, multa sanantate lui Alex.

Chiar ca e naspa cu vremea asta. Si copilul meu care nu prea mai doarme, de mancat nu mananca. Dar cred ca am descoperit vinovatul. Ma zgarie putin la mana incisivul din dreapta jos. Pot sa-l declar deja iesit?
Si inca o veste: Tudor s-a ridicat azi pe marginea patului in picioare. Cred ca putea de mai demult, dar nu prea il las eu in patut ca mi-e teama ca se loveste.

Pup mamici si bebici!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

CRISTINA, nu stau de mult timp aici, de 2 ani stau pe margeanului, pana acum 2 ani am stat la Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Wow! Ce de fete noi! Si cate puncte in comun!

Simiena - bine ai venit la noi in club, noi ne-am mai intalnit si la mamici, ma bucur ca stam in aceeasi zona si abia astept sa ingrosam randurile in parc!

Dory, bine ai venit!

Cristina, eu am stat pe Anghelache Ivan pana in '89, blocul M 29! Tu unde ai stat?

Aissa, imi pare rau ca te-au sarit astia cu indemnizatia. Sper sa scapi repede de stresul asta si sa primesti banii si mai repede!Bine macar ca e totul in regula cu dosarul!

Si noi suntem baricadate in casa, Maya doarme de aproape trei ore si parca o vad ca o sa planga sa o scot afara cand se trezeste! Cred ca o scot o tura pe la vecina de palier cat sa schimbe decorul!

Va pup pe toate!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput