Rahova sau apropiere.... (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

aissa, nu imi iese chestia aia cu pozele, sub nici o forma, si da, am vazut si eu cat sa latit pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cristina...scapi la un moment dat
Dory trebe sa iasa. Vezi ca la Anunturi tehnice, primul subiect de asta se ocupa, cum sa faci sa apara altceva in loc de adresa lunga....
Da un quote la un mesaj de al meu si vezi cum e compusa adresa sau uita-te bine la ce ti-am explicat, tot ce trebuie sa faci e sa scoti x-urile rosii si spatiile deci sa ramana [url=] si intre ghilimele pui adresa lunga. Cand iti modifici semnatura ai si un preview. Si oricum poti edita mesajul de mai sus, scoti semnatura si isi revina pagina. Succes.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ce mai fac fetele?
Eu sunt plina de nervi. Fi-miu nu mai vrea piureul de legume. Mama cati nervi imi faceeee!!!!!! Cum sa-l conving? Ce sa-i schimb ca sa manance?

Dory, bine ai venit! Si eu tot pe Margeanului stau. La nr. 48. Merg mereu in Sebastian, ca pe aici nu ai unde sa te plimbi. Ne vom vedea sigur cand se face putin mai cald, ca vom sta mai mult.

Aissa, eu ma abtin. Nu de alta dar e mai veche Vio ca mine pe aici si nu se face.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Ce mai faceti, vecinutelor?
Eu ieri am lenevit si tare bine a fost. Ce pacat ca a trecut asa de repede!
Astazi ma simt ceva mai bine, ieri in schimb mi-a fost tare rau. Numar saptamanile pana sa scap de starile astea de rau. Pana una alta astept cu nerabdare ziua de vineri cand am iarasi "intalnire" cu bebe.

11
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

neata nu am chef de nimic.... aseara nici nu m-am dus cu proiectul. sprer sa ma primeasca azi

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna!
Eu sunt Simona si am un pui-Elian-Daniel de 9 luni si locuiesc la cateva blocuri de parcul Sebastian . Sper sa ma primiti si pe mine.

Mamicul lui Elian
poze elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bine ai venit Simona. Cum sa nu te primim? Poate deja ne stim din vedere din parc. Te-ai uitat pe la pozele fetelor?
Andreea nu stiu ce sa iti zic cu piureul, io ti-am zis ca Ale de cand a racit mananca numai supa de pui, nimic altceva, refuza si amestecul ala de ii spuneam eu "gradina botanica" desi ala era preferatul ei. Incerca sa scoti ceva, nu stiu daca ii pui ceapa, dar uite eu nimerisem la un moment dat niste cepe iuti raaaau. Ia prin eliminare.
Cat despre Vio glumeam, am impresia ca are probleme cu netul. O fi ceva, ca vad ca si Monica e lipsa la apel...
Cristina sa stii ca si eu aseara am avut o stare naspa rau, nu aveam chef de nimic, imi plangeam la propriu de mila. Pana la urma m-am mobilizat, am iesit afara, am luat prajituri si cand am venit acasa am mancat dulce si mi-am revenit din stare. In schimb ma doare gatul le mooor, am supt la bombonele de-s albastra si degeaba. Succes azi, sper si eu sa iti primeasca proiectul.
Lexi suntem alaturi de tine si facem galerie sa fie bebe mai ingaduitor cu mami si sa nu mai fie asa mofturos.

Azi am fost in Amzei si mi-a zis ca dosarul e ok si ca vom primi banii pe 9 martie. Sunt tare curioasa.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Buna Simona, bine ai venit!

dar de ce sunt numai fete noi cu copii mici???? avem nevoie de prietene....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Andre_ea, nu stiu pe unde vine nr.48, eu stau pe Ivan Anghelache, poate ne vom vede, ca tot stam aproape.Copilasul tau ce varsta are?
Eu am o fetita , Alexandra Denisa de 4 luni .

Mergi la inceput

Dory232002, stai acolo de mult?? adica de fapt prin 86-89 tot acolo stateai? ca eu acolo stateam si poate ne cunoastem. Din pacate din poza ta nu-mi dau seama, e cam neclara.

Mergi la inceput